Slayer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Heh...coś ten facet ma problemy. Robił jazdę na Tomshardware, to teraz znalazł nową ofiarę :lol: :lol: "nie ma to jak podać niewygodne dla użytkownika Tweak.pl fakty cio w sposób jasny i stanowczy ? Już wasi moderatorzy wyzwają mnie od cweli i frendzli ? Ojjj bardzo się przejmuję ... P.S. Ojjj www.redakcja.net ależ oni są cwelowaci i naciągacze ... Jak mogli nazwać newsa "Ciężka sytuacja AMD" ?? To takie przykre... " :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 :lol: buuhahaha... hmmm... poprostu vegita to kobita ! :lol: buuuhahahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Jest takie przyslowie nie ruszaj <span style="color:red;">[ciach!]</span>a bo bedzie smierdzialo albo ruszysz <span style="color:red;">[ciach!]</span>o to smierdzi wic omijajmy Vegite szerokim łukiem niech sobie pisze co mu sie podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 nie ruszaj <span style="color:red;">[ciach!]</span>a bo bedzie smierdzialo albo ruszysz <span style="color:red;">[ciach!]</span>o to smierdzi Nie ma to jak zacytować starożytnych Rosjan (jak to mawia mój ojciec) :P Zgadzam się w 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Widzę że lizodupy (ostatnio rewolucję mieliście na Oślej bardzo ładną tak apropo) znowu mają zabawkę... Ale nie chce mi się polemizować zwłaszcza z tym, który wprowadza CELOWO pozostałych w błąd... Redkacja.net moi drodzy to było źródło, które podało tak samo brzmiące newsy jak ja. Niestety mr. Slayer nie ma zbyt dużej inteligencji aby na to wpaść. A Tweak.pl nie musi być ofiarą, co także jest kłamstwem. Chyba że ktoś zaprzeczy, że jestem tu notorycznie wyzywany od cweli, lamerów, frendzli, naciągaczy, debili, frajerów ? Ponoć tutejsi moderatorzy nie lubią takiego słownictwa tutaj, zwłaszcza Lisek ? Hiopkryzja zbiorowa ? Tak się składa, że takie określenia padają spod klawiszy samych, tutejszych moderatorów (przykłady na życzenie). Później dziwią, się że Vegita nie lubi forum Tweak.pl ... Hipokryzja zbiorowa ? Zresztą tutaj się obraża serwisy FrazPC.pl, In4.pl, TwojePC.pl i kilka innych. I to także moderatorzy. Hipkryzja zbiorowa ? Dalszych słów mi szkoda... I jako że ten post obraża mnie w kłamliwy sposób, jestem ciekaw czy moderatorzy będą mieli jaja aby spełnić moją prośbę o usunięcie tego wątku... Czy się mylę ? P.S. Aaaa i jestem <span style="color:red;">[ciach!]</span>em przecież. A Ci bardzo wyrafinowani userzy w ogóle spytali skąd pochodzi ta wypowiedź i czego dotyczy autora Slayera ? Nieeee... Po co, no nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Widzę że lizodupy (ostatnio rewolucję mieliście na Oślej bardzo ładną tak apropo) znowu mają zabawkę... Ale nie chce mi się polemizować zwłaszcza z tym, który wprowadza CELOWO pozostałych w błąd... Redkacja.net moi drodzy to było źródło, które podało tak samo brzmiące newsy jak ja. Niestety mr. Slayer nie ma zbyt dużej inteligencji aby na to wpaść. A Tweak.pl nie musi być ofiarą, co także jest kłamstwem. Chyba że ktoś zaprzeczy, że jestem tu notorycznie wyzywany od cweli, lamerów, frendzli, naciągaczy, debili, frajerów ? Ponoć tutejsi moderatorzy nie lubią takiego słownictwa tutaj, zwłaszcza Lisek ? Hiopkryzja zbiorowa ? Tak się składa, że takie określenia padają spod klawiszy samych, tutejszych moderatorów (przykłady na życzenie). Później dziwią, się że Vegita nie lubi forum Tweak.pl ... Hipokryzja zbiorowa ? Zresztą tutaj się obraża serwisy FrazPC.pl, In4.pl, TwojePC.pl i kilka innych. I to także moderatorzy. Hipkryzja zbiorowa ? Dalszych słów mi szkoda... I jako że ten post obraża mnie w kłamliwy sposób, jestem ciekaw czy moderatorzy będą mieli jaja aby spełnić moją prośbę o usunięcie tego wątku... Czy się mylę ? P.S. Aaaa i jestem <span style="color:red;">[ciach!]</span>em przecież. A Ci bardzo wyrafinowani userzy w ogóle spytali skąd pochodzi ta wypowiedź i czego dotyczy autora Slayera ? Nieeee... Po co, no nie ? Nie mow na mnie lizodup. Nie zbaieralem glosu w tej debilnej klutni . Nie ma tam ani jednego mojego posta. Lizac dupe to moge ale nie Liskowi i tyle w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 my mistake. Źle sprecyzowałem zdanie. Ale nie chce mi nsię poprawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Przykro mi vegita, ze rodzicie cie nie wychowali :( Ale pamietaj, jeszcze nie jest za pozno - jezeli twoj stan sie poprawi to zapraszam ponownie. Wiedz tylko, ze mi byloby glupio wjezdzac z takimi tekstami na frazpc, widac tobie to nie przeszkadza - to tyle, baw sie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Teraz to juz nawet banujesz ludzi za sama obrone siebie ... tak tak panowie, Vegita is banned. Ale co tu sie dziwic twoim postepowaniom liskeczku. Kazdy admin musi znac granice banowanie a banowanie wszystkich ktorzy ci nie pasuja zostawi cie tylko z soba i z garstka lizodupow. Zycze milego lizania i zegnam. Bo sadze ze ja dolacze do grupki zbanowanych niebawem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Nie lubie jak mnie jacys gowniarze nazywaja lizo[gluteus maximus]mi ze wzgledu na moje poglady. I wybacz Vegita, ale ty chyba naprawde masz pozniej 15 lat ? Ja na frazira nie wchodze i nie wyzywam forumowiczow od lizodupow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Trudno, Vegita dostal bana i nie trzeba o tym wszedzie wypisywac ( Ciekawy temat wątku na frazpc ) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Właściwie nie interesuje mnie to obrzucanie błotem ale powiem jedno: Vegity nie lubiałem i wcale żal mi go nie jest :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 bla bla juz skasowane :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 "....Od dziś, każdy kto będzie miał jakiekolwiek wątpliwości co do działań redakcji, mających na celu przestrzeganie regulaminu, będzie banowany z przekierowaniem na forum Tweak.pl (na mój osobisty wniosek, nie Frazira), gdzie swoje żale na nas będzie mógł wyplenić ku zadowoleniu Masta Liska. Jeśli my jesteśmy według nich serwisem, w którym panuje reżim, lamerstwo i obłuda, zatem dziwi mnie fakt, że od długiego czasu opozycja Tweak.pl (czyli nie podlizujący się Liskowi i moderatorom) trafią głównie do nas....." hmmm..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a co wogole tutaj robia ludzie z innego forum ? He?! Jesli ktos pisze na innym forum to nie ma wstepu na Forym.Tweak? Ciekawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Vegita -jesteś spalony tutaj- nawet się nie udzielaj. Ktoś ci zrobi wkońcu z [gluteus maximus] jesień średniowiecza. Frazir - nie nazywaj nikogo więcej lizodupem. Uważaj co piszesz. Mimo, że masz w redakcjii pół-idiotów to nie zniżaj się do ich poziomu. Lubię czytać www.twojepc.pl i www.in4.pl....i nie wiem, zkąd wy( Frazir i Vegita(Pipka)) to wyciągneliście. Tutaj też o ruganiu tych serwisów nie widziałem....zkad wy to bierzecie?! A te n wątek u was na forum....a piszcie co chcecie, najwyżej wkońcu dostaniecie po ryju :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a co wogole tutaj robia ludzie z innego forum ? He?! Jesli ktos pisze na innym forum to nie ma wstepu na Forym.Tweak? Ciekawe... nie o to mi chodzilo... ale niewzne juz kasuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 A slyszaliscie, z forum zostalo wyrzucone 100 osob :D dobre. Vegita to do urzedow Rosyjskich sie nadaje, tam tez podaja w ten sposob informacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Bardzo prosze o zaprzestanie bluzgow na nich. Poprostu szkoda nerwow/czasu bo i tak do nieczego to nie prowadzi. Napisalem na ich boardzie wypowiedz z prosba o sprostowanie pewnych rzeczy - narazie zostalem selektywnie olany tzn odpowiedz dostalem tylko na wygodne kawalki. Coz poczekam moze jednak.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Vegita, ciekawe gdzie jeszcze się użalaleś, Ojejjjj Lisek jest gnuj dal mi bana, a oni mnie tam od cfeli wyzywają i frajerów :cry: A Lisek mi grożi :cry: buuuuuu My niedajemy tyle banów a oni wogule ci moderatorzy tesz wszystkich wyzywają :cry: :cry: buuuuuuuuuuuu :wink: :wink: buahaha rotfl :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 abra robisz to celowo czy po prostu masz slaby wzrok?? (spojrz 2 posty wyzej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 napisalilem to równolegle z marco, a musialem to napisać bo niewiem poco sie tak użalać na innych forach, niewiem jaki jest tego cel :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Bardzo prosze o zaprzestanie bluzgow na nich. Poprostu szkoda nerwow/czasu bo i tak do nieczego to nie prowadzi. Napisalem na ich boardzie wypowiedz z prosba o sprostowanie pewnych rzeczy - narazie zostalem selektywnie olany tzn odpowiedz dostalem tylko na wygodne kawalki. Coz poczekam moze jednak.... Nie doczekasz sie marco na sprostowanie. U nich duzo rzeczy nie mozna powiedziec publicznie (a juz przyznanie sie do bledu ?), wiem cos na ten temat, za wytkniecie bledu , masz banana. Dlatego tez zdazalo mi sie (chyba 2x) nazwac ich "naczelnych" fredzlami (tak to ja) i nie cofne tego. Nazywaja tu niektorych dupolizami (za to w ogole to klapsa w dziaslo juz obiecalem wyplacic) a poczytaj posty ich userow. Ehhhh............. Szkoda gadac, naprawde szkoda na to klawiszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Najlepszy jest frazir :lol: Swego czasu na frazpc byl konkurs :lol: Na boardzie wiele osob pytalo o wyniki, podalem linka do strony z wynikami ( oczywiscie strona w serwisie frazpc ) i... BAN :lol: Powód - udostępnianie tajnych informacji :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Z tego forum robi się jedna wielka melina ,w której są codziennie jakieś kłotnie i wyzwiska bo jeden nie lubi drugiego to żeby poczuć się silniejszy napisze to na forum szukająć ludzi którzy dadzą mu poparcie bo sam boji się wymiany zdań na privie bo jeszcze jego przeciwnik okaże się lepszy i wyjdzie przegrany z tej walki więc po co przegrywać skoro napiszę to na forum ,a tam napewno znajdzie się garstka ludzi ,która mnie poprze i wtedy jest cwaniak bo ofiara jest sama a on ma poparcie w postaci garstki forumowiczów , którzy tylko czekają żeby puścić wodzę swojej fantazji i zbluzgać kogoś. Myślałem ,że to forum jest stworzone po to żeby ludzie mogli się dzielić swoją wiedzą i dowiadywać się nowych rzeczy ,których nie wiedzą o sprzęci komputerowym ,a tu ludzie wolą się pokłócić bo to daje więcej frajdy i z forum.purepc.pl zrobiło się forum.melina.pl.Powinniście potraktować ten temat(mowa o tweak team :D ) jak ostatni temat napisany przez pana B. który obrażał Liska i usunąć go razem z przyczyną jego powstania czyli panem S. ponieważ powinno to dać przykład dla innych ,że nie tylko obrażanie admina(Liska) jest karane lecz obrażanie każdego członak tego forum na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 napisalilem to równolegle z marco, a musialem to napisać bo niewiem poco sie tak użalać na innych forach, niewiem jaki jest tego cel :wink: marco Administrator Wysłany: 09 Lis, 2002 19:42 abramakabra Stały uczestnik Wysłany: 09 Lis, 2002 19:54 No tak, jedyne 12 minut roznicy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Uwazam kontynuowanie tego topicu za bezcelowe (jezeli sie myle, odpowiednie osoby go odblokuja) i niniejszym koncze dyskusje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Teraz to juz nawet banujesz ludzi za sama obrone siebie ... tak tak panowie, Vegita is banned. Ale co tu sie dziwic twoim postepowaniom liskeczku. Kazdy admin musi znac granice banowanie a banowanie wszystkich ktorzy ci nie pasuja zostawi cie tylko z soba i z garstka lizodupow. Zycze milego lizania i zegnam.Czyli każdy kto mnie nie próbuje obrazić jest od razu lizodupem? Ciekawa teoria pse pana :) Bo sadze ze ja dolacze do grupki zbanowanych niebawem.No nie zrobie ci tego mój drogi przyjacielu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja nie będe już nic pisał, tylko podrzuce link :) http://www.frazpc.pl/board_glebiej/16003 Szczerze polecam! Sama prawda i tylko prawda :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...