MlodyPascal Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 pomóżcie mi : nie wiem jakim programem mozna zrobić i czy wogóle sie da zrobić zrzuty ekranu z turbo pascala 7.0 borlanda? Proszę szybko o odpowiedz. Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Gdzie dziala ten Pascal? Dos/Windows? Jesli Dos, to nic z tego. Jesli Windows, to przelacz do okienka i PrintScreen (nad Insertem) a potem Ctrl+V do Painta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 jeśli uruchamia się w windowsie to tak :) irfanview mam opcje capture. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyPascal Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 No wlasnie gdyby to bylo pod windowsem to nic trudnego ale to jest pascal 7.0 i tam funkcja print screen nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyPascal Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 szkoda mam nadzieje ze cos z tym zrobie? Podobno jest jakis program do zrzutów ekranu z pascala, ale nigdzie go nie moge znaleść. Jesli cos bedziecie mieli na ten temat to napiszcie. To jest bardzo wazne dla mnie. DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ale masz uruchomionego tego pascala w Windowsie w wierszu poleceń/trybie msdos czy pod 'prawdziwym' DOS'em? Bo to że jest to pascal 7 nie ma zadnego znaczenia, bo chodzi pod windowsem. -- NIe pisz 2 postów pod rząd, masz przycisk edycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...