MARIOSKARPA Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 dziś losowałem i padło na: 1. Piers z indyka pieczona w maladze 2. Torciki cytrynowe jakieś sugestie, ogolnie kozak zestaw, bo potrawy pochodza odemnie z pracy, wiec je robilem jako tako :D ktoś ma jakies sygestie co do wydania itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 mam tytuł technika, ocena na dyplomie bdb :) pozdrawiam :) ciężka była teoria, nawet bardzo, praktyka poszla spoko,chodz i tu niebrakło niespodzianek, niebawem moze bede mial fotki ;) 13 czerwiec zakończenie roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 I co? Bedziesz mógł teraz talerze w kuchni zmywać? :D :wink: A tak w ogóle to chyba widzę za duzo linijek w Twoim podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 ja widze 8, i do tego mala czcionka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 To zobacz jeszcze linijki bez tekstu, policz jeszcze raz i zmień. Jak nie zmienisz za kilka godzin bedziesz mial nowy podpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 ja widze 8, i do tego mala czcionka ;] 1478684[/snapback] MARIO, zrób tak jak poniżej, a będzie dobrze. Zresztą już ci to gdzieś pisałem, pewnie na testowym i poleciało do śmieci. Pusty wiersz, też jest wierszem. :-P [color=green][i]:: Intel Celeron Tualatin 1200@1420mhz 1,47V :::: Abit St6 :::: GB Radeon 9550 :::: Core: 250@378mhz 80x80 12V :::: Memory: 390@525mhz Revoltec Cu :: [/i][/color][b]OVERCLOCKING JEST JAK MEDIA MARKT - NIE DLA IDIOTÓW! [/b] :] [color=blue]-OldSchool - Matura 2oo5-> zdana 3,3,4,4-2 czerwca egzamin, trzymać kciuki! bede kucharzem;] [/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 oka, już zmieniłem :| fotki potraw z egzaminu ;) Indyk w maladze z sosem cumberland Torcik cytrynowy z jagodami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Rozumiem, że w realu lepiej to wygląda? Bo na zdjęciach jakoś tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wybredny się znalazł.. :P A zapewne specjalistą jesteś od jajecznic.. (zresztą tak jak ja ;) ) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 jak zrobiles kleksa kolo torcika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 @sgj nop, babka miała taką cyfre, a jeszcze inna robila nia fotki, ale dobre i takie ;) @arnie to sa dwa sosy, tam gdzie malinka jagodowy, a tam gdzie bardziej czerwono malinowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 nie wiem jak smak ale wyglad i kompozycja IMO B.ładnie kongretulejszons mario BTW a gdzie flacha dla nas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 sie robi ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mario, ładne i pewnie bardzo smaczne, ale nie mi dane było to wszamać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 To co Mario.. teraz mozesz oficjalnie w McDonaldzie pracowac? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 ta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 do makkfaka trzeba miec uprawnienia SEP do 5kV na wypadek jakby szejker miał przebicia :lol: co najwyzej pizzahut ofkorss najpierw szkolenie w głownej siedzibie na tatooine BTW ta flaszka to spirol rozrobiony ? bo akcyzy nie widze ... chcesz nas potruc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 ta flasha to polska futka ;) i jedna z lepszych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 z tego co widze to jest na niej akcyza ale drugiej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 sie obudził ;] juz dawno obalona :) w te noc, z soboty na niedziele poszło nam na kuchni 7 flashek na 4 osoby :lol: i trzabylo dalej gotowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...