trixem Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam. Mam Plyte Gigabyte K7n400 Pro na nforce 2, athlona 2400+, 512 ddr 333 mhz, 2 napedy ---> 1 cd rw i 1 dvd r oraz ge force 2 mx400 pro. To wszystko dziala dzieki mojemu zasilaczowi 300 W Feel. Powiedzcie czy wymiana mojego geforca 2 na np radeona 9550 xt gigacube bedzie wymagala zmiany zasilacza???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Powiem tyle, że ten zasilacz długo nie pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zależy jaki to Feel. Jeśli robiony przez FSP to pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ja proponuje wymiane zasilki na jakis model 350W, mialem ta karte i wolalemm wtedy nie ryzykowac, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Składałem niedawno porównywalny zestawik z Gigabyte 7N400-SL, Sempronem 2600+, 512MB ram, nagrywarka dvd i Asusem 9600 Pro (400/600). Zasilacz Modecom Feel 300W z obudowy Modecom Prism (chyba Prism), śmiga bezproblemowo, napięcia miernikiem mierzone lepiej niż u mnie na Taganie :blink: . Powaga Tagan zawyża, a tam prawie ideał. Wiadomo, że to nie zasilka do szaleństw, ale do takiego zestawu wystarczy. Edytowane 1 Czerwca 2005 przez DeTe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ja proponuje wymiane zasilki na jakis model 350W, mialem ta karte i wolalemm wtedy nie ryzykowac, pozdro 1476039[/snapback] Ludzie zacznijcie w końcu patrzeć na NAPRAWDĘ ISTOTNE parametry zasiłek!! Uważasz, że jak kupisz Megabajta 350W, to będziesz miał problem z głowy?? Tyle już było o tym na forum... Trixem, weź sobie do serca post Benita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja jade na tej samej plytce,athlon 1700@2800, 2x256ddr, gf5900xt, maxtor 200gb sata cd, dvd-rw, 4 wentyle i 2 kaotdy i jakos wszystko dziala, chociaz za bardzo lini 5V nie trzyma, no i wiecej nie pociagne procka, ale restartow nie mam, nawwet przy obciazniu. Ze wzgledu na chec dlaszego krecenia procka kupilem revolteca chromus 2 450watt juz jest w drodze, druga swiezynka, bo pierwszy jakas wade mial i oddalem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Wytrzymie moj kumpel jedzie na podobnej konfiguracji na 230W:P noname Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 zapomnij o wymianie zasiłki ten feel jest spoko benito prawdę Ci mówi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Nie mówiłem że jest spoko. Trza by było zobaczyć co to za feel, bo istnieją 4 różne wersje Feela 300W: 1-codeshit, góra 210W mocy 2-LC, to samo co poprzednik 3-Essun, przyzwoite 230-240W 4-FSP, Solidne 300-....może nawet do 330W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 no cóż ja natrafiłem tylko na fsp w mojej praktyce, dlatego zdanie mam pozytywne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Hej podepne sie pod temat. W lipcu chce troche zmienic kompa, karte grafiki na radeon 9800XL(PRO), i 2x 512mb ram 400mhz lub wolniejsze reszta sprzetu w podpisie, czy zasilacz Feel ESP-300atxSP4 to pociagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zapomnij. Nawet nie podłączaj pod to tego radeona. Chyba że chcesz mieć pożar albo coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) ok dzieki za odp. w takim razie czy zasilacz 360w Enermax bedzie ok niestety ogranicza mnie kwota 150zl Edytowane 6 Czerwca 2005 przez Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixem Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Hej podepne sie pod temat. W lipcu chce troche zmienic kompa, karte grafiki na radeon 9800XL(PRO), i 2x 512mb ram 400mhz lub wolniejsze reszta sprzetu w podpisie, czy zasilacz Feel ESP-300atxSP4 to pociagnie 1483785[/snapback] Wlasnie BENITO ja mam dokladnie taki sam zasilacz... mowisz ze da rade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Naucz się czytać ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixem Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ludzie konkretnie powiedzcie pojdzie czy NIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Pójdzie, mój qmpel ma podobny config i mu chodzi bezproblemowo i ma feela ESP, powaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j54 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Na tej stronie masz kalkulator do obliczenia mocy zasilacza ,zaznacz wszystkie podzespoły komputera + jakieś 10% zapasu i będziesz wiedział. http://www.jscustompcs.com/power_supply/Po...tor.php?cmd=AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...