Skocz do zawartości
Czarek_p

Gdzie Kupie

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o telewizor turystyczny, ktory pobiera prąd z gnieda zapalniczki samochodowej. Szukalem na allegro, ale nie ma ofert ktore mogą mnie zainteresowac. Telewizor nie musi byc duzy ( starczy te 5,5") ale kolorowy. Szukam tez lodoweczki turystycznej, tylko na nich się nie znam kompletnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh akurat starsi niedawno kupili to cudo, hehe i teraz stoi u mnie koło kompa firma Mistral, czarno-biały niewiem ilu calowy chyba 10, stacje wybiera się pokrętłem jak w starych analogowych radiach tranzystorowych, ba ma nawet takie wbudowane ,kupiony w MM (Chorzów) za ok 120zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w makro widzialem cos takiego :) (znaczy TV) 7", na pilota 8), miekka klawiatura pod ekranem, cena : 2500zl :wacko: 8O :blink: :blink: pamiec programow (nie wiem ile)

EDIT: kolorowy :)

Edytowane przez D@ve

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przetwornica to jest coś takiego:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52561633

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52848934

Mozesz tesz poszukać w sklepach gdzie sprzedaja campingi lub elektronicznych.

Z telewizorami na 12v jest ciezko w Polsce, mozesz poszukac na jakis giełdach elektronicznych typu wolument. A lodówek z prawdziwego zdazenia na 12v w Polsce prawie wogule nie mozna dostać, najblizej to w niemczech, wydatek zedu 300-400euro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

na allegro/sklepach car-audio (w tesco tez widzialem) itp sa takie male lcdki i donich dodaja zasilacz na gniazdo zapalniczki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi