Czarek_p Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Chodzi mi o telewizor turystyczny, ktory pobiera prąd z gnieda zapalniczki samochodowej. Szukalem na allegro, ale nie ma ofert ktore mogą mnie zainteresowac. Telewizor nie musi byc duzy ( starczy te 5,5") ale kolorowy. Szukam tez lodoweczki turystycznej, tylko na nich się nie znam kompletnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 www.allegro.pl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 1478111[/snapback] Szukalem na allegro, ale nie ma ofert ktore mogą mnie zainteresowac. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A w hypermarketach? z tego co widzialem kiedys to chyba w makro takie sa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Heh akurat starsi niedawno kupili to cudo, hehe i teraz stoi u mnie koło kompa firma Mistral, czarno-biały niewiem ilu calowy chyba 10, stacje wybiera się pokrętłem jak w starych analogowych radiach tranzystorowych, ba ma nawet takie wbudowane ,kupiony w MM (Chorzów) za ok 120zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 a moze kup jakis maly TV i przetwornice 12V/230V ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 :? 1478171[/snapback] No fakt. Niedoczytałem. Szukaj w MediaMarkt (:lol:) lub Euro RTV AGD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 A gdzie kupię te przetwornice i jak to wygląda? Moze jakiś link podrzucisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 (edytowane) w makro widzialem cos takiego :) (znaczy TV) 7", na pilota 8), miekka klawiatura pod ekranem, cena : 2500zl :wacko: 8O :blink: :blink: pamiec programow (nie wiem ile) EDIT: kolorowy :) Edytowane 4 Czerwca 2005 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Przetwornica to jest coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52561633 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52848934 Mozesz tesz poszukać w sklepach gdzie sprzedaja campingi lub elektronicznych. Z telewizorami na 12v jest ciezko w Polsce, mozesz poszukac na jakis giełdach elektronicznych typu wolument. A lodówek z prawdziwego zdazenia na 12v w Polsce prawie wogule nie mozna dostać, najblizej to w niemczech, wydatek zedu 300-400euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja mam lodóweczke na peltiera(34W wg. specyfikacji) Podłączenie 12V lub 220V, ale to nie jest lodówka tylko coś do schładzania(czyt. nie zamrozisz na kamień). Ceny ani miejsca zakupu urządzenia nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 na allegro/sklepach car-audio (w tesco tez widzialem) itp sa takie male lcdki i donich dodaja zasilacz na gniazdo zapalniczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Właśnie przeglądam reklamówke z netto i tam jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...