Vlado Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 :lol: :lol: :lol: Poczytajcie to ale jaja i tam jest tzw. "moderator działu komputery": http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=50168...=10155035#post1 P.S. Myslałem, że to ja jestem cienias :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Co to wogule za forum :?: Za rady takich znawcow i ekspertow to ja dziekuje ;) Pewnie nadal sa w epoce 486 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Valdo widze że moja desperacaj bardzo ci się spodobała. Już wiecej o nic tam nie zapytam. Tak na marginesie też myślałem ze jestem lamerem. No ale widze ze czasami mozna sie pomylić. Zawsze myślałem że moderator to ktos kto zna odpowiedzi na prawie każde pytanie. Jestem załamany już wiecej tam o nic nie zapytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Lama to lama i nic na to nie poradzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 takkk to jest lamerstwo?? to look na to http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=41871 podkreslam on sam to wymyslil !!!!!!!! HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ROTFL, :lol: ale nie no skarbnica wiedzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Łoooo Jezu......,,Nie wiedziałem że karta graficzna ma bios" buhahahhaahhaa :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 To jest forum głównie o tematyce kulturystycznej. Na dodatek raczej kiepskie, więc tam raczej nie należy szukać odpowiedzi na temat sprzętu. Chodź pewnie znajdą się tam jakieś osoby zaznajomione z tematem komputerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ...troche mi to Komputer Świat (a raczej jego poziom) przypomina, ale mniejsza o to...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 takkk to jest lamerstwo?? to look na to http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=41871 podkreslam on sam to wymyslil !!!!!!!! HELP Myslyciel to z niego nie bedzie :D Ciekawe komu sie chce to czytac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ...troche mi to Komputer Świat (a raczej jego poziom) przypomina, ale mniejsza o to...:P NIe to jest forum "mama tata komputer i ja" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A co to jest ATARI?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A co to jest BIOS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 behbehebhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A co to jest BIOS ??Nie wiesz??? To taki rodzaj pamięci :lol: :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 słuchajcie, nie wszyscy muszą mieć super szeroką wiedzę o kompach ale jeden tekst mnie rozje 8O ł, oto on: [...]15. Zmiana wyglądu komunikatów o błędach krytycznych. Niektórych denerwują niebieskie ekrany "Błąd krytyczny" pojawiające się od czasu do czasu w Windows. Nie można ich usunąć, ale można zmienić ich wygląd. Wystarczy otworzyć plik system.ini znajdujący się ...[...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A co to jest BIOS ??Nie wiesz??? To taki rodzaj pamięci :lol: :)))ile kosztuje 256mb bo chce sobie dokupic :wink: :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 smiac mi sie kce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 słuchajcie, nie wszyscy muszą mieć super szeroką wiedzę o kompach ale jeden tekst mnie rozje 8O ł, oto on: [...]15. Zmiana wyglądu komunikatów o błędach krytycznych. Niektórych denerwują niebieskie ekrany "Błąd krytyczny" pojawiające się od czasu do czasu w Windows. Nie można ich usunąć, ale można zmienić ich wygląd. Wystarczy otworzyć plik system.ini znajdujący się ...[...] Qrde, taki fajny blue (w koncu modny) kolor, a oni chca to zmieniac :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 LOL!!!!!!! POPROSTU BIG LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 WIDZIELISCIE TO??? ZAREJESTROWALEM SIE NA TYM FORUM I ZOBACZCIE JAKI TEXT MNIE SPOTKAL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rejestracja zakończona pomyślnie! :lol: Problem z wysłaniem wiadomości! :lol: Właśnie wysłaliśmy do Ciebie list na konto netvoice@2com.pl. Postępuj zgodnie z zawartymi w nim instrukcjami, aby zostać dopuszczonym do głosu na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 JEZU!!!!!!! jakie wypracowanie :D http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=49509 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 zazcyna mi sie podobac to forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 JEZU!!!!!!! jakie wypracowanie :Dhttp://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=49509oczy bola od czytania takich <span style="color:red;">[ciach!]</span>l 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 słuchajcie, nie wszyscy muszą mieć super szeroką wiedzę o kompach ale jeden tekst mnie rozje 8O ł, oto on: [...]15. Zmiana wyglądu komunikatów o błędach krytycznych. Niektórych denerwują niebieskie ekrany "Błąd krytyczny" pojawiające się od czasu do czasu w Windows. Nie można ich usunąć, ale można zmienić ich wygląd. Wystarczy otworzyć plik system.ini znajdujący się ...[...] Arkady: ale zdajesz sobie sprawe ze mozna naprawde zmienic wyglad komunikatow? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A co to jest BIOS ??Nie wiesz??? To taki rodzaj pamięci :lol: :)))ile kosztuje 256mb bo chce sobie dokupic :wink: :D :lol: :lol: A po co dokupować jak masz naped na diskietki 5cala, to zapodaj tam cd, za darmo masz 700 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 A co to jest BIOS ??Nie wiesz??? To taki rodzaj pamięci :lol: :)))ile kosztuje 256mb bo chce sobie dokupic :wink: :D :lol: :lol: A po co dokupować jak masz naped na diskietki 5cala, to zapodaj tam cd, za darmo masz 700 MB Czy jak wsadze 2 cd to bede mial 1.4GB :?: ile cd sie zmiesci do takiego napedu ;) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 słuchajcie, nie wszyscy muszą mieć super szeroką wiedzę o kompach ale jeden tekst mnie rozje 8O ł, oto on: [...]15. Zmiana wyglądu komunikatów o błędach krytycznych. Niektórych denerwują niebieskie ekrany "Błąd krytyczny" pojawiające się od czasu do czasu w Windows. Nie można ich usunąć, ale można zmienić ich wygląd. Wystarczy otworzyć plik system.ini znajdujący się ...[...] Arkady: ale zdajesz sobie sprawe ze mozna naprawde zmienic wyglad komunikatow? :)) zdaję. ubawiło mnie to, że ktoś może pomyśleć o tym by podnieść rękę na taką świętość jaką jest niebieskość bluescreena :lol: kochajmy BS-y: "jak przeprowadzić customizeing BS'a, czyli by był on bardziej user-friendly" :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 LOL NA MAXA!!! Już takim Cwelem to nawet ja nie jestem...Możeby dać użytkownikowi xxxxxx Ten adres i niech im tam fprowadzi dyscypline??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...