Pixelik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Witam jak by ktos znalazl COKOLWIEK na temat Pamieci BLITZ to niech da znac!! PLIS! bo nic nie moge znalesc na ich temat a zadziwiajaco dobrze chodza:D np dzis mialem do czynienia u mnie na moim mobo z twinmosami na bh5 i na 2.8v 440mhz cl2.3.3.5 nie chcialy isc a moje blitz ida bez problemu :) tak samo na cl2,5.3.3.6 536mhz na 2.8v blitzy lataja a bh5 lipka:P wiec chce sie dowiedziec co to za kosci sa na tych blitz-ach! pozdro i thx za jakiekolwiek info o tych blitzach!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 juz kiedys bylo o nich w temacie o Ep 8rda+ i nowym biosie by Merlin, jeden z uderow mial te kosci i z luxnyi timingami do 270fsb chyba dobijal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 ok ale za bardzo nic nikt nie wie o nich na jakich kosciach one sa:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 widze pixelik że jednak uruchomiłeś cl2 ...... szkoda że goodramy od ciebie były spieprzone ..... (tzn. mem test wykrywał błędy) ...... a tak na nie narzekałeś i tak mi koło tyłka na forum pcp zrobiłeś i widze żę bez powodu .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 z twinmosami na bh5 i na 2.8v 440mhz cl2.3.3.5 nie chcialy isc a moje blitz ida bez problemu :) tak samo na cl2,5.3.3.6 536mhz na 2.8v blitzy lataja a bh5 lipka:P wiec chce sie dowiedziec co to za kosci sa na tych blitz-ach! pozdro i thx za jakiekolwiek info o tych blitzach!!! 1481843[/snapback] Temat o blitzach byl. Btw. za te herezje o winbondach = ban :mur: :lol: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Temat o blitzach byl. Btw. za te herezje o winbondach = ban i zadne cherezje tylko bez napiecia tak slabo chodza poprostu! :( bo testowalem je u siebie. widze pixelik że jednak uruchomiłeś cl2 ...... szkoda że goodramy od ciebie były spieprzone ..... (tzn. mem test wykrywał błędy) ...... a tak na nie narzekałeś i tak mi koło tyłka na forum pcp zrobiłeś i widze żę bez powodu .... jak spieprzone to trzeba bylo nie robic proeblemow z zymianka zwlaszcza jak niby moje byly zle :huh: jak sie nie umie zalatwiac spraw polubownie to tak juz bywa, no ale znajac ciebie to pewnie i tak sprzedales je jako dobre wiec nic nie straciles :wink: jak dla mnie ten tem jest dawno zamkniety rub co chcesz i trzymaj sie odemnie z daleka a ja od ciebie tez i bedzie OK nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 tu masz coś o blitzah ja wrzuciłem kilka screenów z moich zabaw z tymi pamiątkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 no spoko tyle ze dalej nic nie wiadomo co to za moduly sa na nich. ale thx za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 też nie mogłem ustalić, w necie żadnego infa na ten temat nie ma :angry: poza tym co kostki to inaczej się kręca więc pewnie moduły na każdej inne ogólnie najlepiej jeżeli jest taka możł;iwość to potestować je przed zakupem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) tak to są oem i miałem kilka w rękach i sie zawiodłem zupełnie tak więc zależy od szczęścia :wink:, ale widziałem ostatnio 512 nowe jednostronne ale ich nie testowałem :wink: Edytowane 7 Czerwca 2005 przez Piotr_the Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ostatnio dokupilem sobie kosteczke 256MB Blitza za 58zł :) Chodza lepiej niz te zasrane Kingstony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ja mam kostki Blitz'a jak w podpisie, chodzą na 2.63V dlatego jest CL 3. Kupiłem je od gościa, który wyciągnął na nich: max fsb single: 276 MHz max fsb dual: 260 MHz 3-3-3-11 2.9V stabilne dual: 250 MHz U mnie na kostkach są tylko napisy Blitz, nic więcej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 no spoko u mnie na 2.8v i u kumpla chodzily na 268mhz na cl2,5.3.3.6 ;) ale tak ogolnie mnie ciekawi co to za moduly sa. tylko lipa bo nigdzie nie pisza nic o nich:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shegi Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 ja na moich blitzach tez niezlze poczyniam, co prawda nie testowalem je na wyzszym napieciu jak 2,7 ale 260 wyciagna na bank - nie wiem jak oni to zrobili ale pamieci za 70zl (256) bija na glowe wiekszosc pamieci typu kingston\goodram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 (edytowane) ja na moich blitzach tez niezlze poczyniam, co prawda nie testowalem je na wyzszym napieciu jak 2,7 ale 260 wyciagna na bank - nie wiem jak oni to zrobili ale pamieci za 70zl (256) bija na glowe wiekszosc pamieci typu kingston\goodram :) ja to straszne, czlowieku przeciez to zadne rewelacja.......... I po to odkopałes ten temat?! 2*256 hynix 248mhz 3-4-4-11 2T 2.7V --> przeciez to nie jest jakis super wynik, ja na swoich twinmosach robie 261mhz 1,5-2-2-0 z b.ostrymi alpchami, a tez nie jest to jakis najlespzy wynik. Rozumiem ze nie byly za drogie ale to nie powod zeby pisac ze sobie poczyniasz :P ja za swoje dałem 190 zł w czerwcu, co terz nie jest bdozu, tylko 25 zł na kosci wiecej. Edytowane 22 Grudnia 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...