Gość Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) Posiadam płytę Gigabyta GA-7NNXP Z SOUND STORM gdy przewijam scrolem np strone w internecie słysze pisk w głośnikach Cokolwiek w windowsie uruchamiam co powoduje wyskoczenie jakiegoś okna słychać przez chwile trzaski. Jest to bardzo denerwujące. Posiadam zestaw 2.1 creativa a mysz mam A4tech bezprzewodową. Myślę jednak że te trzaski pojawiają sie gdy coś sie zmienia na monitorze bo gdy np pojawia sie jakaś animacja to występują a gdy wyłącze jest cisza. Monitor to LG F700P Głośniki znajdują sie niedaleko monitora. BARDZO PROSZĘ O POMOC SPRZĘT JAK W OPISIE. Edytowane 9 Czerwca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 odsuń głosniki od monitora troszke dalej w ustawieniach głośności wycisz Line-In (miałem podobnie ze były dziwne dzwięki przy ruszaniu mysza-po wyłączeniu Line-In broblem zniknął) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Nie monitor. U mnie też są zakłócenia, mam Asusa, ale na tym samym chipsecie, ze zintegrowanym Soundstormem. Przełączenie wyświetlania na TV nic nie zmienia, w słuchawkach to samo. Nigdy wcześniej się tym nie zajmowałem, bo nie przeszkadzało mi to, ale sam zacząłem się zastanawiać co powoduje zakłócenia, jak coś znajdę to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 (edytowane) standardowe zakłócenia przy zintegrowanym z mobo dźwiękiem. kup oddzielną kartę i problem z głowy :wink: Edytowane 9 Czerwca 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Sęk w tym, że miałem to samo na Soundblasterze Live CT-4830. A tak poza tym - ares23 zmień nazwę tematu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 mam konfig jak w podpisie i rowniez mialem ten sam problem przyczyna okazal sie goracy sb wentyla zapodalem i po klopocie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Wydaje mi sie że zakłócenia te pojawiły sie przy zmianie karty graficznej. Nie jestem pewien. Spróbuje schłodzić też sb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...