durczyn Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Normalnie usłyszałem, może wy już dawno ale ja teraz że ktoś wpadł na pomysł i częśći komputerowe oprócz napędów i dusków zanurzył w całości w oleju!!! Olej świetnie odprowadza ciepło, nawet z procków a64, i nieprzewodzi prądu, sam bym sprawdził ale niemam części do eksperymentu i kilkunastu litrów oleju :D Powyższe informacje zostały mi przekazane ze źródła informatycznego, w razie gdyby okazało sięto nieprawdą lub czymkolwiek innym, NIE ZWALAĆ TEGO NA MNIE, ja tylko pisze to co usłyszałem :P:P Opinie?? :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 wieeele razy na forum juz bylo to poruszane. radze..wiesz co :) poszukac ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 http://pcprojekt.pl/forum/viewtopic.php?t=12916 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 tak myślałem, ale ja teraz to skumałem dobiero, naczy sie dowiedziałem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zalej go w oleju jadalnym też będzie dobre. Możesz kupić tanio cały baniak w jakimś markecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 juz wiele razy byłten pomysl poruszany. ale głowne problemy to brak mobilnosci i parktycznie nie mozliwosci od sprzedania czesci moj kumpel zrobil lepiej. cale pudlo stoi w pokoju obok w ktorym sie nie sypia(za scianą). A w trakcie dnia hałasu praktycznie nie zauwazasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 moj kumpel zrobil lepiej. cale pudlo stoi w pokoju obok w ktorym sie nie sypia(za scianą). A w trakcie dnia hałasu praktycznie nie zauwazasz. 1492786[/snapback] Tylko wez i zmien teraz plyte w napedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Tylko wez i zmien teraz plyte w napedzie :P 1493001[/snapback] Fakt, sluszna uwaga:D Ale pomysl calkiem fajny z tym olejem, tylko ze jeszcze jest cos takiego jak nieprzyjemny zapach oleju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ale w przeciez napedy mozesz miec na tasmach POZA zbiornikiem z olejem, prawda? CZYli masz puszeczke z olejem, tam masz wszytkie komponenty, a same DVD, CD i HDD dajesz osobno... I wszyscy happy a muzyczka gra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Tylko wez i zmien teraz plyte w napedzie :P 1493001[/snapback] Są przecież napędy USB. Przy 2.0 transfery są już całkiem przyzwoite. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ale w przeciez napedy mozesz miec na tasmach POZA zbiornikiem z olejem, prawda? CZYli masz puszeczke z olejem, tam masz wszytkie komponenty, a same DVD, CD i HDD dajesz osobno... I wszyscy happy a muzyczka gra ;] 1493704[/snapback] Bardziej pisalem w kontekscie kompa w sasiednim pokoju... wiadomo, ze nikt normalny nie bedzie CD-ROMu do oleju wsadzal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Tiaaa, silnie trujący olej tranformatorowy = jak dla mnie bomba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...