Staniu0 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 wiem wiem ale wydaje mi sie ze wszystko zrobilem sciaglem nawet save`a z 100% drukłem statystyki i jak porównałem to zauwazylem tylko te dwie różnice. Nie wiem, pewnie cos spaprałem, ale nie wiem co:/ Gdyby ktos chciał pomoc moge udostepnic statystyki i/albo save`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 o co chodzi w FAQ z : 3. Zdobyć wszystkie tzw. Assets ? jestem na poczatku san fierro i nie slyszalem o czyms takim. po ang. to majatek ,a to procz kupowania safe houses niewiele mi mowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 o co chodzi w FAQ z : 3. Zdobyć wszystkie tzw. Assets ? jestem na poczatku san fierro i nie slyszalem o czyms takim. po ang. to majatek ,a to procz kupowania safe houses niewiele mi mowi. 1554105[/snapback] Chodzi o miejsca, z których czerpiesz kasę. Pamiętasz może w Vice City Malibu Club, albo wytwórnię filmów :?: Właśnie o coś takiego chodzi. W GTA:SA jest to na przykład sklep tego młodego wynalazcy w San Fierro, czy na przykład lotnisko, misje na budowie lub misję z przewozem towarów - ciężarówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 aaa , thx. w vc niestety krotko gralem , tylko aby przejsc do nastepnego 'miasta' :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Ile dokladnie procet posiadanych terytoriow nalezy miec aby moc zaczac wykonywac ostatnia misje ? Wiem ze bylo ale nie chce mi sie za bardzo szukac, a w FAQ jest solucja z gry-online.pl gdzie jest napisane conajmniej polowa. A cos mi sie wydaje ze o wiele mniej styknie. Dodam ze plan ukonczenia gry jak najszybciej puki co idzie bardzo dobrze :) EDIT: Aha dodam ze wlasnie te procenty mi sa potrzebne bo szkoda mi mojego cennego szasu :) Edytowane 18 Lipca 2005 przez Tasslehoff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Ile dokladnie procet posiadanych terytoriow nalezy miec aby moc zaczac wykonywac ostatnia misje ? Wiem ze bylo ale nie chce mi sie za bardzo szukac, a w FAQ jest solucja z gry-online.pl gdzie jest napisane conajmniej polowa. A cos mi sie wydaje ze o wiele mniej styknie. Dodam ze plan ukonczenia gry jak najszybciej puki co idzie bardzo dobrze :) EDIT: Aha dodam ze wlasnie te procenty mi sa potrzebne bo szkoda mi mojego cennego szasu :) 1554488[/snapback] ja mialem 35% jak mi sie odblokowala ostatnia misja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja mialem 35% jak mi sie odblokowala ostatnia misja :) 1554531[/snapback] :blink: 50% i ani grosza mniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staniu0 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 co trzeba zrobic aby zaliczyc taxi driver bo wszedzie pisze co innego; w poradniku z gryonline jest napisane ze 50 osob pod rzad i w nagrode nitro i hydraliczne zawieszenie, na stronce http://gta.gry-online.pl/dzial.php?nr=74 jest ze wystarczy 100 kursów i nie musi byc pod rzad. Mi po 25 z rzedu odblokowalo sie nitro, doszlem do 44 i niestety awaria samochodu, więc zaczołem jeszcze raz i doszlem do 76 i nic. Razem mam w stats mam 100 kursów. Czy jak mam odblokowane nitro to znaczy ze misja jest zaliczona, czy moze byc tak ze mam nitro a misja jest nie zaliczona. A z tym hyralicznym zawieszeniem to chyba jakis błąd im sie wkradł. Brakuje mi 0,53% do 100% i nie wiem czego nie mam. Obleciałem jeszcze raz całość ale wszystko wydaje sie byc zrobione. Tylko to taxi mi sie jeszcze nie podoba. Statystyki sa do d*** jak nie moge z nich wychwycic czego nie mam. Bo Triatlony nie wilczaja sie do puli jak i Koszykówka bo w koszu tez jest jakis Challenge ale nigdy nie udalo mi sie go aktywowac. Wogóle niewiem co mam zrobic albo kiedy zeby zagrac w tego kosza. No troche sie upisałem teraz czekam na jakies pomysły:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeryk Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mam takie pytanie nie mam czasu czytać wszystkich postów czy jest jakaś strona z darmowym poradnikiem do pobrania takim jak ten Poradnik do San Andreas z serwisu Gry-Online. Żeby mieć ten poradnik, trzeba go wykupić. Przez jakiś czas był za darmo, w tej chwili jest już płatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mam takie pytanie nie mam czasu czytać wszystkich postów czy jest jakaś strona z darmowym poradnikiem do pobrania takim jak ten Poradnik do San Andreas z serwisu Gry-Online.Każdy tylko pisze ze 'mi sie nie chce, wiec niech wam sie chce i zrobcie to i to' oslabiaja nie takie teksty, na 1 stronie masz FAQ, moze jak Ci sie zechce tam zajrzec to cos bedziesz wiedzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 http://www.zaibatsu.pl/sol.php Następny darmowy poradnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 mam problem z misją "vertical bird" nie wiem jak się wybiera cel do rakiet samonaprowadzających strzelam 0 ale nie umiem wycelować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staniu0 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 uzyj ctrl prawy chyba namierza lewy strzela gyby ktos byl zainteresowany poradnikiem w pdf z takiej jednej stronki pisac na gg 4623811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 gta.pl gtasite.net Tam macie tez solucje, a tak btw to "za darmo umarlo" LENIE! A tu przyszedlem sie pochwalic :) Glowna fabula w 9h 34min Wygralem gre w tym czasie, ktos bedzie lepszy? [: Jak widzicie glowna fabula to ok 45% czyli mniej niz polowa, ciekawa sprawa. Dzieki Ddk za mala pomoc, dokladnie trzeba miec minimum 35% posiadanych terytoriow aby moc zaczac wykonywac ostatnia misje (dokladnie to sprawdzalem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) qrrrrrrrrde właśnie próbuje wykonywać te poboczne misje i autentycznie nie wyrabiam :? Najpierw zdobyłem jeden z tych Assets w San Fierro i mi sie gra wykrzaczyła i nie mam zaliczonego nadal - pozniej włączyłem sobie misje Firefighter - i na 10 lvl mi jakiś palący się debil wpakował pod koła - fatality - koniec misji-shit! :evil: a jak wam idzie? :D co z misji pobocznych wam stwarza najwięcej problemów? :> Edytowane 19 Lipca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja wykonywalem Ambulance, ale po 30 minotowej jezdzie mi sie znudzilo, i stwierdzilem ze nie dla mnie takie bawienie sie... po co sobie psuc nerwy przez gre? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Vigilante jesli nie uzywam Hunter'a :x teraz juz mi nic nie sprawia problemow bo wiem co mam dokladnie zrobic i znam cale miasto. Duzo latwiej sie to robi, teraz robie gre na 100% jak najszybciej :P Zartuje, nie che mi sie, teraz zostaje mi tylko czekac na pelne spolszczenie gry, zrobie tylko fabule glowna + misje poboczne, powtarzam misje. Tak zeby zrozumiec w 100% watek gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Mam takie pytanko: Kilka stron wcześniej napisaliście że żeby szybko jeździć rowerem trzeba wciskać szybko "W". Kiedy tak robię to CJ talepie się na rowerze, ale szybciej nie jedzie. Potrzebne mi to bo chce zrobić misję nad możem. p.s. Jaki jest nawyższy stopień pilota ? Ja mam w tej chwili porucznika(po całej szkółce na złoto), ale umiejętność latania mam na jakieś 85% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Tak CJ sie telepie na roweze, moze masz za malo FPS zeby to zobaczyc. A co do pilota to reszte % musisz sobie narobic poza szkola. A teraz mala rada dla osob co nie zrobily jeszcze misji pogotowia. Najlepiej ja robic w malym miasteczku w 3 miescie gdzie znajduje sie pogotowie. Ranni sie pojawiaja tylko i wylacznie w tym miasteczku i nie trzeba gdzies na drogi koniec mapy jezdzic i ich odwozic, szybko mozna nabic 12lvl co jest niezbedne do ukonczenia gry na 100%. a to jego lokalizajca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) tales twoj link do mapy miasteczka z pogotowiem nie dziala :D edit: nie juz dziala cos z mim laczem nie tak :D Edytowane 20 Lipca 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Talepie sie i przestaje pedałować przec co zwalnia. FPS'ów mam wystarczająco dużo. Dzięki za lokalizacje tego miasteczka. Można w nim robić też misje z policją ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Lopez - moze zmieniles sobie ustawienia... za szybkie pedalowanie odpowada klawisz jazdy (domyslnie chyba W, ja sobie na strzalki ustawilem) musisz zle cos wciskac, bo jak widzisz kazdemu dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 właśnie właśnie:) ja na W mam pochylenie do przodu :) Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Z policja nie sprawdzalem, ja policje to wykonuje Hunterem :P 201lvl idzie bez problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 U mnie jeśli chodzi o przyspieszanie na rowerze jest wszystko wporzo Nagle stała się straszna rzecz nie wiem jakim cudem ale zniknęły mi sejwy z gry :blink: (a właśnie skończyłem tą cholerną szkołe latania i mnie powoli .... :angry: ) To znaczy nie ma ich w grze ale są w moim profilu-folderze: C:user i tak dalej a np. jeśli gram od początku "new game" i chcę tam coś zapisać wyskakuje error i nie mogę zapisywać gry mimo iż banki do zapisywania są puste. Oryginała pożyczyłem koledze i gram przez alcohola wszystko było w porządku a teraz.... Aha ...i jeszcze jedno by włączyć grę muszę kliknąć na skrót prawym przyciskiem muszy następnie uruchom jako i ok <_< Macie jakieś propozycję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 A teraz mala rada dla osob co nie zrobily jeszcze misji pogotowia. Najlepiej ja robic w malym miasteczku w 3 miescie gdzie znajduje sie pogotowie. 1556634[/snapback] To samo można powiedzieć o miasteczku Angel Pine, które znajduje się koło góry Chiliad. Jak opuszczamy pierwsze miasto, to pojawiamy się właśnie w Angel Pine. Robiłem tam misje dla NFZ-u i Ochotniczej Straży Pożarnej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Panowie ja miec problem szukalem kombinowalem i nic wiec pisze - nie zrobilem szkolki latania na gold , a bardzo potrzebuje polatac sobie hunterem podczas przeszukiwania tego tematu wyarazem hunter znalazlem taka mapke "http://img79.echo.cx/my.php?image=carsmap3us.gif" na niej jest dwa razy hunter 1 w miejscu gdzie znajduje sie po zrobieniu szkolki i jeszcze raz w okolicy statku na ktory exportujemy samochody , niestety ani tu ani tu go nie ma :( , moze ktos jest w stanie mi pomoc i wskazac miejsce postoju Huntera (jesli to pomoze mam 92 % gry. z gory bardzo dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Ludzie pogniewaliście się na topic czy co? :D Pomóżcie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Jak bym wiedzial to bym pomogl, proste, tak btw to czytac FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) jeśli komuś nie przeszkadza cheat'owanie, ale nie za pomocą kodów tylko odpowiedniego oprogramowania to można użyć programu artmoney(to do kolegi który nie może zrobić szkoły latania na gold. jeśli jesteś zainteresowany to daj znać p.s. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygrać zawody na plaży? Nawet jeśli uda mi się wyjść na prowadzenie przy wyścigu rowerowym to przy biegach znów spadam na sotatnią pozycję. Może mi ktoś pomóc ? Edytowane 20 Lipca 2005 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...