Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałem wszystkie dostepne odcinki Prison Break. Myślałem, iż zajmie mi to ok.3 tygodni bo jakby nie patrzeć jest to prawie 20 godzin...

Ale serial tak wciąga, że udało mi się tego dokonać w 7 dni :). Teraz czekam na kolejny odcinek, który ma pojawić się dzisiaj, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie http://www.24trailer.com/ trwa odliczanie do premiery oficjalnego trailera 6 sezonu 24 godzin.

I jeszcze info na temat premiery sezonu w styczniu :

2 Nights 4 Hour Season Premiere. Sunday January 14th 8/7c & Monday January 15th 8/7c.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biedni Amerykanie maja takie dylematy co wybrac do ogladania :)

My na szczęście nie mamy tego problemu. Klan i M jak Milosc lecą o różnych porach :)

PB

No nareszcie jutro nowy odcinek. 3 tygodnie przerwy to _stanowczo_ za dlugo ;]

Jericho

Po obejrzeniu 5 odcinkow mam mieszane odczucia. Zapowiadalo sie na poczatku lepiej, a serial jakby stanął w miejscu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jericho

Po obejrzeniu 5 odcinkow mam mieszane odczucia. Zapowiadalo sie na poczatku lepiej, a serial jakby stanął w miejscu :/

No jutro PB :D Ahhh ;]]] co ten serial robi z ludźmi :P.

Co do Jericho też luknąłem ;) 1 odcinek mówie, ale lipa :/ nic się nie dzieje. Później coraz lepiej. Reszta w spoilerze.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Wszystko jest OK, ale masz racje z tym staniem w miejscu... Jak każdy następny odcinek będzie typu "Znwou coś jebnęło, pożar, ktoś umiera i przystojny pedałek bedzie ratował (bez obrazy Skeet'a bo dobry z niego aktor ;] ) i tak w kółko to lipa na maxa się zrobi. Druga sprawa ten atak nuklearny... Czytając fabułę serialu na portalach od razu sobie pomyślałem o Korei Pn. I w jednym odcinku na TV było widać jakiegoś azjata :P. Jak to korea zaczęła atak to propaganda niezła ten serial... jak to USA potrafi.... Serial ma niesamowity potencjał, byle tylko nie zamknęło się wokół tej wioski bo wyjdzie z tego Dr. Queen czy jak to tam było ;]]] :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaraz zarzucę nowy odcinek Kodnapped i potem jak będzie mi się chciało zdam relacje :P.

EDIT

Niestety nie obejrzę nowego odcinka bo nie ma napisów do niego :cry:

Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie skończyłem oglądać odcinki 3x03 i 04 Galactici i... czuje sie zmiażdżony, wdeptany w ziemie, przejechany walcem i ostrzelany z Battlestara. Czegos tak genialnego jeszcze nie widziałem. 3 odcinek budował napięcie, ale 4... cudo po prostu. No akcja idealnie przeprowadzona i piękne zakonczenie

Czegoś takiego sie nie spodziewałem, nie myślałem że Galactica wejdzie w atmosfere i wywali Vipery. Świetnie to wyglądało i genialny efekt. I ten skok chwile po. Przeczuwałem że Lee ruszy z pomocą i sie nie zawiodłem, ale szkoda Pegasusa. Z drugiej jednak strony Adama powiedział, że Galactica w przeciwieństwie do Pegasusa wytrzyma jeszcze dużo starć. Na szczęście okazało sie ze to dziecko to nie Kary, co za ulga :) No i Baltar mógłby strzelić sobie w głowe a nie... No i Sharon sie przydała jak cholera. Teraz jestem ciekaw co sie stanie z tym dzieckiem-hybrydą. Kurcze nie moge sie doczekać następnego odcinka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez obejrzalem kolejny odcinek. Pelno zwrotow akcji - no i koncowka mistrzowska.

Serial trzyma poziom;]

Ale z drugiej strony Michael i Sucre nie mieli szans na ucieczke... a tu nagle pokazane jak samochod kupuja ;)

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB miażdży ;]

Co do Majkela i Sucre tak myślałem że są w zmowie ;] (tylko kiedy to wymyślili i się zgadali ;) ) Ale o tym, że T-Bag zgarnie kasę to nie pomyślałem [; Co do ucieczki z pod tamy to w pewnym sensie możliwe, psy mogły zgubić trop i krążyć wzdłuż rzeki. Trailery tego odcinka pokazywały, że ktoś strzelał przy Lincu, a jednak udało mu się uciec z synem bez strzelania :mrgreen: Odcinek masakra jak zwykle

@Sarkazz

Sara musiała jakoś uciec ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co fakt to fakt 8 odcinek pb syci ; d

ja myslalem napoczatku ze spieprzyli ten watek z sucre ze ucieka z forsa ; / jak juz to powinien dogadac sie z tym murzynem ( jedyny typ ktorego nei moge spamietac;D)

Edytowane przez ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@???????

Ten typ to bodajże "C-Note". Według mnie nie spieprzyli wątku, ponieważ pomimo namów Sucre nie zgadzał się na układy z C-Note'em tylko cały czas ufał Scolfield'owi ;).
Edytowane przez ^goku^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@???????

Ten typ to bodajże "C-Note". Według mnie nie spieprzyli wątku, ponieważ pomimo namów Sucre nie zgadzał się na układy z C-Note'em tylko cały czas ufał Scolfield'owi ;).

wg ??????? też nie spieprzyli. Napisał, że na początku myślał, że spieprzyli :P bo wydawało mu się, że sam ucieknie hehe. Tak mniemam ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi