eladek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 A wiec dziś postawiłem forum troche skromne ale może być http://forumkomputery.fora.pl jest dopiero zrobione wiec zapraszam do rejestracji i wypowiadania się z góry dzenki:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Nasi użytkownicy napisali 0 wiadomości co ja mam oceniac?! mozliwosci phpbb group czy to ze potrafisz klikac?:P jeszcze pozwole sobie dorzucic cytat :P : Gry Nie możesz czegoś przejść w grze?? Szukasz solucji, patchy, porad i nie pytasz o cracki i warezy? To dział dla Ciebie brzmi znajomo.. ale coz... przynajmniej nie nudziło ci sie przez 30 minut, bo watpie zeby to moglo duzej powstawac..;/ dno! Edytowane 17 Czerwca 2005 przez g0rgiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 mnie tam najbardziej się podoba połączenie działów karty graficzne i pamięci ;] karty graficzne corsair, yeah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Poczekajmy aż to forum sie rozkręci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Albo kiedy padnie... Takich tematów jak ten pojawia sie kilka w tygodniu. Może jak juz jakierś nowe foruim to niech będzie o blondynkach z warunkami, samochodach itop a nie znowu o kompach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Racja, ciągle powstają nowe i przeważnie tylko o kompach. I tak Tweak rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 O tak ;]]]] Kolejne boskie forum z przepisanymi działami z tweaka, 2 użytkownikami i zerową liczbą postów ;] Gratuluję pomysłu ;]]]] Chyba zacznę liczyć ile takich for powstaje ;]]]]] Dobrze, że przynajmniej nie mają działu gestapo tak jak my ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja bym proponował załozyć nowy Temat, w któreym ludzie będą mogli popisywać się, jak to założyli sobie forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Przyznam zawsze byłem przeciwko Tweakowi ale jednak teraz dłużej posiedziałem to Tweak to wielka skarbnica wiedzy myślałem ze Overclcokers jest lepsze ale tam nie ma tyle informacji co uwas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 O tak ;]]]] Kolejne boskie forum z przepisanymi działami z tweaka, 2 użytkownikami i zerową liczbą postów ;] Gratuluję pomysłu ;]]]] Chyba zacznę liczyć ile takich for powstaje ;]]]]] Dobrze, że przynajmniej nie mają działu gestapo tak jak my ;]]]] 1500990[/snapback] Moze dlatego ze go nikt nie widzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Poca, czepiasz się, kto by mógł wiedzieć że Radeony to dzieło ATi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 OMG. Ludzie ranicie Mnie.. brak wam własnej wyobraźni ? fantazji ? internet jest jednym wielkim matrixem, a gdzie nie wejde to powtórka z rozrywki w postaci czystego forum o tematyce komputerowej i nic po za tym.... My wiemy że każdy potrafi wgrać skrypt phpBB na darmowe konto, a później zainstalować i skonfigurować...ale miejcie ludzie własne pomysły, wymyślcie coś nowego, coś czego jeszcze nie ma. N/C btw. ParanoiK trzeba usunąć z FAQ kurs szybkiego posiadania forum :lol: To zaczyna być chore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Pomjając fakt że idiotyzmem jest robienie kolejnego forum i chwalenia się TYM, eladek, błagam, jak się coś robi to powinno się znać chociaż podstawy. Ja nie założe forum o strojeniu gitar jeśli się na tym nie znam! A ty? Oprócz tego, że część działów to kalka tweaka (i co? komu na tweaku ma to zaimponować? pomyślałeś?) to: Karty Graficzne Kingston, nvidia,radeon.itp. Ach te superszybkie grafy Kingstona! Firma ta chyba wypuściła tylko jeden egzemplarz, który dostał się eladkowi! Inne Komponenty W tym dziale piszcie na temat Dysków, napędów, karty rozszerzeń, zasilaczy, obudowy, drukarek, skanerów, monitorów itp... Rozumiem że karta rozszerzeń i obudowa są na świecie tylko w 1 egz.? Podkręcanie W tym dziale piszcie na temat podkręcania kart graficznych procesorów itp... Procesor karty graficznej to tak zwane GPU, wiem, czepiam się. No i ten szyk przestawny, niczym Yoda. Chłodzenie Konwencjonalne Wszystko,hałaśliwych wiatraczkach :) :mur: Czy tu jest chociaż jeden dział zrobiony w całości dobrze? Microsoft Windows Systemy operacyjne naszej najpopularniejszej firmy.:) Chyba naszej ulubionej? Albo najpopularniejszej, bez naszej? Oprogramowanie Programy dla systemów Microsoftu A inne systemy to co? Pies? Pomoc Nie wiesz co się dzieje z komputerem??Nie wiesz co się zepsuło.Napisz napewno pomożemy. Taaa, temu forum najpierw trzebaby pomóc. Poza tym AŻ 5 działów jest moderowanych! Wow, co prawda moderator nie ma za dużo pracy ale zawsze :) No i to niechlujstwo, jak to ma być strona startowa z tyloma bykami to ja dziękuję. Rozpisałem się ale może jakiś kolejny zapalony Przyszły Admin to przeczyta i NIE uraczy nas Nowym Forum Komputerowym... Oby! Edytowane 18 Czerwca 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Hrhr ;]]]] Dodatkowo w dziale gry usunęli wzmiankę o crackach ;PPP Ależ cudowna młodzież :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 myślałem że padne, i padłem [; o qf, kolo syci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 ale ktoś sabotaż zrobił w dziale karty graficzne... :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 To nie ja... ja jestem ostatnio grzeczny, i nawet nie jadę po ludziach którzy zakładają tu tematy z forami :lol: (...w sumie szkoda. No ale sesja... wicie, rozumicie :>) Tylko proszę, nie myślcie sobie po lokalizacji autora, że wszyscy z południowo-wschodniej Polski są tacy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 nie śmiejcie sie z nich bo chłopaki sie w sobie zamkną :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) To się zapuka (w czoło np.) i otworzą z powrotem :) Edytowane 21 Czerwca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a jak nikogo w "domu" nie będzie? :-P to pocałujesz klamkę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 CZEŚĆ MAM KARTE GRAFICZNĄ RADEON KINGSTON 512MB I GRY MI NIE HODZOM BO JAK ODPALAM TO KOMPUTER MUWI RZE NIE MAM AKCELERATORA 3D I NIE WIEM CO ROBIC POMOCY ZALAH No a probowales wyinstalowac i zainstalowac sterowniki od nowa?? albo sproboj sciagnac nowsze sterowniki ze strony producenta padłem :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 No na twoim miejscu to bym sie jeszcze pobawil w opcjach zainstalowal recznie a z cda action lepiej nie brac sterownikow chyba ze chcesz aa zainstaluj sobie directa 9.0 c i wtedy napewno bedzie dzialac Cool Hahaha nie wiedziałem że żeby zadziałał anti aliasing to trzeba mieć stery z CD Action :lol: Poza tym jak dlugo mozna sie nie czaic ze to podpucha :lol::lol::lol: Mam takie pytanie mam obudowe i z przodu obudowy sa dwa miejsca na dwa wentylatory nawiewowe czy musze sciagac przedni panel zeby miec te wentylatory czy moge zostawic przedni panel a wentylatory beda nawiewac...?? Cool LoL to oczywiste ze bedzie mogl byc nadal ten przedni panel wentylatory maja byc jak najmniej widoczne Razz Pozdrawiam aaa to spoko musze sobie zalozyc te wentylatorki... Cool Nie no nie moge z kolesia jak mozna byc takim nie myślącym :lol: ciekawe kiedy on orientuje sie ze sie ludzie z niego nabijają, chyba wtedy jak już mu plują resztakmi jedzenia w twarz ze śmiechu :lol: Poza tym zadaje pytanie ( i to jakie) na swoim wlasnym forum, ktore ma 1 uzytkownika pewnie wtedy , brzuch mnie boli ze smiechu :lol: Co jest czemu nikt nic nie pisze??...jezeli ma ktos jakis pomysl na reklame to pisac do mnie!! Cool Za reklame mozna dostac admina lub moderatora to do uzgodnienia!!!! HAHAAHA nie piszcie mu nic, moze sie zorientuje ze wszyscy maja jego forum w d**** jak przez rok nikt nic nie napisze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Ten temat rozwalił mnie doszczętnie :> Nie wiem czy jego autorzy mają coś wspólnego z twórcą forum ale naprawdę śmieszne są te wypowiedzi :D http://forumkomputery.fora.pl/viewtopic.php?t=3 Obstawiam, że to chłopacy po komunii + neostrada :D Edytowane 24 Czerwca 2005 przez wasiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Obstawiam, że to chłopacy po komunii ;> góra 15 lat :] 1512533[/snapback] Obawaiam się, że nie skumałeś, tak jak NEO, że to jest zwykły wałek. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zobaczcie tu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 1512840[/snapback]tak popatrzyłem : same shit :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Ten temat rozwalił mnie doszczętnie :> Nie wiem czy jego autorzy mają coś wspólnego z twórcą forum ale naprawdę śmieszne są te wypowiedzi :D 1512533[/snapback] to jest za piekne zeby bylo prawdziwe... ktos sie nabija :) edit Grzesiu to Twoje forum? bo sie jakos duzo udzielasz na nim :] Edytowane 24 Czerwca 2005 przez o-skar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 1512840[/snapback]Grzechu tym razem przegiąłeś i to na maxa. Kopiowanie regulaminu z Tweaka i umieszczanie go na tym podanym przez ciebie forum jest szczytem głupoty/skur...ństwa. Jeszcze twierdzisz, że to ty wymyśliłeś ten regulamin. PLAGIAT. :angry: Dowód Już chyba wszyscy tweakowcy po tym "zagraniu" Grzecha wyrobią sobie o nim zdanie. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Co chcesz sam pisał ;). A tak ogulnie szkoda słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Widać Grzechu chce być bardzo Moderem. http://www.mpj.waw.pl/viewtopic.php?t=20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...