PiK Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 http://www.vr-zone.com/guides/AMD/AthlonXP/ http://www.overclockers.com - CPU DATABASE Tam tez mozna sprawdzac serie prockow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 allleee oo sssssooo choziiiii?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 allleee oo sssssooo choziiiii?? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Przy takich chłodzeniach i napięciach, to prockin INTELA podwajają wydajność. AMD dopiero przy ekstremalnym chłodzeniu dorównuje INTELowi w o/c. Jednak wydajność tak kręconych ATHLONów musi być imponująca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Przy takich chłodzeniach i napięciach, to prockin INTELA podwajają wydajność. AMD dopiero przy ekstremalnym chłodzeniu dorównuje INTELowi w o/c. Jednak wydajność tak kręconych ATHLONów musi być imponująca. no właśnie w tym momenice nawet 4 GHz intela nic tu nie robią hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 p4 sie lepiej kreci, jedyna zaleta intela :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 p4 sie lepiej kreci, jedyna zaleta intela :)Kr@ci się lepiej, ale jest wolniejszy !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 P4 faktycznie dobrze sie kreci, no ale jest na 0.13um, a AMD jeszcze 0.18um, a wydajnościowo prawie to samo. Jak AMD przejdzie na nowy proces technologiczny to sie obaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 AMD RULEZZZZZZZZZ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 P4 faktycznie dobrze sie kreci, no ale jest na 0.13um, a AMD jeszcze 0.18um, a wydajnościowo prawie to samo. Jak AMD przejdzie na nowy proces technologiczny to sie obaczy. Oj oby ... Coś mam złe przeczucie - AMD ma gotowe proce 0,13 ale opóźnia ich wypuszczenie na rynek, ich zegary są niskie (max 1800 MHz) Coś tu nie paSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 221,93 FSB ql :D i to na EPoX 8K7A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Wysłałem moj wynik OC na Overclockers miesiąc temu i jeszcze go nie zamiescili:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Wysłałem moj wynik OC na Overclockers miesiąc temu i jeszcze go nie zamiescili:( Ladnie poszedl :) bardzo ladnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 :lol: :lol: Mój kiepsko 1700+@2000+ :lol: :lol: :lol: 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 :lol: :lol: Mój kiepsko 1700+@2000+ :lol: :lol: :lol: 8) 8) Z jakiej jest serii, czym chlodzisz i na jakiesj plytce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 płytka Epox 8kha+ a o serii nie zielona a szkoda za póznio zajazyłem o AGOI :o( :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 :lol: Chłodzenie Zalman 6000cu i pasta ARTIC II :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Jak ci sie spisuje ten zalmanek? Glosny i wydajny, czy cichy i wydajnoscia nie grzeszy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 http://www.vr-zone.com/guides/AMD/AthlonXP/ http://www.overclockers.com - CPU DATABASE Tam tez mozna sprawdzac serie prockow. Co to ma byc ??? 2.2Ghz ??? - Lol, to i tak max z tych prockow :P 2.2 to idzie kazdy (czyt. wszystkie) procesory pentium 4 z literka A przy zegarze :P Od 1,6 poczawszy na 2,4 :P skonczywszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja mojego XP max podkrecilem z peltierami na 1965Mhz w miare stabilnie teraz jade na 1830Mhz na samym WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...