Skocz do zawartości
99tomcat

Water Dragon By Tomcat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie

Dobra pora pokazać prototypik bkoczku na cpu.

Sytuacja dziwna bo jeden z userów podjął sie sam zrobić odpowiednią blaszke.

Oficjalną projektuje właśnie pietach. Dysponujac sprzęten nawbywa postanowił sam sie za to zabrać i szczerze mówić wyszło świetnie jak dla mnie :D Złaszcza ta wypolerowana mosieżna blaszka robi wrażenie

Bloczek ma tę zalete ze jest wydajny-w końcu to adaptacja bloku pod cpu, oraz jest na gwint 3/8" co znacznie upraszcza dobór złączek i nie ogranicza średnicy węży. Do tego cena jest atrakcyjna bo nie ma pracochłonnych kanałów w pleksie.

Oczywiście wady też są- bloczek jest dość wysoki, wiec o zamontowaniu tego na kartach w sli raczej nie ma co marzyć. No i może nie jest tak efektowny jak bloczki z kanałami w pleksie ale co tam mnie sie podoba. :wink:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Jak widać po odwrotnym zamontowaniu bloczku są to tylko przymiarki na radka 9800 ale niebawem mam dostać fotki układziku zamontowaniego juz w komputerze.

Oczywiście jeśli uzytkownik zgodzi sie to ujawnie jego dane :wink:

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piekna robota ,tylko jak la mnie przerost formy nad trescia ,a mianowicie do schlodzenia r9800pro wystarcza z nawiazka "malowaniec" z allegro ,czyli blok "puszka" -pusty w srodku

1554402[/snapback]

Heh wiesz.... czasami dla kogos KAZDY stopien jesat wazny :)

Dla mnie bomba... szkoda tylkoz e nie da sie wkrecic 2 kroccow 90st. no ale to musialyby byc pod katem zeby wlazlo... chetnie poczekam na testy i na cene :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sector19: No dwuch króćców 90st. to chyba nigdy w zyciu nie wkręcisz :D. Chyba że jestes Copperfield'em.

Nie biore pod uwage króćcy obrotowych, bo jeszcze takich w łapkach nei trzymałem i nie wiem jak to wygląda.

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sector19: No dwuch krućców 90st. to chyba nigdy w zyciu nie wkręcisz :D. Chyba że jestes Copperfield'em.

Nie biore pod uwage króćcy obrotowych, bo jeszcze takich w łapkach nei trzymałem i nie wiem jak to wygląda.

1556249[/snapback]

Wkrecisz jak w Abadonie :).. Tylko mowie ze pod katem musialoby byc :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi