Misiu15go Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 KaszaWspraju ---> Ile razy napisze na tweaku jeszcze ze wysłałem blok do Jet-Pc :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) ok sry jestem tu nowy :D wiec czekmy na recke z Jet-Pc Edytowane 5 Lipca 2005 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Witam ponownie Dobra pora pokazać prototypik bkoczku na cpu. Sytuacja dziwna bo jeden z userów podjął sie sam zrobić odpowiednią blaszke. Oficjalną projektuje właśnie pietach. Dysponujac sprzęten nawbywa postanowił sam sie za to zabrać i szczerze mówić wyszło świetnie jak dla mnie :D Złaszcza ta wypolerowana mosieżna blaszka robi wrażenie Bloczek ma tę zalete ze jest wydajny-w końcu to adaptacja bloku pod cpu, oraz jest na gwint 3/8" co znacznie upraszcza dobór złączek i nie ogranicza średnicy węży. Do tego cena jest atrakcyjna bo nie ma pracochłonnych kanałów w pleksie. Oczywiście wady też są- bloczek jest dość wysoki, wiec o zamontowaniu tego na kartach w sli raczej nie ma co marzyć. No i może nie jest tak efektowny jak bloczki z kanałami w pleksie ale co tam mnie sie podoba. :wink: Jak widać po odwrotnym zamontowaniu bloczku są to tylko przymiarki na radka 9800 ale niebawem mam dostać fotki układziku zamontowaniego juz w komputerze. Oczywiście jeśli uzytkownik zgodzi sie to ujawnie jego dane :wink: Edytowane 18 Lipca 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 piekna robota ,tylko jak la mnie przerost formy nad trescia ,a mianowicie do schlodzenia r9800pro wystarcza z nawiazka "malowaniec" z allegro ,czyli blok "puszka" -pusty w srodku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 piekna robota ,tylko jak la mnie przerost formy nad trescia ,a mianowicie do schlodzenia r9800pro wystarcza z nawiazka "malowaniec" z allegro ,czyli blok "puszka" -pusty w srodku 1554402[/snapback] Heh wiesz.... czasami dla kogos KAZDY stopien jesat wazny :) Dla mnie bomba... szkoda tylkoz e nie da sie wkrecic 2 kroccow 90st. no ale to musialyby byc pod katem zeby wlazlo... chetnie poczekam na testy i na cene :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Sector19: No dwuch króćców 90st. to chyba nigdy w zyciu nie wkręcisz :D. Chyba że jestes Copperfield'em. Nie biore pod uwage króćcy obrotowych, bo jeszcze takich w łapkach nei trzymałem i nie wiem jak to wygląda. Edytowane 20 Lipca 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Miazga popraw posta i siga bo wali po oczach, Króciec :) a bloczek bardzo ładny, sczególnie ta blaszka mosiężna ;) Edytowane 19 Lipca 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Sector19: No dwuch krućców 90st. to chyba nigdy w zyciu nie wkręcisz :D. Chyba że jestes Copperfield'em. Nie biore pod uwage króćcy obrotowych, bo jeszcze takich w łapkach nei trzymałem i nie wiem jak to wygląda. 1556249[/snapback] Wkrecisz jak w Abadonie :).. Tylko mowie ze pod katem musialoby byc :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...