Pure Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) Jak to rozszyfrujecie jesteście wielcy a jak nie ... no cóż nalezycie do wiekszości ludu :P ".be_zle_m" Edytowane 3 Lipca 2005 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Co oznacza ta kropka na początku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 bezele :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Kopytko ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 bezele :D 1529015[/snapback] za duzo ogama Kaeres, oj za duzo. PS: ten sojusz juz chyba nie istnieje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Pokłucili sie ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 za duzo ogama Kaeres, oj za duzo. PS: ten sojusz juz chyba nie istnieje :wink: 1529219[/snapback] Ja tego ani razu nie widzialem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jestem Bezelem ;) Co wygrałem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 mi wyszło po ang, don't be ,,, coś tam o_O a z polskiego be! źle mi ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 mi wyszło "myje zęby" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Jestem bezlem :lol: Edytowane 4 Lipca 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 w ejz ep.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Bardzo zle mi :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 dowiedziałem się że to numer telefonu LOL "Łysy (21:47) no to sobie podstaw tak jak są w noki 3510i potem odwróc i zobaczysz" za rozwiązanie tego było 20zł nagrody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Bez sensu. Spodziewałem się czegoś inteligentnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ja tego niewymyśłiłem. ale była nagroda 20zł więc się tym zajołem tez zły byłem bo za mało informacji było podane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Generalnie już samo założenie błędne. Ja na przykład mam inny układ klawiatury na komórce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Generalnie już samo założenie błędne. Ja na przykład mam inny układ klawiatury na komórce. 1530339[/snapback] ja tez mam inny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja tez mam inny uklad i dalej nie kumam. za cieplo jest :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Widać, stronnicze toto, i robione dla posiadaczy nokii (jak mniemam :twisted: ) A jak ktoś ma p900 albo sx1, to gwizdane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) ja mam 6310i i nie lapie o co w tym chodzi. moze jakis posiadacz dresfona frobi foto z tym czyms wpisanym Edytowane 5 Lipca 2005 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 glupie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja też do teraz zabardzo niewiem na czym to polega:] jak spotkam sie z kumplem to może mi wytłumaczy. i macie racje głupie to :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...