Skocz do zawartości
kamilo23

Problem Z Wyborem Alkoholu

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem jaki prezent kupić staremu i starej z okazji 20 rocznicy ślubu. Głównie w co celuje to alkohol. Stary lubi wisky tylk onie wiem jaką a stara penie jakiś likierek :D . wszystko to bym pewnie kupił na www.alkoholeswiata.pl.

Proszę o pomoc ekspertów :D :D :D :D :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam jim beam'a ballantines'a lub Johnie Walker Red Label

heh kupowac akohol na internecie ? nie lepiej isc do sklepu, szybciej i pewnie taniej bo przeszylka swoje kosztuje,

Może nie ma dowodu:D albo boi się pójśc do supersama po tak drogi trunek gdy kasjerka już przezwyczajona na odliczone 3,55zł za Tura mocnego :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli whisky to unikaj zbozowo-slodowych

w tym miejscu juz mozna zrobic podstawowe kryterium

dobra whisky to slodowa a nie mieszana

osobiscie polecam glenfiddish lub glenmorangie

na tych dwoch oczywiscie wybor sie nie konczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie ma dowodu:D albo boi się pójśc do supersama po tak drogi trunek gdy kasjerka już przezwyczajona na odliczone 3,55zł za Tura mocnego :P :P

1538258[/snapback]

Bardzo śmieszne , swoje lata skończyłem a w sklepie nie znajde takich trunków a jak sa to sobie zawsze marżę narzucą :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi