jacepaw Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) Kupiłem dzisiaj ETQW za 25zł. Niestety nie mogę czerpać przyjemności z gry. Wszystkie serwery posiadają horrendalne pingi rzędu 120. Znacie jakieś dobre serwery ?? Ja gram w QW:ET od czasu wydania tej gry i zawsze są dostępne serwery które mają takie pingi, iz wogóle nie przeszkadzaja w rozgrywce. Może jakis program działający w tle (np. jakiś antywir) powoduje te pingi :-| Inne gry zachowują się też w ten sposób, sprawdź jeśli nie masz innej mozliwości np. Quakelive, jak tam zachowują się serwery. http://www.game-monitor.com/search.php?gam...amp;location=PL widzę, że Kolega jakimś fanboyem "game-monitor" jest czy cosik ... to nie te czasy szukania samemu serwerów i wklepywania ich namiarów aby pograć, QW:ET ma wbudowaną sprawnie działającą wyszukiwarkę serwerów, jakby ktoś nie wiedział, po kiego licha ta propozycja uzywania innej ... nie wiem:wink: Edytowane 15 Maja 2009 przez jacepaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Skoro w grze nie moze znalesc serwera z niskim pingiem to powinien recznie spingowac jakis polski serwer, i jezeli bedzie mial normalny ping to wejsc na niego i porownac czy ma mniej wiecej to samo. Pomysl czasem zanim zaczniesz klepac w literki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacepaw Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Pomysl czasem zanim zaczniesz klepac w literki. zacznij od siebie :wink: Serwery z małymi pingami są, i jeśli wyszukiwarka z poziomu gry takowych nie znajduje to masz coś z przepustowością łącza nie tak. I nic tutaj nie pomogą bezsensowne rady Kolegi Jina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Stary, szkoda na ciebie klawiatury... Wracaj grac lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...