Seba1988 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) mam problem, zauwałżym ze ostantio coraz głosniej zaczyna mi chodzic wiatrak na kacie graficznej Geforce 4 MX 440 :? karte mam jakis rok moze, planuja kupic nowa ale do tego czasu chce zlkwiodować ten denerwujący hałas :) Edytowane 13 Lipca 2005 przez Seba1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Wyrzuc ten wiatrak. Kup soobie Arctic Cooling Fan 3tc za niecale 9zl i pokombinuj zeby go odpowiednio ustawic i problem z glowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba1988 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Wyrzuc ten wiatrak. Kup soobie Arctic Cooling Fan 3tc za niecale 9zl i pokombinuj zeby go odpowiednio ustawic i problem z glowy :) 1544853[/snapback] a jakis domowe sposoby ;] ????????? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Może przeczyść go z kurzu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 wyjmij wiatrak, przeczyść z kurzu, na odwrotnej stronie wiatraka powinna byc taka nalepka zakrywająca jego ośkę. daj kropelke oleju do maszyn w tą ośke i bedzie działał cichutko. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Jeżeli lekko szumi (tarcie) to można smarować. Jednak jeżeli przy włączaniu słychać głośne wycie to wiatrak jest na śmieci i żadne smarowanie nie pomoże - ta reguła ma zastosowanie do większości wiatraków z łożyskiem ślizgowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba1988 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 nasmarowałem go i juz chodzi lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Mam tą grafike standardowo bez wentyla zamontowałem jej jakiś wiatrak od starego procka puściłem go na 5v i jest cichutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...