Gość Ludwiczek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Frog51 i o to właśnie chodziło :) przeszedłem kilkunastu mnichów i stanąłem znowu na bosie otoczonym polem ochronnym :/ jak go załatwić :) ??? Gra całkiem spoko , ładna grafika , chodzi bardzo płynnie ciekaw jestem co to za silnik nasi zrobili , i jak by sobie radził z trochę większymi przestrzeniami ludzie myslcie troche i probujcie :/ szkoda ze mam limit w neo ale jutro juz sobie pobiore i zobacze ile bugow nasi zrobili ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) Ludwiczek No właśnie , Ja jak chcę więcej pomyśleć w jakiejś grze ,to gram w szachy :) Od takiego demka oczekuje lekkiej rozrywki bez większego zaangażowania jak czegoś nie wymyślę za 3-4 podejściem to się po prostu zniechęcam Edytowane 31 Stycznia 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 To lepiej idz grac w szachy. Widac polacy sie postarali, na skrinach wyglada to bardzo ladnie, niestety nie mam mozliwosci potestowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ludwiczek No właśnie , Ja jak chcę więcej pomyśleć w jakiejś grze ,to gram w szachy :) Od takiego demka oczekuje lekkiej rozrywki bez większego zaangażowania jak czegoś nie wymyślę za 3-4 podejściem to się po prostu zniechęcam to ty w takim razie bardziej siedzisz na forum i pytasz niż grasz :P Jak dla mnie takie coś zabija klimat i przyjemność z rozrywki no i satysfakcja po zrobieniu czegoś samemu jest większa :razz: Greg to to jest FPS czy TPP? :razz: Czy może są oby dwie kamery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tpp. Ja sie nie moge doczekać full. Może puszczą w Polsce za 29zł to juz było bym kapitalnie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jak dla mnie to nic specjalnego , przydałaby się chociaż jakieś efektowne walki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 jak pokonać tego bossa w pierwszym poziomie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Takie pytanie na uboczu: tez wam instalowały sie stery do Ageia'i i 'nowy' directx 9 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Tak, instalowały się ............... Co do ostatniego mnicha, z pierwszego poziomu, to na pierwszej stronie tego tematu jest minisolucja, z ogólnym opisem poziomu ..... Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ta strzelanina suwnicami na koncu dema to troche jakieś takie głupie . Widać chłopakom brakło wyobraźni i pomysłów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 MI sie podobało ;]. Ogólnie zaje%#@ gra. Szkoda ze demo takie krótkie ale w fulla napewno zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ta strzelanina suwnicami na koncu dema to troche jakieś takie głupie . Widać chłopakom brakło wyobraźni i pomysłów . Za bardzo przyzwyczaiłeś się do szachów. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 No gierka nawet fajna a najwazniejsze ze na moim sprzecie hula :D A jak to jest ze w grze robionej przez polakow nie ma nawet polskich napisow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 qqrydza a tobie zapasiła ta końcówka dema ?? lubisz takie suwnicowe strzelanki ??? skoro tak to No Comment Ja bynajmniej preferuje gry dające więcej swobody , niż tylko chodzenie po sznurku tak jak z góry ustalili twórcy gry . Co do samego dema/gry Graficznie OK , i na tym koniec plusów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Odkryliście plasma guna ;] (pewnie tak) ale jak nie to powiem gdzie jest :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Recenzja http://gry-online.pl/S020.asp?ID=3816&STR=1 Gra zbiera też dobre noty na innych portalach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Właśnie, uprzedziłeś mnie ;). Grał już ktoś? Jak wrażenia z fulla? Rzeczywiście jest dobra? Jakoś mi się wierzyć nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Demo dobre to i full jeszcze lepszy ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ta rga miała dzisiaj wyjść. Wiadomo może coś w tym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzi Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Wiadomo - wyszła. Przynajmniej w Niemczech jest od 23 lutego. Wersja multi (en, fra, spa, ita, ger). Zabezpieczona Tages v.5.5.2.1+SoftShield - dla amatorów nie do ruszenia.. Waży 4,37GB (chociaż pliki z grą tylko 1,55GB). Podobno to dobra gra, nietuzinkowa i trzeba myśleć. W Polsce podobno ma być dopiero 20 kwietnia. Edytowane 4 Marca 2007 przez marekzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Pewnie użyto zabezpieczenia podwójnego sektora jak w przypadku Fahrenheit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Wiadomo - wyszła. Przynajmniej w Niemczech jest od 23 lutego. Wersja multi (en, fra, spa, ita, ger). To w tej grze nie ma singla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Multilanguage ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Multilanguage ; ] Aha :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Pograłem trochę w fulla i pierwsze spostrzeżenia to.. ;) W sumie ładna grafika, przeciwnicy nieźle strzelają, ale niestety ogólna AI pozostawia trochę do życzenia (bywa że przeciwnik chowa się za jakimś przedmiotem a my podchodzimy do niego bez problemu podczas gdy ten celuje cały czas w jedno miejsce) Ale najlepsze to jest to, że.. NO PRZECIEŻ to gra z Polski a nawet nie ma Polskiego języka do wyboru :). Aha.. i w sumie to osobiście chętnie ujrzałbym tą grę ale na jakimś większym terenie gdzie dostajemy swobodę. Edytowane 4 Marca 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 dziala wam w tej grze SLI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 A czym jest zabezpieczona? Warto zagrać? Jak śmiga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 OMG. Dopiero 20 kwietnia ? :lol:. To jakieś żarty chyba. Polska gra w PL najpóźniej :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Powiem tak, bardzo fajna gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaraz będzie tu ruch jak na Placu Grunwaldzkim we Wrocku w południe :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...