Skocz do zawartości
m4r

Ta Wiadomość Mnie Zaintrygowała

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM SERDECZNIE!!> > TO NIE JEST SPAM, JEZELI NIE MASZ CZASU TEGO CZYTAC NIE KASUJ, PRZECZYTAJ PÓŹNIEJ, A PRZEKONASZ SIĘ, ŻE BYŁO WARTO!!!> > Jest to pierwszy i ostatni mail, którego Pan/Pani dostanie (ode mnie). Ponieważ cenie sobie czas jaki Twój, drogi interesancie, stawiam na prostotę i szybkość działania aby wszyscy tu zgromadzeni mogli się wzbogacić. Oczywiście ja też tego pragnę, dlatego im więcej osób tym więcej> pieniędzy!!!. Ale zacznijmy od początku, a wszystkiego się dowiesz!> > Proszę nie podchodź do tego zbyt sceptycznie! Po prostu zastanów się nawet przez kilka dni, przecież nikt Cię nie pogania. A jeśli nie wrócisz za kilka dni możesz wyrzucać właśnie 15 000 w gotowce! Ten program działa już przez przeszło 2 lata w 40 krajach i tysiącami ludzi którzy nie zapomną tego dnia w którym wybrali właśnie ten sposób zarabiania pieniędzy! A co lepsze TY TEZ MASZ DZISIAJ TAKA SZANSE!!!> > Każdemu potrzebna jest jakaś kasa... każdy z nas myśli sobie "ale bym sobie kupił ale nie mam za co", ja też tak mówiłem. Wówczas, dostałam krótki I prosty email mówiący jak zarobić 15 000 zł. Oczywiście jak każdy normalny człowiek zignorowałam go, ponieważ byłem sceptycznie nastawiona do takiego rodzaju akcji. Jednakże, nie skasowałem (na szczęście) tego maila bo coś przyciągnęło> moją uwagę - byłem bardzo ciekawa jak można zarobić taką duża sumę pieniędzy w tak krótkim czasie. Chciałem po prostu TYLKO to wiedzieć! Nie chciałem próbować. aż w końcu uświadomiłem sobie, że nie mam kompletnie nic do stracenia, aby spróbować zainwestować w ten program Roberta, który mi przysłano. A poza tym nie mogłem przestać myśleć o tym co by było gdyby to wszystko zaczęło działać i przynosić zyski?> > Dlatego też odłożyłem, swoje wątpliwości daleko od siebie i poszedłem prosto po prostych wskazówkach, które opisałem w tym mailu. Zajęło mi to wszystko mniej niż 30 minut> i zainwestowałem w ten program jedynie 5zl. > ILE WYDAJESZ NIEPOTRZEBNIE TAKICH 5 ZŁ??? GRASZ W TOTKA, itp.??? POTRAKTUJ TO JAKO 2 INTERNETOWE ZAKŁADY, OK?? JEŻELI NIE GRASZ POTRAKTUJ TO JAK CHCESZ!!> > Chcesz wiedzieć co było w tym mailu? Czytaj dalej, a wszystko się wyjaśni!> > Biznes plan, który chcę Ci przedstawić, działa perfekcyjnie przez cały czas. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000zł w miesiącu (jestem w programie 3 miesiące!). Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES!! Nie potrzebujesz niczego sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodziną lub z nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy- bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! Jeśli będziesz to robić sam(a), GWARANTUJE, że przez następne 30 dni wzbogacisz się o 15 000 zł. przez twoje konto w PayU. > > Wiem, że to musi brzmieć jak oburzające a zarazem śmieszne stwierdzenie, szczególnie jeśli nigdy nie miałeś(aś) styku z taką ilością pieniędzy wcześniej, ale proszę, uwierz mi (jak mi nie chcesz uwierzyć to uwierz Robertowi T. Kiyosaki - najbogatszemu inwestorowi na świecie, który w dodatku nie ma pracy!), ten biznes może działać jak nic co wcześniej w twoim życiu! Przy następnych 3 krokach planu napisanego poniżej i przez kilka krótkich tygodni twojego życia przejdziesz totalna transformację! Proszę, nie pozwól aby twoja pierwsza sceptyczna myśl do tego planu zdruzgotała twoją finansowa przyszłość!> > Jeśli zdecydujesz nie wziąć korzyści z życia - tej szansy zmiany na lepsze, to chce abyś wiedział(a), że szczerze będę szanować Twoją decyzję i zrozumiem, że miałeś(aś) swoje powody. Zatem życzę Ci szczęścia w przyszłości. Mogę to powiedzieć z absolutna szczerością, ponieważ, jak widzisz, jeśli zdecydujesz wziąć ten plan, nie wezmę żadnego „odszkodowania” od Ciebie ani nie będę żądał od Ciebie i od nikogo innego żadnych pieniędzy. Po tym wszystkim, mogę podzielić się z Tobą tym systemem za darmo! Jednakże, pamiętaj - życie jest krótkie. Nikt nie powiedział, że nie możesz mieć wolności finansowej za to co chciałbyś robić, kiedy chcesz to robić. Musisz niestety najpierw za to zapłacić odpowiednią cenę. Ale nie tutaj! Ceną tutaj jest akcja, która podejmujesz - to proste!> > To jest NAJTANSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w takim KRÓTKIM czasie. Jest pełno firm, które oferują Ci swój biznes, ale jestem tak pewny, że nie zarobisz nigdzie indziej takiego POWAŻNEGO DOCHODU jaki możesz uzyskać po tym, gdy zacznę Ci pomagać - WLASNIE TERAZ!> > Pamiętaj, nie będę wymagać od Ciebie ani złotówki za ten projekt biznesu, z którym się z Tobą podzielę. Na dodatek, nie będziesz musiał nic kupować lub> marnować swojego cennego czasu. Zrobisz po prostu szybką i łatwą kasę!!!! Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim> przebywasz. Nie ważne ile masz lat i na dodatek nie będziesz potrzebować> specjalnej wiedzy lub talentu. Nie będziesz przeglądał stron internetowych,> nie będziesz nigdzie dzwonić, klikać w banery, lub SPAM-ować, nie będziesz> także płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:> > -> Adres e-mail> > -> Konto w PayU> > -> I około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!> > Ten program zajmie Ci około 20 minut przygotowań. Po tym będziesz wolny i> nie będziesz nic kompletnie robić i na koniec staniesz na swoich nogach kilka tysięcy razy bogatszy. Wystarcza kilka tygodni z 20 minut roboty i już stajesz się bogatszy! Tak wiem, to brzmi za dobrze, żeby było prawdziwe, ale tak najprawdopodobniej ja myślałem o tym zanim tego nie spróbowałem!> > Nawet jeśli już kiedyś, podobny program, wydał Ci się skomplikowany, zostań> z tym poniżej, ale rób to tylko Ty i jak najlepiej potrafisz! Nie masz> absolutnie nic do stracenia, a masz szanse zmienić swoje życie wraz z tą> wielka suma pieniędzy, które zarobisz w kilka tygodni! W dodatku, tu NIE MA> ŻADNEGO LIMITU związanego z dochodem!> > W rzeczywistości wygląda to tak: jeśli potrzebujesz kilkaset złotych NAPRAWDE SZYBKO, to po prostu wprowadzasz ten program! Jest to NAJTANSZY, NAJSZYBSZY, NAJPROSTSZY NAJBARDZIEJ LUKRATYWNY program z jakim miałeś(aś) w ogóle do czynienia!> > Proszę, bądź pewny, że przeczytasz cała tą stronę ... miej na to czas> (jakieś 5 minut)...i uwierz mi- nie będziesz zawiedziony! Mogę Ci to> obiecać!! Jeśli nie masz teraz tych 5 minut zapisz tego maila i wróć jeśli> będziesz mieć czas, lub chęć na poważną kasę!!!.> > Wszystko czego potrzebujesz to konto w PayU i adres mailowy!> > Prawie każdy słyszał o "PayU" (Jeśli nie to usłyszysz za moment!) i kiedy> dowiedziałem się, że ten program opiera się na nim już wiedziałem, że to wszystko może zadziałać, ponieważ doświadczyłem niejednokrotnie transakcji w PayU. Firma zajmuje się transakcjami głównie aukcyjnymi i jest najprostszym "bankiem" jakiegokolwiek znam (z gwarancją "Ebay company"). Każdy z adresem mailowym może dołączyć do PayU ZA DARMO! W PayU można wysyłać i odbierać pieniądze poprzez karty kredytowe, czeki bankowe, inne konto bankowe ze swojego lub na swoje konto - gdzie tylko chcesz na świecie! Proszę, przeczytaj do końca jeśli chcesz się tam zarejestrować! Możesz ukończyć ten cały proces, który tworzymy w niecałe 20 minut i już nigdy nie zapomnisz tego, że się na to zdecydowałeś!> > A teraz pora na dowody! POTRZEBUJESZ DOWODU? Tutaj są przykładowe 3 osoby (listę osób zadowolonych dostaniesz jutro! oczywiście nie są to> wszystkie!!), które testowały ten program i które zainwestowały nic innego> jak 5zł. i 30 minut swojego czasu!:> > "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziłeś z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000zł, o których> mówiłeś, ale te 9 135zl też mnie powaliły!! Stary wielkie dzięki za to cudo:))"> Tomasz Watorek, Warszawa.> > "Cześć! Tu Justyna! No cóż - co mogę powiedzieć? DZIEKUJE BARDZO BARDZO BARDZOOO MOCNO:))))) wysłałam 40 maili tak jak mówiłeś i w sumie zapomniałam o całej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto w PayU po kilku tygodniach to się załamałam!!!!! W tym dobrym znaczeniu!:))> było tam 5000 złotych!!! I jak ja to teraz wydam tak szybko?:)) przecież za> kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej :P:)))) Dziękuje jeszcze raz!!!!:*"> Justyna Tojan, Strzelce Opolskie.> > "Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto!! Przez 3 tygodnie na moim> koncie znalazło się 9 440zł. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów (tym z PayU), ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie> zaje*istego kompa!! nareszcie!!:))) Dzięki dzięki dzięki!! "> Ryszard Bodler, Gdansk> > > Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz> w tej chwili - czytał to i się zastanawiał! Czy to ma sens? Ale dlatego, że> oni zdecydowali się na podążenie za prostymi instrukcjami podanymi poniżej,> teraz są znacznie lepszych nastrojach. I nie ma żadnego powodu dlaczego TY> nie mógłbyś (mogłabyś) dzielić z nimi tego sukcesu! Nie masz nic do> stracenia, a wszystko do zgarnięcia!> > Wiec zacznij! Po prostu rób to, co jest we wskazówkach a później...> przygotuj się na WIELKI napływ gotówki w ciągu 30 dni!> > Tu jest wszystko, czego potrzebujesz:> > KROK 1> > Ok, jeśli nie jesteś jeszcze zapisany w PayU, to pierwszą rzeczą, którą> musisz zrobić to klikniecie w poniższy link i zapisanie się w tym "banku".> Zajmie Ci to 2 minutki i jest ZA DARMO (i w każdej chwili możesz usunąć swoje konto).> > Oto ten link:> > [url="http://www.payu.pl"]http://www.payu.pl[/url]> > KROK 2> > Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz coś od siebie> dać! Wiec pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5 zł. Jak mówi Robert> T. Kiyosaki - "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im> szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększająca się> rzesza ludzi!! Więc, jak NAJSZYBCIEJ zainwestuj przez PayU 5zl. na PIERWSZY adres mailowy znajdujący się poniżej z notką mówiącą (Opisem transakcji):> > "Prosze, dodaj mnie do swojej listy mailowej"> > Chce, żebyś wiedział, że jest to po to aby UTRZYMAC TEN PROGRAM LEGALNYM! Instrukcje dotyczące płatności są pod:> > "Jak dziala system PayU" ŕ "Platnosci". To naprawdę proste!!> > Gdy wyślesz 5zl na pierwszy adres poniższej listy, to po prostu możesz już> się szeroooko uśmiechnąć :) Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego> programu wielkie korzyści!! Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy:)> > Oto obecna lista:> > 1. pewny_30@autograf.pl > > 2. prawnik_32@gazeta.pl> > 3. katarzyna_21blondi@poczta.fm> > 4. kobler@wp.pl> > 5. ksavi@o2.pl> Po tym jak zainwestowałeś 5zł. w adres mailowy znajdujący się na pozycji nr 1, dzieje się coś niesamowitego. Daje Ci to nieopisana, obezwładniająca> pewność, wierzytelność i przekonane w ten system. Właśnie udowodniłeś(aś) to> sobie, ponieważ zrobiłeś(aś) to; teraz jest ogromna ilość innych ludzi, którzy> czytają to samo. Tak więc teraz widzisz, z pierwszej ręki, przekonałeś się> na własnej skórze, że ten biznes naprawdę działa! Nie musisz mi już ufać - sam to widzisz!> > KROK 3> > Gdy już wysłałeś 5zl. Na adres znajdujący się na 1 miejscu listy (wraz z tą> dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopię tego maila, po to by wysłać go ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www - tak jak ja> zrobiłem)> do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się,> ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej> ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!). !!UWAGA!! Kopia, którą wyślesz> musi zawierać TWÓJ ADRES MAILOWY na 5 miejscu tej listy - musisz skasować numer 1 i przemieścić wszystkich o jedną pozycją do góry tak, abyś Ty był na miejscu 5.> > Najlepszym sposobem początkowo na rozreklamowanie tego to skopiować i wkleić w maile twojej rodziny i przyjaciół. Możesz też zrobić własną stronę> internetową. Jest dużo serwerów, które oferują nam miejsce na naszą stronę> ZA DARMO. Np. www.prv.pl , www.wp.pl, www.onet.pl, itp. Wszystkie te portale są naprawdę proste w obsłudze. Następnie dodawać swoje strony do> www.toplista.pl aby nasza reklama była jeszcze większa!> > Jeśli będziesz wysyłał(a) ten program za pomocą swojej skrzynki pocztowej> musisz pamiętać, aby w temacie napisać "To nie jest SPAM". Jest to ważne,> aby utrzymać cały program legalnie!> Jedyne czego musisz być pewny przy wysyłaniu to zamieszczenie SWOJEGO MAILA na pozycji nr 5 listy. Oczywiście pierwszy adres z tej listy skasować, a następny adres mailowy przesunąć o pozycje do góry itd. i swój adres wpisać> na ostatnie, 5 miejsce. Gdy już to zrobisz twój mail jest gotowy do wysyłania!> > JEDNO SŁOWO WYTŁUMACZENIA! Nie bądź za bardzo chciwy, aby dać swój adres na pozycje 1 żeby szybciej zarobić! TO NIE DZIAŁA W TEN SPOSÓB! Jeśli zrobisz to, to po prostu zmniejszysz ilość ludzi, którzy zainwestują w twój adres mailowy. Bo gdy jesteś na pozycji 5, wtedy będzie dosłownie KILKA TYSIECY ludzi, którzy otrzymają maila i wyślą 5zł na Twojego gdy dostaniesz się już na 1 miejsce listy. A gdy będziesz na 1 miejscu szybko znikniesz z tej listy!> > Popatrz: gdy jesteś teraz na 1 miejscu i wyślesz do 40 osób tego maila to> tylko te 40 osób będzie o tym wiedziało. A gdy będziesz na 5 to te 40 osób> wyśle tego maila następnym 40 osobom, tak jak Ty i wtedy przesuniesz się na> 4 pozycje i tak dalej. Czyli 40 osób jak będziesz na 5pozycji, 40 osób jak> będziesz na 4 pozycji itd. Co daje 40x40x40x40x40= ???(policz!) i tyle właśnie osób będzie o tym programie wiedzieć, gdy będziesz na 1 pozycji!!! A gdy będziesz na 1 pozycji to już wiesz co będzie:))> > Gdy już masz gotową mailową wiadomość do wysłania wyślij ok. 40 kopii - ale> tylko do ludzi, których masz w książce adresowej, albo którzy otrzymują> oferty MLM, lub którzy przysłali Ci swoje oferty. Poprzez wysyłanie tego> listu i płaceniu poprzez Maila, czas odpowiedzi jest EKSTREMALNIE szybki...> poprzez tzw. "szybki elektroniczny transfer internetowy" dlatego też czas,> który mija od wysłania twoich 5zł do otrzymania wpłaty na twoje konto PayU> jest tak mały!> > I TO WSZYSTKO! Cały ten proces nie powinien zająć więcej niż 20-30 minut.> BADZ PRZYGOTOWANY NA SAME NIESAMOWITOSCI... NIE ZAWIEDZIESZ SIE!!! Pół godziny prostej roboty - to wszystko czego potrzebujesz! - bez kapitałowych> długów, bez stempli pocztowych kosztujących 30zł!, bez drukowania niczego,> bez klikania w banery lub czytania maili! Całkiem nowy system! W 100% legalny!!> > W ciągu 30 dni, ponad 15 000zł. w gotówce będzie przychodziło do Ciebie przez konto PayU! GWARANTUJE TO! Oczywiście, możesz się spodziewać otrzymania pokaźnych iloczynów 5zł. w ciągu, już pierwszych kilku dni! > > Zatrzymaj kopie Twojego maila po to by zrobić to jeszcze raz kiedy tylko będziesz potrzebować gotówki!> > A tutaj troszkę matematyki:> > Kiedy wyślesz swoje maile, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza> pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! żaden inny program nie daje tak> wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. \> > Jak długo będziesz wysyłać maile do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, ze tylko 12,5% dla utrudnienia.> > Gdy wyślesz 40 maili do rożnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich> zrobi dokładnie to co Ty (12,5% z 40 = 5). Ale tym razem twój adres mailowy> przesunie się na 4 pozycje. Wtenczas już będzie o tym programie wiedziało> 200 osób (5 x 40).> > Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200 = 25), więc dalsze 1 000 maili> (25 x 40), podniosą twój mail na 3 pozycje.> > Z tych 1 000 ludzi, możesz spodziewać się, że udzieli się 125 osób (12.5% z 1000 = 125), wiec dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twojego maila na 2> pozycje w liscie.> > A z tych 5 000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela> (12.5% z 5 000 = 625), więc kolejne 25 000 osób (625 x 40) podniesie TWÓJ ADRES MAILOWY na 1 pozycję!!> > I teraz, z 25 000 ludzi, możesz spodziewać się, że 3125 z nich odpowie> (12.5% z 25 000 = 3 125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Wiec> dostaniesz:> > 15 625 złotych!! (3125 x 5zł)> > Wiec, jak Twój mail znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to> będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez serie 30 dni, te> pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś!> Myślisz, że inni ludzie nie będą inwestować? Oni myślą identycznie jak Ty> lub ja... lecz jak ja zainwestuje to Ty też i inni również! Jak każdy> zainwestuje po 5zł to każdy też na tym zyska!! Wszyscy zainwestują swoje 30minut i jakieś drobne 5zł, aby zyskać ponad 15 000 złotych w kilka dni!> Pierwsze wpłaty na Twoje konto będą już pokazywać się w przeciągu kilku> dni. Będziesz miał(a) 100 wpłat każdego dnia i tak przez kolejnych 30! Po tym> czasie, objętość twoich wpłat będzie zwężać się, aż do tego iż wszędzie> będziesz na 1 pozycji. Wtedy możesz jeszcze raz zacząć wysyłać maile i sytuacja się powtórzy!!> > To wszystko co musisz zrobić! To będzie ok. 15 000zł. z 5zł. inwestycji w przeciągu kilku tygodni dzięki koncie na PayU! 15 000 złotych za 30 minut> roboty! To prawdziwe pieniądze, które możesz wydać na, co będziesz miał(a)> ochotę. Możesz ulokować je w swoim banku lub wydać na jakieś aukcje za> pośrednictwem PayU!!! To takie proste!! Myślę, że to jest WARTE nawet> połowy tych pieniędzy, które planowo możesz zyskac, nieprawdaż? Bo kto by nie zamienił 5zł. Na 15 000zł.?> > Pamiętaj, to było na przykładzie 12,5% tak więc 35 osób z 40, które> otrzymają ten list nie zrobiła absolutnie nic oprócz skasowania tego maila!!> Jednakże, jeśli pójdziesz z tym planem i wyślesz maile do ludzi, którzy> CHCA ZAROBIĆ przez Internet to twoja stawka wyniesie nie 12,5% a wzrośnie> do ok. 25%. Ale zauważ, że obie te stawki pokazane są wtedy, gdy wyślesz 40 maili, to wyobraź sobie co się stanie jak wyślesz np. 500 takich maili! Uwierz mi, bardzo dużo ludzi wysłałoby tyle i o wiele więcej, aby przynajmniej troszkę się wzbogacić!!> > Rozważając to! Miliony ludzi surfuje po internecie każdego dnia, na całym> świecie! Plus około 50 000 nowych ludzi, którzy zaczynają korzystać z Internetu każdego miesiąca! Ludzie, którzy wysyłają oferty Tobie przez email> mogą być dla Ciebie dobrym źródłem na masę nowych adresów mailowych, na> które wyślesz swojego maila. Możesz też wysyłać maile do wszystkich z rodziny, przyjaciół i kogokolwiek, kto skusi się na zainwestowanie 5zł. i 30 minut prostej pracy aby wziąć pokaźną bryłę złota każdego miesiąca.> > Wszystkie inne programy są strasznie czasochłonne lub kosztowne. Ten,> 5-poziomowy program wyniesie Cię tylko 5zł. Tak! Tylko 5 zł. JEDNORAZOWO!! I jest o wiele bardziej realistyczny i przynosi o wiele więcej rezultatów w bardzo krótkim czasie! Tylko pierwsza osoba z listy dostaje 5zł, ale każdy inny podnosi się z czasem na pierwszą pozycje zdobywając wielką liczbę ludzi, którzy zainwestują w ten sam sposób jak Ty!! A teraz najlepsze – w tym systemie nie może zdarzyć się żadne oszustwo!!:) (pomyśl logicznie! jak?). Jedna osoba może mieć jedno konto w PayU. Nie jest to trudny system dlatego też współczynnik odpowiedzi na poszczególne maile jest BARDZO WYSOKI i BARDZO SZYBKI- SZYBKIE Internetowe konta pocztowe i zobaczysz niesamowite rezultaty w mniej niż jeden tydzień! PROSTO BY ZAPŁACIĆ RACHUNKI W NASTĘPNYM MIESIĄCU!> > Pamiętaj, potrzebujesz wysłać tylko 40 kopi, żeby zacząć zarabiać.> Wystarczy, żeby wygenerować pokaźna sumę w ciągu 30 dni. Na przykład,> wyślij do ludzi, których masz w swojej liście mailowej i do ludzi, którzy> przysłali swoje oferty. To NIE JEST SPAM jeśli korespondujesz z innymi ludźmi oferującymi prace w Internecie albo z przyjaciółmi, rodziną i swoimi> kontaktami, lub gdy używasz legalnie mailowej listy.> > Wiec, wyślij już dzisiaj swoje maile, I przygotuj się na wielki przypływ> gotówki w ciągu 30 dni!!> > Cztery czynniki, które prowadza do sukcesu tego programu a zarazem twojego! > > 1. EKSTREMALNIE SZYBKIE ODPOWIEDZI> 2. EKSTREMALNIE WYSOKA STAWKA ODPOWIEDZI> 3. NIEOGRANICZONA STAWKA POTENCJALNEGO PROFITU> 4. SZYBKI, PROSTY I TANI START> > > Ponieważ NIE MASZ ŻADNEGO DŁUGU, ponieważ WYSOKA PREDKOŚĆ I WYSOKIE POTENCJALNE PROFITY programu działają na BARDZO WYSOKĄ STAWKĄ ODPOWIEDZI i wszystko to za pośrednictwem Twojego maila i transakcji 5zł. na twoim koncie PayU! Inne programy tego typu mają stawkę odpowiedzi od 3% do 5%, ten natomiast od 20% do 30%. Dzieje się to dlatego bo jest najprostszy i co najważniejsze nie kosztuje Cię nic! Nie myl inwestowania z kosztami (zainwestować to znaczy zamienić 5zł. na 15 000zł., a jeśli coś Cię kosztuje tzn. stracić 5zł.)!! Poza tym rezultaty widać już po kilku dniach! Czytałem to kilka razy zanim podjąłem decyzję i napiszę tutaj coś, abyś Ty nie musiał(a) tego jeszcze raz czytać!:> -inwestuje TYLKO 5 złotych - dostałem od mamy "na lody":),> -zwróciło mi się to po 6 dniach a na koncie miałem już ok. 230zł.,> -ten program jest o wiele prostszy i łatwiejszy niż inne,> -nie musiałem klikać w banery, ani nic drukować i narażać się na żadne inne> koszty!,> -i oczywiście co miesiąc mogłem robić to samo - wysłać 40 maili i to> wszystko. Dawało mi to niekończący się potencjalny dochód.> > Program jest konstrukcja składającą się z osób, które otrzymały maila od> Ciebie. Jednakże, nie ma limitowanych maili, możesz zrzeszyć więcej niż> 40 osób, a dostaniesz premie! Ta premią będzie liczniejsze grono ludzi, które> zainwestują w ten program! Wiec ślij maili ile tylko chcesz! Można liczyć,> iż na każde 40 maili, które wyślesz DOSTANIESZ OKOŁO 15 000zł. W CIĄGU 30 DNI. Więc jak możesz wysłać 50 maili, albo 100 czy tam ile chcesz, ZRÓB TO! JAK WIĘCEJ LUDZI W TO WCIĄGNIESZ, WIĘCEJ ZYSKÓW WYCIĄGNIESZ!!> > Musisz jedynie pamiętać, że gdybyś chciał dać swojego maila wyżej niż na 5 miejsce na liście, to nie przyniesie lepszych efektów! A nawet gorsze, a tylko oszukasz innych ludzi, którzy wnieśli w to wysiłek, aby być na 1 miejscu. Wiec... proszę, grajmy fair play, a wtedy prawdziwe pieniądze przyjdą same!> > Jesteś z pewnością sceptycznie nastawiony do tego, tak jak do wszystkich> innych programów krążących po sieci, ale jeśli nie spróbujesz tego - nigdy> się nie dowiesz. Poza tym z samej ciekawości - nie chciałbyś spróbować i sprawdzić czy to działa? Przecież to tylko 20 minut i 5zł.!! Czułem> najprawdopodobniej to samo co Ty teraz. Nie chciałem w to uwierzyć, że to nie> jest po to by kogoś naciągnąć. Ale uświadomiłem sobie, że nie mam kompletnie> nic do stracenia ani nie popadnę w długi!! Po tym wszystkim zrozumiałam, że> poświęcając 5 złotych mogę zyskać znacznie więcej! Nawet kilka tysięcy> złotych w ciągu miesiąca. I to tylko przy 30 minutowej pracy! Zatem, zrobiłem dokładnie to co było napisane w mailu. Zajęło mi to około 30 min. I byłem bardzo, bardzo z siebie dumny. Poczułem, iż nareszcie zainwestowałam> pieniądze w jakiś rozsądny sposób! I było to tylko 5zl.> > Żeby zacząć, po prostu kliknij na link poniżej, wtedy zapiszesz się do> PayU (jak już posiadasz tam konto to nie klikaj!):> > [url="http://www.payu.pl/"]http://www.payu.pl/[/url]> > Bądź pewny, że grasz uczciwie!> > Ten program nie kosztuje nic oprócz 30 minut twojego czasu i inwestujesz w niego 5zł... jeśli będziesz -wszyscy będziemy- uczciwi to każdy będzie DOSTAWAŁ PIENIĄDZE!!> > No i tyle. Masz teraz potrzebna wiedzę do zarobienia ponad 15 000zł. w kilka> tygodni. Jedyną rzeczą, która może sprawić, że się wycofasz to brak wiary> lub brak przekonania. Jednak, wszelkie wątpliwości, które teraz masz mogą> zniknąć w przeciągu kilku dni jeśli tylko wprowadzisz w życie ten prosty> plan. Zaufaj mi, a jak nie chcesz mi ufać (w końcu się nie znamy) to zaufaj> Robertowi T. Kiyosaki - twórcy tego programu i wielu innych! Nie będziesz> tego żałować!!!> > P.S. Nie brzmi to zbyt dobrze? No cóż, może... ale zwróć uwagę, że plan nie> ma żadnych błędów, czyli żadnych złych stron. Stworzony przez profesjonalistę! Więc nie trać czasu, napij się czegoś i do dzieła!! Po tym> wszystkim nie możesz przegrać, nie możesz się wycofać bo sama ciekawość> jest silniejsza. A co by się stało gdybyś miał(a) te 15 000zł.? Tak, właśnie Ty!!> Możesz rosnąć w sile gospodarki finansowej i zarabiać każdego miesiąca coraz> więcej!> > Powodzenia! I pamiętaj, zajmie Ci to jedyne 30 minut (no może 40 jeśli za> bardzo nie znasz się na komputerach), ale najważniejsze, że jest to dla wszystkich i wszyscy to mogą zrobić! Podążaj za instrukcjami w liście, a wszystko będzie dobrze. TO TYLKO JEDNA JEDYNA INWESTYCJA 5złotych I NIGDY WIĘCEJ! NIE ZAPOMNIJ O TYM!> > Powodzenia, PROSZE, nawet jeśli się nie zdecydowałeś(aś) jeszcze, nie> wyrzucaj tego maila. DOBRZE CI RADZE!!> > > W załączniku znajduje się dokładny opis tego programu w WORDZIE!!!
Mail o takiej oto treści otrzymałem dzisiaj na konto tlenowe. Doczytałem tylko "po łebkach" do świadectw "tivimarketowych" szczęśliwców którzy uwierzyli. Jest jeszcze

jakaś instrukcja *.doc, ale nie chciało mi się ściągać.

Co myślicie? Składamy się po 5 zyli jak tweakowa tradycja każe, żeby zarobić te mońki? Byłoby akurat na jakieś nowe zabawki do testowania, albo na jeszcze lepszy serwer ;)

P.S. nie mam konta w żadnym banku, więc 50-o groszówki wyślijcie pocztą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zacznijmy od tego, ze autor tego tekstu jest obojniakiem :lol: .

Oczywiście jak każdy normalny człowiek zignorowałam go, ponieważ byłem sceptycznie nastawiona do takiego rodzaju akcji. 

(...)

byłem bardzo ciekawa jak można zarobić taką duża sumę pieniędzy w tak krótkim czasie

:lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To taki HYPR trochę nie udany, bo MLM to nie jest.

Dostajesz chyba 50% od tych których ty zarekomendowałeś, a 25% od tych którzy zarekomendowali następnych, 10% od tych nastepnych i tak dalej, potem chyba zostaje na 5%. To jest moje IMHO nie czytałem tego dokładnie, ale widziałem coś podobnego. Potem się sumuje to wszystko, ale nie znam systemu dokładnie.

Jest komisja do spraw SB i to jest "piramida", bo ustawa z 1969 (Komisja Handlu w USA) mówi wyraźnie: że nie można pobierać i wyłudzać pieniędzy od innych, tworzyć struktury wielopoziomowej. Płacisz w sumie za nic, licząc że inni zapłacą od tego jesteś uzależniony.

Edytowane przez niko2003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli podobna sprawa jak z tym pioneerem za grosze, o którym ktoś tu niedawno pisał ;)

Napiszę do administracji o2, może coś z tym zrobią. Na razie czekam na odpowiedź od spammera. Jak się nie odezwie, to coś wymyślę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL !! Nic nie dostaniesz to jest bujda, koleś chce się wzbogacić ! Payu działa tak jak paypal ze przesyłasz kasę na adres email ;) Pewnie wszystkie te adresy to są jego... Heheh i teraz sobie wyobraź jak wysle to do 1000osob i np 10 osób wysle dalej.... robie się spora ilość... i oni zaczną wpłacać to koleś zbierze sporo $

Heh dobrze wykombinował....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL !!    Nic nie dostaniesz to jest bujda, koleś chce się wzbogacić !    Payu działa tak jak paypal ze przesyłasz kasę na adres email ;)  Pewnie wszystkie te adresy to są jego... Heheh i teraz sobie wyobraź jak wysle to do 1000osob i np 10 osób wysle dalej.... robie się spora ilość... i oni zaczną wpłacać to koleś zbierze sporo $

Heh dobrze wykombinował....

Moment... Nie wziąłeś czegos pod uwage. Przeciez koles pisze, zeby zastąpić email z listy własnym. Czyli to nie mogą byc jego adresy - dobrze rozkminiam? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekajcie do 15 sierpnia bo właśnie sprawdzam spsób , dzięki któremu można zarobić jakieś 500$ miesięcznie. Jeśli sie sprawdźi (nie bedzie to żadne wysyłanie maili czy coś , całkowicie nie konfliktowa praca i tylko dla naszego kompa) to przedstawie instrukcje obsługi na forum.

Stay tuned.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moment... Nie wziąłeś czegoś pod uwage. Przeciez koles pisze, zeby zastąpić email z listy własnym. Czyli to nie mogą byc jego adresy - dobrze rozkminiam? ;)

1554431[/snapback]

No w sumie racja.. nie doczytałem do końca tylko spojrzałem po łebku.. ale tez mi coś tu śmierdzi...

Ludzie przestańcie wierzyć w te cudowne sposoby o zarobku 500$ w tydzień itp... bo to po prostu bujda na resorach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co? Wiele juz widziałem takich "super sposobow", ale to jest pierwszy, ktory naprawde mnie zaciekawil... Tak na logike, to jesli faktycznie ten mail jest otrzymany followingiem, to te emaile nie moga byc ściemą. A jesli e-maile nie sa ściema i jakis procent ludzi wpłaca te 5 zeta, to... A, niech strace - wyprobuje to :lol: 5 zl to w końcu jest nic ;)

EDIT:

Zaraz, zaraz... Przeciez nawet nie musze nic wpłacać :lol: Wystarczy, ze wpisze tam swoj email i roześle dalej :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez und3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moment... Nie wziąłeś czegos pod uwage. Przeciez koles pisze, zeby zastąpić email z listy własnym. Czyli to nie mogą byc jego adresy - dobrze rozkminiam? ;)

1554431[/snapback]

Tylko, że każda normalna osoba nie wstawiła by 1 swojego maila tylko wszystkie 5 by zastąpiła swoimi. A to że po jakimś czasie gdy mail przejdzie przez ileś tam osób Twoje maile w koncu znikna z listy to nie zmienia faktu, że dotej pory wszyscy płacili właśnie Tobie. Trochę opornie to napisałem ale może ktoś zrozumie :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj, to nie jest takie głupie - zeby zastąpić wszystkie maile swoimi, trzeba załozyc 5 kont w PayU. Przy rejestracji podaje sie PESEL. Czyli trzeba by kombinowac 5 rożnych PESELI... Chyba, ze PayU nie sprawdza poprawności PESELA - nie chce mi sie tego sprawdzać. Ale najlepsze jest to, ze tak naprawde nie trzeba wpłacac NIC, zeby sprawdzic, czy to działa :lol: :lol: . Słuchajcie - sprawdze to i jak cos zarobie to dam znac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekaj, to nie jest takie głupie - zeby zastąpić wszystkie maile swoimi, trzeba załozyc 5 kont w PayU. Przy rejestracji podaje sie PESEL. Czyli trzeba by kombinowac 5 rożnych PESELI... Chyba, ze PayU nie sprawdza poprawności PESELA - nie chce mi sie tego sprawdzać. Ale najlepsze jest to, ze tak naprawde nie trzeba wpłacac NIC, zeby sprawdzic, czy to działa :lol: :lol: . Słuchajcie - sprawdze to i jak cos zarobie to dam znac :lol:

1554514[/snapback]

Do czego służy opcja Aliasy?

Jeżeli używasz kilku adresów email, możesz je przypisać do jednego konta w PayU. Oznacza to, że teraz możesz odbierać płatności wpływające na Twój dowolny adres email z jednego, głównego konta. Tym samym wystarczy jedna rejestracja, jeden login i jedno hasło.

Ja mam aliasy dane na 3 moje emaile ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... no fakt - moje przeoczenie ;) Ale nie kazdy musi 5 maili swoich podawac... W każdym razie ja juz zaczalem rozsyłanie do przypadkowych osob z Allegro :lol: :lol: Powiem Wam, jak tylko coś zarobie:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... no fakt - moje przeoczenie ;) Ale nie kazdy musi 5 maili swoich podawac... W każdym razie ja juz zaczalem rozsyłanie do przypadkowych osob z Allegro :lol: :lol: Powiem Wam, jak tylko coś zarobie:>

1554543[/snapback]

Hmmm.... jestem więcej niż pewny ze dostaniesz kilka razy po 5zł :> Tuż ta Polaczków łatwowierność,myslą że zarobia milony :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zaraz - skoro ten system oferuje 15k miesiecznie :lol: :lol: :lol: to chyba nie jest to nieetyczne prawda? :lol: Poza tym, wyslałem to moze do 15 osob, bo mi sie nie chciało do 40 :lol: . Chce tylko sprawdzić, czy dostane cokolwiek (choćby te 5 zł) :lol:

Ps.

Traktujcie to jako sprawdzenie kolejnego systemu - juz sie przeciez na radyjko Pioneera i na systemy lotto skladalismy ;)

EDIT:

Dostałem juz jedna odpowiedz :lol: Jakis koles pyta sie, czy szukam frajera - ciekawe, jak sie domyslił :lol: :plum:

Edytowane przez und3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietacie greenzap ?? Rzeczywiscie kase mi dali, tylko ze webcash. Mam chyba tezgo z 400$... miałem 20 000$ na jednym konice ale chamy mi usuneli :| Do tego wiekszosc osob ktore zostaly zarejsetrowane... na mnie (;)) było wyimaginowane... niektorzy sie aaa nazywali, i za nich tez kesz dostałem :P

Z tym chyba tez sprobuje, co mi zalezy. Czasu mam dosyc. Jesli sie nie uda to nic (100etka do tyłu:P), jesli sie uda to sie uciesze ze kaska na proca bedzie, a jesli do tego nie przystapie, a sie uda to bede na siebie zly cale zycie ze nie bede miec za darmo nowego procka :P

Ok, biore sie za "informowanie" listowo innych ludzi :P Ciekawe czy przejdzie wałek z fikcyjnymi osobami...

ps.

O fak...

Sprawdzaja pesel znaczy pełnoletnosc, podałem swoj i przysłali po 1s liist ze mam zablokowane ze pelnoletmi nie jestem. I znow musze ich oklamac i zamiast 88 napisac 86:P

ps.2

next wałek... jak wpisałem 86 to tez cos nie pasi...musze tate zarejestrowac:P

Edytowane przez xpektor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiło się to także na innym forum które czytuje. Był tam jeden wpis, który wszystko wyjaśnił:

jeśli mamy zarobić 15 000 złotych, to znaczy że miałoby nam wpłacić 3 tys. frajerów, skoro układ jest taki że każdy rzuca 5 zł.

ale żeby oni nie zostali wydymani, lecz też zarobili swoją kasę, bo to im przecież "gwarantuje" autor systemu, to każdy z nich musiałby znaleźć do tej piramidy swoje własne 3 tysiące frajerów - a to już, zauważmy, wymaga dziewięciu milionów osób w systemie  i na tym trzecim (!) szczeblu koniec, bo kolejny skok jest już fizycznie niemożliwy - dwudziestu siedmiu miliardów ludzi na świecie nie ma  tak więc te dziewięć milionów na dole piramidy - czyli 99,9% ludzi którzy by wzięli w tym udział - zostałoby po prostu bez piątaka i tyle

a patrząc realnie, po prostu ktoś ma pomysł jak zebrać parę groszy na piwo

Od siebie chcialem jeszcze dodać, że człowiek który wymiślił ten system jest autorem także wielu innych tego typu systemów jest bezrobotny a kasy ma jak lodu. Gdzieś o nim czytałem nie wiem nawet czy nie w tym tekście z pierwszego postu, ale nie mam ochoty czytać go drugi raz.

Edytowane przez Mentos1910

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietacie greenzap ?? Rzeczywiscie kase mi dali, tylko ze webcash. Mam chyba tezgo z 400$... miałem 20 000$ na jednym konice ale chamy mi usuneli :|  Do tego wiekszosc osob ktore zostaly zarejsetrowane... na mnie (;)) było wyimaginowane... niektorzy sie aaa nazywali, i za nich tez kesz dostałem :P

Z tym chyba tez sprobuje, co mi zalezy. Czasu mam dosyc. Jesli sie nie uda to nic (100etka do tyłu:P), jesli sie uda to sie uciesze ze kaska na proca bedzie, a jesli do tego nie przystapie, a sie uda to bede na siebie zly cale zycie ze nie bede miec za darmo nowego procka :P

Ok, biore sie za "informowanie" listowo innych ludzi :P Ciekawe czy przejdzie wałek z fikcyjnymi osobami...

ps.

O fak...

Sprawdzaja pesel znaczy pełnoletnosc, podałem swoj i przysłali po 1s liist ze mam zablokowane ze pelnoletmi nie jestem. I znow musze ich oklamac i zamiast 88 napisac 86:P

ps.2

next wałek... jak wpisałem 86 to tez cos nie pasi...musze tate zarejestrowac:P

1554894[/snapback]

Zmień 2gą liczbę w peselu z '8' na '6' i po problemie :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmień 2gą liczbę w peselu z '8' na '6' i po problemie :wink: .

1555105[/snapback]

Wcale nie... Bo pesel jest weryfikowany suma kontrolna

( http://chemeng.p.lodz.pl/zylla/ut/pesel.html )

Tak btw to payu ma bezpośredni dostęp do bazy pesel ( Czyli sprawdzają czy podane dane się zgadzają z tymi w bazie pesel - ale to praktycznie tylko przy płatności karta, dla weryfikacji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od siebie chcialem jeszcze dodać, że człowiek który wymiślił ten system jest autorem także wielu innych tego typu systemów jest bezrobotny a kasy ma jak lodu.

Czyżby chodziło o Roberta T. Kiyosaki? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi