jonathan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Te 70KG to bylo na laweczce na zwykle serie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Musze sie pochwalic ale nie do konca :] Ostatnio po przerwie swiatecznej (po 4 dniach odpoczynku od silowni) wreszcie wzialem wiekszy ciezar na klatke. Tak chodzilem na silke, chodzilem i ani kg wiecej. Ja nie jestem czlowiekiem podlamujacym sie szybko ale zaczelo juz mnie to denerwowac bo pot lał sie litrami, a tu sily nie przybywalo. Az tu nagle fik i sobie dolozylem na dodatek latwiej mi sie cwiczylo niz przed swietami bez dokladki. Podejrzewam, ze wreszcie mi sie triceps wzmocnil bo byl w oplakanym stanie, no chyba ze keratyna zaczela dzialac. A nie powiem do konca ile klatkuje zeby sie nikt nie smial, wazne ze sa wreszcie postepy :=] Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 kaeres nie ma sie co smiac. Kazdy zaczynal od smiesznych ciezarow. Ja przy 72kg wlasnej wagi zaczynalem od 55kg na serie. Pozniej wiecej i wiecej i na 90kg sie zatrzymalem. Pozniej troszke pracy na mase. A pozniej 3 miechy ostrej rzezby. No i 88Kg pojawilo sie na wadze :P Moglem niby jeszcze pracowac na mase i sile ale mimo wszystko ciut mi to kolidowalo z glownymi treningami (siatkowka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 hmm starczy mi to na jeden cykl ? starczy ja tak miałem gdy np. szedłem rano na siłownię i zjadłem tylko parę omletów(prawie samo białko) i mi się słabo robiło itd. W momencie gdy jem płatki śnaidaniowe coś takiego nie występuje. mialem t osamo weglowodany przed silownia zalatwiły sprawe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Te 70KG to bylo na laweczce na zwykle serie :/na płaskiej? aa .. ja myslalem ze na barki to łykłes .. no to lipton .. ja bym sie do jakiegos lekarza wybral ... a na razie zaczał mniejszymi ciezarami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Na barkach zatrzymalem sie przy 60Kg :P Do lekarzy nie chodze, jedynie ostry dyzur. Zawsze cos mi nagadaja. Strach tam w ogole lazic. Co do cwiczen to chyba rzeczywiscie zaczne od malych obciazen i z czasem zaczne zwiekszac. Ale troche tak lipka machac ciezarkiem ktorym moge wcale sie nie natrudzic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Na barkach zatrzymalem sie przy 60Kg :P Do lekarzy nie chodze, jedynie ostry dyzur. Zawsze cos mi nagadaja. Strach tam w ogole lazic. Co do cwiczen to chyba rzeczywiscie zaczne od malych obciazen i z czasem zaczne zwiekszac. Ale troche tak lipka machac ciezarkiem ktorym moge wcale sie nie natrudzic :? pierdzielisz .. zaloz se 25-30kg .. ja ostotnio zrobilem 25kg 38potwórzen ;] (w dzien robienia barków .. wiec zawsze troche gorzej) respect byl dla ciezaru w powtórzeniach pod koniec Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 pierdzielisz .. zaloz se 25-30kg .. ja ostotnio zrobilem 25kg 38potwórzen ;] (w dzien robienia barków .. wiec zawsze troche gorzej) respect byl dla ciezaru w powtórzeniach pod koniec Najzwyczajniej miesien sie zameczyl :] Jak bedziesz szedl po prostej 50KM to padniesz ale podejdz pod 40% gorke to wystarczy 5KM :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Najzwyczajniej miesien sie zameczyl :] Jak bedziesz szedl po prostej 50KM to padniesz ale podejdz pod 40% gorke to wystarczy 5KM :] ee .. Tu mi szczeka opadła .. dziekuje ze wyjasniles mi ze slonce swieci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ee .. Tu mi szczeka opadła .. dziekuje ze wyjasniles mi ze slonce swieci :P Chodzi o to, ze mozesz wziac 12,5kg i zrobic ponad 70 powtorzen :] Pytanie tylko po co tak machac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 powialo wiatrem z BrokeBack Mountain :lol2:No bez jaj, nie jestem pedałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Chodzi o to, ze mozesz wziac 12,5kg i zrobic ponad 70 powtorzen :] Pytanie tylko po co tak machac ? jak to po co? 30-40kg na klate jak zanalaz na wytrzymalosc i rzezbe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 jak to po co? 30-40kg na klate jak zanalaz na wytrzymalosc i rzezbe zalezy dla kogo... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 panowie jakie ćwiczonko polecacie na zgubienie brzuszka? chyba za dużo w święta pojadłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h4mmer Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 panowie jakie ćwiczonko polecacie na zgubienie brzuszka? chyba za dużo w święta pojadłem :)byle nie przyszły ci do glowy brzuszki , bo po tym sie raczej tyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Proponuje szostke weidera, zajebiste cwiczenie, po 6dniach schudl;em 1kg i widac ledwo gorne miesnie. http://www.sfd.pl/temat144665/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 znam szustke weidera , kiedys doszedłem do połowy cyklu , miałem nadzieje ze jest cos mniej "okrutnego" :) , ale widze ze znów trzeba bedzie cierpieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 DonCapone nie chce głupot pisac, ale raczej przy a6w mało osób chudło... to raczje jakby troszke rzeźbienie, nie do końca chudniecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) pierdzielisz .. zaloz se 25-30kg .. ja ostotnio zrobilem 25kg 38potwórzen ;] (w dzien robienia barków .. wiec zawsze troche gorzej) respect byl dla ciezaru w powtórzeniach pod koniec Ja robie 3x 12,10,8 czyli 90 powtorzen 24kg. Z tym ze ja waze 60 kg a cwicze od 3 m-cy. Jesli oczywiscie mowisz o barkach. Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez loco_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 na chudniecie tylko aeroby : bieganie, rower, plywanie itp na rzezbe i wzmocnienie miesni brzucha : brzuszki, a6w, ABS i oczywiscie bez najwazniejszego sie nie obejdzie .. mianowicie DIETA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja robie 3x 12,10,8 czyli 90 powtorzen 24kg. Z tym ze ja waze 60 kg a cwicze od 3 m-cy. Jesli oczywiscie mowisz o barkach. nie za bardzo rozumiem twoje obliczenia .. ;] powtórzenia liczymy brz zadnych przerw .. w jednej seri .. ja mowilem o klacie na ławce płaskiej (tylko ze robilem to w dzien na którym normalnie cwicze barki .. po skonczonym treningu barków "dla jaj" se machnelem na laweczce) a na barki robie 4 serie 10 10 8 6 z obciazenie odpowiednio (30, 35, 40, 45) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 brzuszki to raczje ch@jni@ bo bardziej rpacuja miesnie grzbietu niz brzucha, abs, to bardziej do rozbudowy miesni brzycha niz rzezby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 DO wszystkich :) Panowie mam pytanie? chce nieco nabrać na wadze i chce zaczynam jeść kreatynke w tab. + odżyweczke olimpu "weglowodanowa" pytanie czy po czymś takim będą i kiedy widoczne jakieś efekty? bo jestem zielony w tycg sprawach... i jeszczejedno pytanie? mam kreatynke w tabletkach (w takich żółtych czapeczkach- połyka sie je całe tak w tym żółtym? ;D) jak to stosować, w jakich ilościach ? przed i po treningu? Bardzo prosze o pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Trochę to dziwne, ale jak dużo jem to nie tyję, dopiero przybieram na wadzę jak spalę ten fat i ćwiczę, czy nie powinno być odwrotnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 DO wszystkich :) Panowie mam pytanie? chce nieco nabrać na wadze i chce zaczynam jeść kreatynke w tab. + odżyweczke olimpu "weglowodanowa" pytanie czy po czymś takim będą i kiedy widoczne jakieś efekty? bo jestem zielony w tycg sprawach... i jeszczejedno pytanie? mam kreatynke w tabletkach (w takich żółtych czapeczkach- połyka sie je całe tak w tym żółtym? ;D) jak to stosować, w jakich ilościach ? przed i po treningu? Bardzo prosze o pomoc.. Keratynke wsuwa sie po cwiczeniach. Zalezy jaka masz (jak wielkie tablety). Ja mam z Olipm Mega Caps i bierze sie 4szt naraz oczywiscie w tych zoltych kapsuleczkach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 @JORDAN 23 Jeśli dopiero zaczynasz, to keratyna raczej nie ma sensu... Jakaś odżywka może być, byle nie z mąki, ale jako dodatek do diety... do tego trening rozciągający, a potem na mase... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Kaeres -- mam tą samą kreche.co ty...maga piguły.../ he czasem aż trudno je połknąć/ a do tego mam odżyweczke z OLIMPU jakas Game Bolic 6000 . Wcześnej ćwiczyłem jakieś dwa miechy w tył z samymi odżywkami opartymi głównie na weglowodanach i własnie teraz chciuałem wzbogacić moją świetną diete o kreatyne :) P.s z GÓry dzieki wszystkim za rady !!!! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ta odżywka nazywa się gain bolic 6000 :D Swoją drogą przez pierwsze ~0,5 roku na siłce kreatyna nie jest potrzebna az tak bardzo bo w sumie cieżar łatwo idzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wcale nie jest potrzebna! Nic nie jest potrzebne, bo przez jakieś 6 miesięcy rośnie się w oczach i postępy w wyciskaniu są bardzo duże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wcale nie jest potrzebna! Nic nie jest potrzebne, bo przez jakieś 6 miesięcy rośnie się w oczach i postępy w wyciskaniu są bardzo duże...ja jestem tego samego zdania mimo iż nigdy nie brałem żadnych suplementów. Pół roku to nie duży staż na siłce - lepiej popracować na sucho i z czasem sobie odpowiedzieć na pytanie czy odżywki są mi wogóle potrzebne. Często są ludzie którzy poćwiczą z 2 miesiące i od razu łapią za suple. nie tędy droga. Więcej C-i-e-r-p-l-i-w-o-ś-c-i bo prędzej czy później będziecie musieli posiąść taką cechę! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...