kuruś Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) No i mamy znów kolejną wersję zapraszam do ściągania i korzystania: Mozilla Firefox 1.0.6 RC PL Mozilla Firefox 1.0.6 RC ENG Wraz z przeglądarką ukazał się klient poczty email został oznaczony tym samym numerkiem co przeglądarka zapraszam do ściągania: Mozilla Thunderbird 1.0.6 RC Edytowane 20 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Nowy klient elektronicznej poczty wydaje sie byc nawet fajny na pierwszy rzut oka. Moze przy nim zostane jak pokorzystam troche. Zawsze to lepsze niz korzystac z Outlook'a :] Edytowane 19 Lipca 2005 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Ta ale narazie to wersja Relase Candicate :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Ta ale narazie to wersja Relase Candicate :wink: 1556387[/snapback] Już NIE: PL Mozilla Firefox 1.0.6 ENG Mozilla Firefox 1.0.6 PL Mozilla Thunderbird 1.0.6 ENG Mozilla Thunderbird 1.0.6 Edytowane 20 Lipca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Zadam może i głupie pytanie, ale co jest takiego dobrego w firefoxie i lepszego od IE ? Przekonajcie mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Chociazby to, ze nie trzeba uzywac zadnego dodatkowego programu do blokowania wyskakujacych okien lub tez ustawiania niechcianych stron startowych. IE dosc czesto mi sie zawieszal, a FF raczej juz tak nie robi na moim kompie. Ktos moze dodac, ze FF jest mniej dziurawy. Zreszta to tylko moje opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zadam może i głupie pytanie, ale co jest takiego dobrego w firefoxie i lepszego od IE ? Przekonajcie mnie :P 1566542[/snapback] http://browsehappy.pl/dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Zadam może i głupie pytanie, ale co jest takiego dobrego w firefoxie i lepszego od IE ? Przekonajcie mnie :P 1566542[/snapback] Nie mam zamiaru Cię przekonywać, bo wisi mi czego używasz, to Twój problem że utrudniasz sobie życie kożystając z IE. Sprawdź sam to nic nie kosztuje. Ja osobiście nie znam nikogo kto przesiadłby się z IE na Opere/Firefoxa i po wypróbowaniu wrócił do IE, chociaż słyszałem o takich przypadkach, ale to już musi być szczyt debilizmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Nie wyobrażam sobie życia bez FF. Gdyby tylko miał takiego menedżera transferów jak miała Opera..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 no to gg, ale mi IE nie sprawia problemow hehe. Wiec uberpr0 panowie p;. Życze miłego dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 no to gg, ale mi IE nie sprawia problemow hehe. Wiec uberpr0 panowie p;. Życze miłego dnia. 1567923[/snapback] I ja nie narzekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Jak dla mnie to tylko Mozilla i Avant Browser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 no to gg, ale mi IE nie sprawia problemow hehe. Wiec uberpr0 panowie p;. Życze miłego dnia. 1567923[/snapback] I ja nie narzekam Skoro wolicie baba od mercola :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 słyszałem, i gdzies na forum czytałem ze mozna przyspieszyc FIREFOXA? gdzie to sie robi bo juz nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 słyszałem, i gdzies na forum czytałem ze mozna przyspieszyc FIREFOXA? gdzie to sie robi bo juz nie pamietam 1580658[/snapback] Poczytaj tu: http://217.172.39.212/~forum/index.php?showtopic=98542&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 słyszałem, i gdzies na forum czytałem ze mozna przyspieszyc FIREFOXA? gdzie to sie robi bo juz nie pamietam 1580658[/snapback] Wypróbuj wersję optymalizowaną pod dany procesor. link: http://www.moox.ws/tech/mozilla/firefox.htm wydaje mi się że jest trochę szybsza od zwykłego Fx, ale może to tylko efekt placebo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 to może spróbujecie mnie przekonać dlaczego warto przeżucić się z Opery na FF? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 to może spróbujecie mnie przekonać dlaczego warto przeżucić się z Opery na FF? :wink: 1581147[/snapback] Nie warto ponieważ jak powszechnie wiadomo OPERA RULEZ!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 samm-ur - :lol: to może spróbujecie mnie przekonać dlaczego warto przeżucić się z Opery na FF? :wink: 1581147[/snapback] A po co ktoś miałby Cię przekonywać ? Opera i Forefox to dwie świetne przeglądarki, każdy wybiera tę która jest dla niego najwygodniejsza i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 to może spróbujecie mnie przekonać dlaczego warto przeżucić się z Opery na FF? :wink: 1581147[/snapback] Wlasciwie to po co? Powiem tak: robta co chceta ;] Juz jednen chcial, zeby go przekonac o wyzszosci FF nad IE. Swoja droga ciekawe czy poskutkoawlo, pewnie nie... Wiec po co sie ma kilka osob produkwoac, tylko po to zeby jeden uzytkownik zmienil albo i nie przegladarke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 zostan przy IE, po prostu jest to swietna przegladarka. Jak chceszsie przekonac, ze mam racje to wyporobj FF ;] (ironia mode off) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paury Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Nikogo nie trzeba przekonywać, niech zainstalują jakiś firewall i włączą monitoring IE - zobaczą co to jest "pełna samowolka" :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EagleBravo Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 a da rade jak tak skonfigurowac by sciagalo przy pomocy flashget'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Pytasz o FF? Jesli tak, to istnieje taka mozliwosc. Pomocny jest tutaj chociazby FlashGot. Zreszta w topicu o FF masz zawarte wszystkie tego typu informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) dla mnie FF i Thunderbird to wypas i nIE zmienie na nic innego:) pozdro. aha.. dla IE stanowczo mówimy nIE Edytowane 14 Września 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 O widzę że mamy kolejną wersję :D Mozilla Firefox 1.0.7 RC Jak narazię to wersja EN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Po problemach z IDN pojawienie się 1.0.7 było prawie pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Miałem FF 1.0.6 i jak dla mnie słaba. Nie ma opcji zapisz el. docelowy jako a więc du.pa zbita. Z niektórych stron z Mp3 taką metodą trzeba pobierać muzę, a w FF tego nie ma. Więc nie da się ściągnąć. Ja korzystam z Avant Browser 10.1 bulid 26 i jak dla mnie wypas. Można blokować reklamy, wyskakujące okienka, wiele przydatnych opcji np. można sobie wpisać wyraz który ma być odszukany na stronie na której aktualnie jesteśmy (jak dla mnie świetna funkcja, szkoda, że w FF tego nie ma) i ten wyraz zostanie podkreślony na kolor rzucający się od razu w oczy (czerwony, żółty). Avant Browser jak dla mnie rządzi. Miałem też Operę, ale za cholerę nie mogłem się przekonać do niej, interfejs mi się nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Nie mam zamiaru Cię przekonywać, bo wisi mi czego używasz, to Twój problem że utrudniasz sobie życie kożystając z IE. Sprawdź sam to nic nie kosztuje. Ja osobiście nie znam nikogo kto przesiadłby się z IE na Opere/Firefoxa i po wypróbowaniu wrócił do IE, chociaż słyszałem o takich przypadkach, ale to już musi być szczyt debilizmu. 1566796[/snapback] Jak kolega wyzej uzywałem IE i od pewnego momentu powiem nigdy wiecej tego ścierwa FF rox i niech mi się nik nie wazy już zachwalać IE bo zabije B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Można zapisać jako element docelowy i znaleźć wyraz też można poprze ctrl+f ;] też zaznacz jako kolor zielony lub żółty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...