Gość BarTweak Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Nie ma sprawy ;) Nie musisz mi dziekowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dlaczego w mojej fifie 2006 PL mam slabą grafike? TUTAJ JEST SCREEN, mam GF6600GT 128/128 galaxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qezal Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Opisana wczesniej akcja dla niedowiarkow B) W sumie to sam w to nie wierze... GOOOL !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dlaczego w mojej fifie 2006 PL mam slabą grafike? 1693763[/snapback] to nie wina twojego kompa. poprostu ta gra ma kiepska grafike i tyle. nic z tym nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 No grafika nie jest za ladna, ale tez nie mozna powiedziec, ze jest brzydka, w koncu tutaj dolozono staran do przyjemnosci z gry, a nie tylko do efektow graficznych, ktore sa rowniez wazne, ale mysle, ze to marketing zeby kupic fife 07, ktora pewnie bedzie miala poprawioną grafike i na tym zarobią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 tam już pewnie będzie HDR i Soft shadows hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Czy da się przestawić klawisze tak żeby sprint był pod "W"(na stałe) ? Kiedy to robię to po ponownyn uruchomieniu gry jest tak jak na początku (zapisuję profil itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsuyoshi Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Dlaczego w mojej fifie 2006 PL mam slabą grafike? 1693763[/snapback] Jak chcesz miec ciut lepsza grafike to wlacz sobie w opcjach nVidia Filtrowanie Anizotipowe i ustaw na x8 POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basikg Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Wie ktos moze czy jest spolszczenie do fify 06??mam angielska wersje a teraz wyszla polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_172 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Siemka.Mam pytanie Fifa chodzi mi normalnie oprócz 2 rzeczy i chciałbym sie dowiedzieć czym może byc to spowodowane. Wiec po pierwsze nie moge wpisywać nazwy kariery itp. choć moge normalnioe poruszać sie po grze za jej pomocą. I drugie pytanie to dlaczego gdy skończe np w trybie kariery mecz i klikam dalej to gra sie zacina. Czy te 2 problemy moga byc spowodowane tym że mam Windowsa 98? Z góry dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_ Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Czy da się przestawić klawisze tak żeby sprint był pod "W"(na stałe) ? Kiedy to robię to po ponownyn uruchomieniu gry jest tak jak na początku (zapisuję profil itd.) 1694006[/snapback] A nie lepiej po prostu przyzwyczaic sie do nowych ustawien? TBH, to kilka lat temu, kiedy te zmiany zaszly, tez mi to przeszkadzalo. Grajac namietnie w fife 98 i kolejne edycje nie moglem z poczatku przywyknac do zmiany klawiszu sprintu. Co do grafiki, mnie ona nie przeszkadza. Moze kibice na trybunach sa kiepsko przygotowani, ale z kolei kiedy bylo by odwrotnie, to ludzie whineowali by na to, ze im gra muli przez publicznosc. Bardziej przeszkadza mi to, ze i tak gram ze stotsunkowo wysoko polozonej kamery i nie mam okazji sie przyjrzec blizej tej grafice :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Dzięki, ale ja zamiast się przyzwyczajać się pół gry wolę robić to po staremu :) Więc może jednak jakiś sposobik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gip11 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 witam, czy fifa 2006 chodzi na win2003??z gory dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Chodzic to nie wiem, ale dzilac raczej bedzie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 A nie lepiej po prostu przyzwyczaic sie do nowych ustawien? TBH, to kilka lat temu, kiedy te zmiany zaszly, tez mi to przeszkadzalo. Grajac namietnie w fife 98 i kolejne edycje nie moglem z poczatku przywyknac do zmiany klawiszu sprintu. Przykro mi nie podzielam zdania. To ustawenia klawiszy dopasowuję sie do gracza a nie gracza do klawiszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 co do tej nie uznanej bramki, takie same sytuacje mialem w pesie4, nie czesto ale sie zdarzaly, natomiast w fifie 06 nie mialem jeszcze takiej sytuacji. ogolnie gra sie fajnie mimo bledow, czego nie moglem powiedziec o pesie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Dziś nauczyłem się grać w Fifa 06 w obronie trzeba używać - trzymać "Q" aby wezwać drugiego obrońcę w ataku przy wyjściach sam na sam trzeba trzymać Turbo i co jakiś czas wciskać SHIFT + trzymając strzałkę do przodu aby zgubić obrońców Grałem Manchesterem i wygrałem z Wisłą 1:0 (14:5 strzały) Grałem Manchesterem i wygrałem z Wisłą 4:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yavol Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Dziś nauczyłem się grać w Fifa 06 1696209[/snapback] MEGA LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Dziś nauczyłem się grać w Fifa 06 w obronie trzeba używać - trzymać "Q" aby wezwać drugiego obrońcę w ataku przy wyjściach sam na sam trzeba trzymać Turbo i co jakiś czas wciskać SHIFT + trzymając strzałkę do przodu aby zgubić obrońców Grałem Manchesterem i wygrałem z Wisłą 1:0 (14:5 strzały) Grałem Manchesterem i wygrałem z Wisłą 4:1 1696209[/snapback] CIEKAWE !!! :blink: Aktualnie kończe już II sezon w F 06 gra mi sie w sumie bardzo dobrze, hehe oczywiscie LIGĄ POLSKĄ ((wisełką)) i powiem wam tak, że gra niejest aż tak trudna, owszem grajac w LM na najwyzszym poziomie nie jest łatwo - jak przyjdzie nam sie zmierzyć przypuśćmy z REALEM albo Barca :) no to narazie, ale w swojej lidze gra mi sie całkime ok, ((czasem zza łatwo)) ->> a właśnie bawil sie ktoś juz z transferami ?? chce kupić pionka BECKHAMA płace prawie 2/3 więcej sumy i chłop mówi ze ceni sie wiecej ?? :blink: ku...o co chodzi ?? albo,że np, druzyna ma tylko 18 zawodników itd...no ale dobra ...Ale ja i tak ich wszytskich wyKupię B) P.S. GIERA JEST ZAJEBISTA :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_ Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Przykro mi nie podzielam zdania. To ustawenia klawiszy dopasowuję sie do gracza a nie gracza do klawiszy. 1695747[/snapback] : DDDDDD A czy ja pisze, ze jest odwrotnie? W tym wypadku tak jest po prostu latwiej. No chyba, ze ktos ma cierpliwosc zmieniac klawiszologie przy kazdym uruchamianiu gry : X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZiK Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 do wszystkich, ktorzy juz troche graja w FIFE 2006 - was tez wywalaja w polowie sezonu za byle powodu? Jestem pierwszy w tabeli, bez przegranego meczu, przychodzi styczen i mnie wypieprzają %-) Coś jest nie tak, czy tak musi byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 moj kumpel tak mial ze go wyjeb... mimo ze byl na pierwszym miejscu. mowil ze nie wiedzial o co chodzi ale teraz przypuszcza ze chodzi o kase, i zbyt duze ceny biletow, czy jakos tak, musze Go spytac to podam Ci szczegoly. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZiK Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ok, czekam na wiadomosci w takim razie :D cene biletow zawze ustawialem na high a wy jaka ustalacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 no wlasnie chyba zle robisz, ustawiaj na high tylko na prestizowe mecze bo inaczej zniechecisz kibicow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny666 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 A mnie denerwuję że wszystko wygrywam i jestem ciągle na debecie Ej a pytanie :?: co to znaczy DK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) a gdzie znalazles to DK ?? dlaczego w tej fifie nie da sie na stale zmienic klawiszy?? czy wam tez sie resetuja ustawienia klawiszy po ponownym wlaczeniu gry?? Edytowane 12 Października 2005 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romcol Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Panowie mam wielki problem i proszę Was o pomoc !!! Gdy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> sie fifa 2006 pojawia się czarny obraz a potem wychodzi do windowsa i widzę tylko mój pulpit !! Prosze o POMOC pls !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Stare drivery, directx i w ogole stery :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romcol Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) nie wiem ale to chyba nie to zainstalowałem najnowszy sterownik do karty graficznej zainstalowałem najnowszy DirectX nie wiem co jeszcze :sad: :sad: :sad: Ludzie POMOCY !!!! Edytowane 12 Października 2005 przez romcol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Najnowszy nie znaczy najlepszy przynajmniej w przypadq nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...