yoko240 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Właśnie co to? Mam też pytanie czy nie można by zrobić przeszukiwania wenątrz wątku np. o"złote rady o abit nf7s" tam jest tyle stron niemalże do nie przeczytania, ZNAKOMICIE by to usprawniło znalezienie znaczącej informacji, ale wiem korzystacie z tego samego progsa co wszyscy, hi :). Więc się nie da, chyba że dostaniecie zewnętrznie nowy program obsługujący forum? Czy jak to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) AD 1 Ciesz sie ze masz 0%. Jak lamiesz regulamin to dostajesz % jak 100% to ban chyba AD 2 Opcje szukania -> Typ wyników -> Pokaż wyniki jako posty Edytowane 22 Lipca 2005 przez Maker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Pod ostatnim postem w temacie nasz takie pole i obok guzik Przeszukuj Tematy, to chyba do tego służy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoko240 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 AD 1 Ciesz sie ze masz 0%. Jak lamiesz regulamin to dostajesz % jak 100% to ban chyba AD 2 Opcje szukania -> Typ wyników -> Pokaż wyniki jako posty 1561517[/snapback] możesz podać krok po kroku. Ale czemu jak ktos ma nic to ma nic. A ja przy moim mam 0% . Nieco dziwne, widziałeś to wcześniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Powiem tak, panowie robicie sobie niezłe JAJCA, albo poprostu problemy z spostrzegawczością. :lol: :wink: Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 @sgj lepije tego nie mogłeś wyrazić :) A na przyszłość @yoko240 popatrz na forum od góry do dołu a potem pytanie zadaj :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 OMG mało nie spadłem z kszesła. Dodatkowy program a nie można lepiej się rozejrzeć :lol: Za 100% dostaje się automatycznego bana. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Ale nie trzeba 100% by otrzymać bana.. Wystarczy powiedzmy 30%.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoko240 Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 spoko działa :) ale wczoraj jakoś nie chciało, hi:) i nie spadać z krzesła :) Pozdrowionka dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Za 100% dostaje się automatycznego bana. 1562173[/snapback] Ale nie trzeba 100% by otrzymać bana.. Wystarczy powiedzmy 30%.. ;] 1562245[/snapback] Automata nie dostaniesz przy 30% tylko przy 100%. Widzisz różnicę co ja napisałem a co ty ;] Dobra autor zrozumiał więc nie ciągnijmy tego dalej. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Nop.. ale jak sie domyslasz chodzilo mi o to ze nie trzeba czekac do 100% aby dostać bana.. ;] Tzn. ręcznie jest szybciej.. [; Jak EOT to zamykam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Przy 100% tez nie dostanie automatycznego bana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Przy 100% tez nie dostanie automatycznego bana... 1562441[/snapback] a to czemu, jak dobrze pamiętam kiedyś za 100% dostawałeś automata, nastąpiła jakaś zmiana :/ Dobra i tak nie czekam na 100% tylko daje ręcznie. Kończmy flaszke i temat. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...