Gość laeskrad Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam.Ja także mialem o to zapytac.W zadnym sklepie nie widzialem tej gry, tak samo nie widzialem nigdzie jej recenzji.Ludwiczek, jestes pewien, ze gra wyszla? Gdzie o tym napisali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Gierka jeszcze nie wyszła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 To dlaczego jakis czas temu wszedzie trabili, ze "YAE GONE GOLD!!", jesli nawet serwisy growe sie mylily to jakies sprostowanie by sie przydalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Witam.Ja także mialem o to zapytac.W zadnym sklepie nie widzialem tej gry, tak samo nie widzialem nigdzie jej recenzji.Ludwiczek, jestes pewien, ze gra wyszla? Gdzie o tym napisali? http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2864 Data wydania Świat: 27 października 2006 Polska: obecnie brak planów wydania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2864 Data wydania Świat: 27 października 2006 Polska: obecnie brak planów wydania Co z tego, ze tam napisali date premiery, skoro ta premiera nie miala miejsca. Nie napisali - gra juz jest w sprzedazy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Co z tego, ze tam napisali date premiery, skoro ta premiera nie miala miejsca. Nie napisali - gra juz jest w sprzedazy :) Nic z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 hmm ja juz widziałem z 3 recki tej gry generalnie 7/10 na wschodnich serwisach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Friko - thx za odświeżenie, bo zapomniałem tytułu tej gry xD No właśnie... coś cicho o niej, a tak dobrze się zapowiadała... [; Czizus... już wole naszego Painkillera i pielęgniareczki z niego niż to... http://www.youareempty.com/downloads/scree...ig/big_s_52.jpg No wiesz, zawsze mozna zalozyc torebke na glowe ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) No wiesz, zawsze mozna zalozyc torebke na glowe ;-)jak dla mnie trochę za bardzo zgniła, torebka nic nie pomoże :? ale co do pielęgniarek z PainKillera to faktycznie są całkiem całkiem: spiłować pazurki, wyprać fartuszek, albo jeszcze lepiej kompletnie się go pozbyć i bez żadnych torebek można się obyć :D A i grafika w Painkillerze jakaś taka mimo wszystko... świeższa. Edytowane 13 Grudnia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Gierka już jest , grał ktoś może?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Gierki nie ma, nikt nie gral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Gierka tymi screenami z 2005 roku na dzien dzisiejszy nie zachwyca. Mysle ze to bedzie kolejny duke nukem forever, teraz beda przebudowac silnik aby sie dostosowac blablablabla i mooooze kiedys wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Kaeres niech Ci będzie , że nie ma u chłopaków na wschodzie 2 miechy temu ją widziałem , ale wiesz lepiej ;).Gierka już jest od 2 miechów dokładnie u nich w sklepach. P.S.:Nawet już łatka jest poprawiająca niby wiele bugów http://games.cnews.ru/lenta/442218 P.S2.:Podobnoć gniot :( Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 No to jezeli gniot, to pewnie dlatego nikt sie nie wzial za dystrybucje tego w Polsce ;) moze i dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Ktos moze nie znac ruskiego wiec daje dokladny link bezposrednio do sciagniecia patcha. 2451866[/snapback] Gierki nie ma, nikt nie gral. Jest, ale w ruskiej wersji jezykowej i ja np gralem Edytowane 3 Stycznia 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jest, ale w ruskiej wersji jezykowej i ja np gralem To moze byc cos wiecej napisal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Smieszne troche, gre zrobili ruscy, wydali tylko u siebie, krąza plotki ze gniot, a tamtejsze gazety sobie chwalą tak? :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Gniot bo ruskie? Polskie wcale nie lepsze :lol: (są wyjątki) Chętnie bym pograł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 To pograj. Mnie wystarczył filmik i podziękowałem. Tragedia. Painkiller przy tym to arcydzieło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 To pograj. Mnie wystarczył filmik i podziękowałem. Tragedia. Painkiller przy tym to arcydzieło.Po obejrzeniu tego filmiku ( http://youtube.com/watch?v=rArGTkUBsPY ) muszę powiedzieć, że raczej sławy Far Cry;a to ta gra nie zdobędzie ale czy zasługuje na miano gniota?? Muszę zdobyć skądś demo. Gra prezentuje się na zwykłą strzelankę FPP i nic więcej. Poziom trudności porównywany z PK. Ja bynajmniej staje trochę w obronie tej gry. Szukam dema :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) To moze byc cos wiecej napisal ?Gra ujdzie, ale niczym nie zachwyca, ot taki sympatyczny shooterek.Troszeczke zabugowany i przypominajacy nieco klimat uber soldiera w polaczeniu z hl2, ale da sie grac :) Edytowane 4 Stycznia 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 skriny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Gierka wydaje się dość plastikowa i prostacka ale naprawdę bardzo dobrze się w nią gra. Grafika jest bardzo ładna, gra na full detalach na moim PC i lapku (z podpisu) chodzi bardzo płynnie. Najlepszy jest ten, inny niż w tych wszystkich gierkach, klimat. Ahhh miejscami lokacje bardzo przypominają te z bety Stalkera :) Ten klimat post-sowiecki, szpitale psychiatryczne i eksperymenty na ludziach mnnnn. GRA jednym słowem wzorowana na HALF-LIFE (podobna do Ubera i Instinct). Na jednym ze screenów, który dałem widać nawet super hiper wieżowiec do którego, mam nadzieję, idziemy. MOŻE KTOŚ PRZYTŁUMACZY OPCJE: Gierka warta uwagi - naprawdę :) Edytowane 25 Stycznia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Gierka całkiem ładna, ale kolego LCC włącz anizo na minimum x4 bo bez niego Fpsy wyglądają znacznie gorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Cenega wydała You Are Empty za 25 PLNów + soundtrack + Steelpad Moje pytanie brzmi: Czy za te pieniądze warto ją kupić i czy ten QcK to wersja mini czy normalna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ' date='15 kwi 2007, 22:02' post='2576748'] Cenega wydała You Are Empty za 25 PLNów + soundtrack + Steelpad Moje pytanie brzmi: Czy za te pieniądze warto ją kupić i czy ten QcK to wersja mini czy normalna? Qck to mini. Hmm ja tą gre chyba dla samej podkładki kupię ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Qck to mini. Hmm ja tą gre chyba dla samej podkładki kupię ;]Też tak pomyślałem ale gdyby dali "normalnego" QcK. Mini już mam długo ale wciąż wygląda jak nowy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 no cóż... 6zł więcej za qck mini (mam normalnego) + gra? why not :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 no cóż... 6zł więcej za qck mini (mam normalnego) + gra? why not :]Zgadza się. Mało tego, to chyba ten QcK ma logo Cenegi w miejscu gdzie kiedyś SteelPad umiejscowił logo Team Pentagram. Gratka dla osob lubiących gadżety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 I mówicie ze w Empiku za 25 zl takie cudo dostanie sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...