Czarek_p Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 Tak jak w temacie. Szukalem na allegro.pl i nic. Moze źle szukam:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 A co potrzebne ci to to twojej full na maxa stjuningowanej BMW zeby dress ziomy kwiczaly z wrazenia :lol: A tak na powaznie to takie naklejki kupisz na giełdzie samochodowej. P.S. Kiesys widzialem Malacza z napisem "KIEDY DOROSNE CHCE ZOSTAC CADILAKIEM" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 (edytowane) Zadałem konkretna pytanie a Ty mało ze nie odpowiedziałeś na nie to jeszcze mnie obraziłeś. Chodzi mi o INTERNECIE a nie giełde samochodową. I samochod nie jest po tuningu P.S. Moze tez pisac Pojazd zamiast samochód. Widziałem taką jedna, ale to jakis czas temu bylo Edytowane 31 Lipca 2005 przez Czarek_p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Idź do agencji reklamowej i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Kolejny zbędny post. Ktoś zna odpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A ja ci mogę wyciąć taką naklejkę i wystawić na allegro. Tylko podaj kolory i wymiary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Idź do agencji reklamowej i po problemie. 1575057[/snapback] :) Kolejny zbędny post. Ktoś zna odpowiedź? 1575086[/snapback] skinny500 podał Ci odpowiedz na twoje pytanie, więc nie wiem czemu napisałeś, że jego post jest zbędny. W agencji podasz wymiary, itd i Ci to zrobią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Wrzucą na tnący i po kłopocie - tak robiliśmy u nas w firmie naklejki na samochody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A moze chcialbys jeszcze ze swoim nazwiskiem znalezc ??? :mur: Napisali chlopaki jak mozesz to zalatwic to ROB TO !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 http://moto.allegro.pl/showcat.php?id=8705...er=p&view=gtext Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 mialem kiedys taka naklekje na samochodzie ale po tygodniu stania pod blokiem ktos mi ja urwal :( nawet fajna byla :) nie jakas ala tjuning maxx tylko taka polewkowa pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 w zeszłą niedziele błem na gieldzie w mysłowicach i koles za taka naklejke 50x30mm chciał 15 zeta ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Pokażcie mi jak taka naklejka wygląda :) Ja za metr kwadratowy cięcia biorę 25zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 PUSZCZAMY SPADEK SWOICH DZIECI :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Mój kumpel taką ma. :] Jest też identyczna, ale z napisem "Samochód sponsorowany przez teściową." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) 1575392[/snapback] Patrzyłem. Nie ma takiej :-( Pokażcie mi jak taka naklejka wygląda :) Ja za metr kwadratowy cięcia biorę 25zł :) 1575913[/snapback] Dobra. Więc potrzebuję 2 sztuki Jedna czarne tło biały napis w dwóch rzędach. MAFIA Samochód służbowy A dróga Bordowe tło biały napis. MAFIA Samochód służbowy Oczywiscie napis Mafia i Samochód służbowy wyśrodkowane Wymiary. 5 cm wys i 10 cm szer. Te co ja widziałem to nie byly jakies tandety, tylko cos, co wyglądało na naklejkę ale było to pod przezroczystą gumą. To wyglądało solidnie. Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez Czarek_p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A dróga Bordowe tło biały napis. 1576180[/snapback] To nie mafia, tylko dresiarz lub inny wyznawca hip-hop-polo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 To nie mafia, tylko dresiarz lub inny wyznawca hip-hop-polo :D 1576244[/snapback] chamstwo sie tu zjezdza z calego swiata :angry: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a kasza niedogotowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Czarek_p współczuje IQ. Odpowiedź na pytanie padła, tylko stwierdziłeś, że była:cytuje "zbędna"; więc po co ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Czarek_p współczuje IQ. Odpowiedź na pytanie padła, tylko stwierdziłeś, że była:cytuje "zbędna"; więc po co ten temat? 1576476[/snapback] a czego sie spodzieales po czlowiekuk ktory szuka tego typu naklejki ?: }}}}} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Topic do zamkniecia ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 zapewne tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 n o to czemu jeszce otwart y ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 bo zaden mod jeszzce tu nie wpadl pewnie po pytaniu torwalda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 :evil: A ja myślałem, że tylko na testowym są debilizmy... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...