Carolco Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Witajcie, krótko będzie, pytanie brzmi - ile pasty przewodzącej ciepło nalezy nałożyć na rdzeń procka, mam na myśli cieńką warstwę czy grubą???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 WHYYYYYYY!!!!!!!!! LINK!!!!! Cienką!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 http://forum.cooling.pl/viewtopic.php?t=229 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_J Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ggrrry nie no za takie tematy to już powini mordować <_< Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 a ja mam inne pytanie na ile wystarczy mi AS5 , ile wysmaruje nią proców, grafik, mosfetów itepe ;) no wiecie o so chodzi <_< nie wiem czy kupić od razu dwie czy jak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Sorry ty chcesz mosfety smarowac AS5? A na prców to raczej sporo ci wystarczy! Po co od razu dwie kupowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Z 10 chipsetów wysmarujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 wiec czego nie można smarować As 5? a pytałem czy dwie kupić bo musze zamówić przesyłką albo jechać do krk (40km) i możnaby ziać od raz 2 [; no ale wiem, 1 wystarczy ;). Wiec czego tym nie smarować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jak masz AMD to nie ubabraj mostków wokół jądra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 To tylko taki przesąd bo zostało wielokrotnie sprawdzone że AS5 nie przewodzi prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DERSiK Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 kup lepiej ocz ultra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 podobno to podone albo i te same pasty pod różną banderą tak? czylio też nie przewodzi prądu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Po co przepłacac za OCZa, kup AS. Nie wiem czy to to samo, ale jak bardzo mogą róznić się pasty srebrne najwyższej jakości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Po co przepłacac za OCZa, kup AS. Nie wiem czy to to samo, ale jak bardzo mogą róznić się pasty srebrne najwyższej jakości? 1589629[/snapback] Różnić to się mogą bardzo, choćby ilością srebra. Ale też uważam że lepiej kupić AS5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 AS 5 i OCZ ultra to ta sama pasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Nie, to są dwie inne ale różnice w temperaturze są bardzo małe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 moze w stresie bedzie minimalna roznica jednego stopnia na korzysc pasty ocz ale najlepiej kupic ta gdzie sie ja w danym momencie taniej dostanie ;] obie pasty sa swietne a z tym przewodzeniem pradu to jest obaslony kilkunastokrotnie mit ;] ale ja i tak wole nie ryzykowac i na czipset i na gpu dam ceramique a na procka juz dam as5 lub ocz'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 To tylko taki przesąd bo zostało wielokrotnie sprawdzone że AS5 nie przewodzi prądu. 1589177[/snapback] oj lasic przewodzi przewodzi raz smarowalem grafe i spadlo mi na sciezki troche czego nie widzialem;d w 3 3dmarku 2003 w motylku grafa mi sei jeb wiec nie mow ze nie przewodzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 warstwa musi byc cienka!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...