Homer Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8345790 Ma koleś fantazję i wenę twórczą też :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 spoko ciekawe ile myslal nad tym wiershem :D BTW niezle autko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 hahahahaha Niezły !!! :) . Napewno go sprzeda. Ludzie go docenią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Fajny wiersz. Muszę przyznać, że auto wygląda na zadbane. Mój dziadek ma takiego, tylko białego i znacznie nowszego - chyba 89' - ale wygląda tak samo - przód trochę inaczej (ma halogeny, migacze i pozycyjne w zderzaku). Jednak samochód tej klasy cieżko znosi dwadzieścia lat - nawet dla beemki to dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 No tak, jeśli jesteś mechanikiem lub gdoś z rodziny lub znajomych to dla zabawy-czemu nie :D Ale " to " ma 20 lat!!!bez przesady!!! i w dodatku made in PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ze zdjęć widać że to rzęch, blacharka w opłakanym stanie. Ja bym tego za 500zł nie wziął. Wiem co mówie miałem 2 Polonezy. Te samochody to porażka, wolę nie mieć żadnego niż takiego grata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Jednak samochód tej klasy cieżko znosi dwadzieścia lat - nawet dla beemki to dużo. Bo beemki to beemki :) np: dla volvo 20 lat to nic :D silnik sie dociera po 10 dopiero :D Ale to nie ma takiego szpanu bo na slowo BMW kazdy dres miche cieszy. Ale to lepiej bo w volvo sie nie zabija a w BMW predzej -> Mniej debili :D Ps. Ten samochod wyglada jak by byl bity (pierwsze zdjecie, tylne dzwi :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Samochód jaki jest taki jest, ale wierszyk świetny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Dobre dobre chyba kupie tego poloneza jak dodadza pare wierszy gratis :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 (...)Ps. Ten samochod wyglada jak by byl bity (pierwsze zdjecie, tylne dzwi :( ) Auto z mojego roku. 8) Pewnie był bity i to nie raz... Ale na pewno jest przemalowany. Gość z Kraka ma fantazje... chyba wiem gdzie te fotki były robione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja myslalem ze poldek to samochod ekologiczny bo po 3 latach ulega biodegradacji ... a tu taki okaz :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja myslalem ze poldek to samochod ekologiczny bo po 3 latach ulega biodegradacji ... a tu taki okaz :D 8) Buhahah :D BTW wczoraj widzialem dwoch panow w poldku i jeden sie strasznie za buzie trzymal :) hehe ale co najlepsze mieli alusy ktore przewyzszaly wartosc wozu i jako jedyne po nim zostana :) Beda mieli chlopcy pamiatke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ta instalacja gazowa jest droższa niż sam samochód :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ta instalacja gazowa jest droższa niż sam samochód :twisted: Masz racje taka instalacja (nowa) kosztuje do takiego poldka około 1500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 kumpel ma Poldka z tego roku tzn 83 z oryginalnym przebiegiem 60tyś.km przez 15 lat jeżdżony tylkow lecie a w zimie garaż kolor piasek pustyni wygląda super. :P :P :P a ten z allegro owierszowany to pod maską wygląda jakby uległ lekkiemu pożarowi wiem jak to wygląda bo sam czyściłem takiego polda :cry: (przestroga dla wszystkich stosujcie przewody paliwowe naprawde paliwowe a nie takie niebieskie przeźroczyste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 od razu wiadomo ze polacy maja zamilowanie do poezji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Hehehe, jaki ładny kolorek... Tylko wiersz mi się czytać nie chciało bo za długi. Ale wreszcie coś nowego a nie: Sprzedam kobietę, rocznik 1980, nie bita, lekko się prowadzi, dwie poduszki, automatyczne ssanie i pełny lifting. Jazda próbna GRATIS!! A tak mieliśmy trochę poezji Zresztą... obadajcie mój podpis.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja jakoś nie ufam silnikom BMW. Zdecydowanie bardziej ufam wytrzymałości silnków Mercedesa czy Audi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 kumpel ma Poldka z tego roku tzn 83 z oryginalnym przebiegiem 60tyś.km przez 15 lat jeżdżony tylkow lecie a w zimie garaż kolor piasek pustyni wygląda super. :P :P :Pmale sprostowanie 1. 53000 km 2. poldek ma kolor "kosc sloniowa" a nie jakis tam piasek i to jeszcze z pustyni ... :D :D :D pozdr ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...