wierch Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Kupilem weza w markecie obi Cellfast i wszystko oki tylko jak pozbyc sie napisow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 zmywacz do paznokci i wacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 jakby pisalo Tygon to bys nie zmywal :P no ale tak to zazwyczaj jest 4 paski to nie 3 :) tak jak wyzej zmywacz i wacik albo wata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Mozesz takze spróbować spirytusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Dzieki ! poprobuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Hmm tez musze sprobowac. Na moim widnieje waz do benzyny i oleju :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Hmm tez musze sprobowac. Na moim widnieje waz do benzyny i oleju :wink: 1595483[/snapback] U mnie spirytusem własnie ten napis zszedł bez problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 zmywacz do paznokci i wacik. 1595388[/snapback] Wlasnie probowalem tego sposobu. Doslownie raz przejechalem po napisie i znikl w 100% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Wlasnie probowalem tego sposobu. Doslownie raz przejechalem po napisie i znikl w 100% :D 1595643[/snapback] Dobry bo sprawdzony B) działa tak samo na Cristale, CellFasty jak i "Benzyna i Olej" ;) Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawny26 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Tygon 1595402[/snapback] Skąd go wziąć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ale macie problemy z npisami na wężach, to już lekka przesada. A mi to tam bardtziej sie podoba jak jest jakis napis, a nie taki bezbarwne i gołe. A co do firmy to ja nie wiem, dlaczego trzeba zmywac Cellfast? Czy to tzw. "obciach"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Jak dla mnie nie chodzi tu o obciach. Poprostu jakies napisy typu "waz do benzyny i oleju" nie pasuja. Moze to kwestia gustu ale ja wole miec weze bez zadnych napisow (i napewno takie zaloze :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 A mi nie działa ten sposób... napis nie naruszony :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Nie zdziwię się jak wkrótce na Allegro po okazyjnej choć odpowiednio wysokiej cenie pojawi się "oryginalny Tygon ale bez napisów ale nie chcę negatywa" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 a ja mam 'do szamba i sciekow' :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...