moadipek Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 hej.zamowilem sobie wlasnie obudowe antec midi tower 1000 AMG lecz slyszalem ze te 2 wiatraki co sa w komplecie sa bardzo glosne potrzebuje wiec zakupic 2X80 nie swiecace zeby byly ciche co polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 2x Arctic Cooling PRO TC fan ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Właśnie - też je polecam... Możesz takie dwa ode mnie kupic - sprzedam Ci taniutko... Są ciche, mają regulację termiczną i są naprawdę tanie - bo proste. Ja jestem zadowolony - ale kupiłem o dwa za dużo i sie pozbywam... Jakby co PM'ka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 tak sie wtrącam... ja swego czsu kupowałem zasiłki at. na chodzie były, a koleś z komisu mi za 10 zeta sprzedawał. dla mnie wypasik - wiatraczki - po przeczyszczeniu nasmarowaniu elegancko cichutko się kręcą... a i jeszcze radiatorki wypaśne miałem z tych zasiłek - troche zabawy z piłką/szlifierką/papierkiem i wypas radiatory na pamięć :) tak sobie napisałem... nudzi mi sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 hej.zamowilem sobie wlasnie obudowe antec midi tower 1000 AMG lecz slyszalem ze te 2 wiatraki co sa w komplecie sa bardzo glosne potrzebuje wiec zakupic 2X80 nie swiecace zeby byly ciche co polecacie?? 1603516[/snapback] Te wentyle Anteca nie sa wcale takie zle... mozna je dosc drogo pchnac, ale po co? Lepiej je spowolnic i cieszyc sie firmowymi wentylami :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Dla jednego mogą być głośne dla innego ciche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Przelozysz dwa kabelki w molexie na 5v zamiast 12v i bedziesz mial ciche wentyle... Pamietam ze to byla pierwsza czynnosc ktora wykonalem po zakupie tej budy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...