Twój Pan Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 A dla mnie wlasnie w d2 to była kupa... Jak biegałem barbem z 200+ frw (itemy + skill) na pvp to ciezko bylo kogokolwiek zlapac kursorem. Widac, ze nawiazali do d1 i bardzo dobrze.Nie chodzi mi o szybkosc przemieszczania, a o sam sposob w jaki to robi. Juz chyba Cain (niezle mu barb dowalil :lol2: ) żwawiej chodzi. To by bylo dobre przy platformowce dla dzieci. Widzieliscie fioletowe przedmioty :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 nie czaję tego screena :D w sumie pixeloza jak w d2 ;PZ cyklu co autor chciał powiedzieć ;] - to co costi pisał - za jasno i nie wystarczająco mroczno ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Panowie, poniewaz ten temat ma 6 latek i 99% info w nim to smieci w obecnej sytuacji, zamykamy tego i zaczynamy od nowa, tym razem juz z samymi konkretami. Dyskusja przenosi sie tutaj: http://forum.purepc.pl/temat/Gry/9/Diablo-3/269232/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...