Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 hie hie, ale wiesz co? jak to zrobiło taką furrore? no przecie nie wygląda to zbytnio ładnie, i wogóle nie pasuje do ciemnych ubrań, no chyba że ktoś założy bluzke pod kolor czy coś, a tak to nie zbyt ładnie wygląda, ale chyba właśnie o to chodzi by wyróżnić tych walczących z rakiem od tych którym to "lotto";] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 1)zaraz zaraz...rozdzielmy 2 rzeczy..sa opaski "pomocne chorym na raka" , ale sa tez wyrazajace nasze uczucia, stosunek do czegos itp..i to nie są zadne podróby!! 2)a tak btw. ta opaska z Glamour juz sie rozpieprzyła :? pękła... 1622107[/snapback] 1) No tak, zle jak widze napis "Live Long" to bije mi od tego podobieństwem typu Panasonic -> Panasoanic lub Panasonix 2)Bo te "lepsze" są z silikonu chyba a te w glamour chyba nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Kasa ode mnie już leci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 U mnie w mieście takie opaski, nie tylko Livestrong są bardzo popularne już od chyba dwch miechów. Ich popularność nadal będzie rosła bo producenci zauważyli, że można na tym sporo zarobić i jest teraz kilkanaście różnych opasek. Ostatnio widziałem polską akcję z opaskami "Zbieram wodę" dla Afryki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ostatnio widziałem polską akcję z opaskami "Zbieram wodę" dla Afryki.mozna kupic w kazdym empiku, cena bodajrze 6zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A mozna dostac opaski Make Poverty History ? http://www.makepovertyhistory.org/ Podobne do tych. Mam troche watpliwosci co do autentycznosci tych z allegro. Cała akcja polega na walce z głodem w krajach 3 świata. Make Poverty History bylo powiazane z koncertami Live 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Kiedy bedzie nowa dostawa, bo pisze do cmx'a na gg, ale zadnej odpowiedzi nie dostaje :wink: Chcialbym sie dowiedziec za ile i czy jest mozliwosc, zamowienia 4 youth i 1 adult? :wink: Pozdrawiam M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) na allegro mozna sie natknac na aukcje, gdzie 20 sztuk jakis koles sprzedaje tych opasek :o tzn 20 sztuk kupionych Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ale za jaką cene :/ Najtańsze to bodajże 7.50zł [ ale nie ma gwarancji, czy to oryginał ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Moje pieniazki juz doszly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Moje pieniazki juz doszly ? 1624821[/snapback] Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) [ot] Cmx moglbys sie odezwac do mnie na gg, poniewaz wysylam do Ciebie PW oraz wiadomosci na gg, i albo nie chcesz ich odbierac, lub nie dostajesz wiadomosci. :blink: :huh: Chcialbym sie spytac o szczegoly transakcji :wink: [/ot] To tyle :wink: Edytowane 6 Września 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Narazie wstrzymuje sie z zamawianiem nowych partii ;] Jak by ktos chcial 10/20/30 itp.. sztuk to moge pomoc zamowic na twoj adres, platnosc do mnie na konto w polsce tylko 54zl za 10 sztuk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 HoseMariano i ryjeq - dawac dawac szybko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 OMG no wpłacać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 cholera... dzieci zamawiaja i pozniej tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 i ja musze przez nich czekac :mur: :mur: bart132, Barthezzo oni razem zamowili 3 opaski, nas jest 3, moze kazdy z nas kupi jeszcze po jednej i bedzie spokoj, CMX bedzie mogl wkoncu zamowic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja bym był chętny na te 3 sztuki kase moge wpłacic na konto jutro popołudniu pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 W sumie to 4 sztuki... Bo ja jeszcze youth zamowilem. Ale jak ktos chce to niech bierze :] ja juz nie mam po co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ja raczej też nie potrzebuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ok, jestem (zjeb*** mi sie hdd :mad: ) Pozostala do zamowienia ostatnia kolejka, czyli zamiast HoseMariano - 2 sztuki i ryjeq - 1 sztuka daje w kolejke zimny1 ,3 sztuki. Jutro zamawiam ost kolejke, ale pozostala jeszcze jedna sztuka za ryjeq (Youth), kto chce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 A tak poza tym, niby to takie modne, ale jedyną osobą ktora nosi tąopaske na ręku to koleżanka mojej mamy... :/ nie widziałem by więcej osób ją nosiło... 0o więc nie wiem czy to tak dla szpanu... no ale, to nowa moda podobno... 1622126[/snapback] U mnie co druga osoba w miescie to nosi (a miasto mam duuuuuze) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) ok, jestem (zjeb*** mi sie hdd :mad: ) Pozostala do zamowienia ostatnia kolejka, czyli zamiast HoseMariano - 2 sztuki i ryjeq - 1 sztuka daje w kolejke zimny1 ,3 sztuki. Jutro zamawiam ost kolejke, ale pozostala jeszcze jedna sztuka za ryjeq (Youth), kto chce ? 1635793[/snapback] Ja !! :blurp: Jestem pierwszy :unsure: :rolleyes: B). Edytowane 6 Września 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 A tylko nie wpłać do czwartku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 wiecie... ja to opisze tak... Ale Wy JEsteŚcIe M0o0o0o0o0odni :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ja !! :blurp: Jestem pierwszy :unsure: :rolleyes: B). 1635826[/snapback] Ok, zarezerwowane A tylko nie wpłać do czwartku :> 1635830[/snapback] :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 A tylko nie wpłać do czwartku :> 1635830[/snapback] Spoko jutro wplacam :wink:. wiecie... ja to opisze tak... Ale Wy JEsteŚcIe M0o0o0o0o0odni :? 1635831[/snapback] :blink:?! Tutaj nie chodzi o mode, ale o wspolczucie, wspomaganie (symbolicznym sposobem, ale liczy sie symbol), oraz jednosc... A nie jakies tam francuskie bransoletki :angry:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) :blink:?! Tutaj nie chodzi o mode, ale o wspolczucie, wspomaganie (symbolicznym sposobem, ale liczy sie symbol), oraz jednosc... A nie jakies tam francuskie bransoletki :angry:. 1635883[/snapback] alesh OczyFFFFFFiście idź daj bezdomnemu na kanapke jak masz tyle współczucia. Edytowane 6 Września 2005 przez Al Bundy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 alesh OczyFFFFFFiście idź daj bezdomnemu na kanapke jak masz tyle współczucia. 1635902[/snapback] raczej [ciach!]o cie to obchodzi na co oni wydaja pieniądze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 alesh OczyFFFFFFiście idź daj bezdomnemu na kanapke jak masz tyle współczucia. 1635902[/snapback] wyjdz! jak cos Ci sie nie podoba, to po prostu nie pisz w tym topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...