perkens Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 witam, wiem że to jest forum komputerowe ale ostatni raz spytam o jedną rzecz: :) jakie są najlepsze tytuły piosenek jarra? bo wiem że 1 lub 2 były odgrywane na Mundialu 98 i one bardzo mi sie podobają. zresztą jedna z nich jest pokazywana w reklamach na tvp jak zapowiadają koncert wielkie dzięki :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) dyskografia jest dosyć spora...link : http://www.discogs.com/artist/Jean+Michel+Jarre najsławniejszy kawałek to chyba oxygen. Każdy go zna nawet nie wiedząc kto to wykonuje to ze słyszenia napewno. Każde ma swoje mniej lub bardziej lubiane utwory, więc cieżko może być z odpowiedzią na Twoje pytanie. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja też właśnie najbardziej kojarzę płyty Oxygene i Equinoxe. Bamiętam też, że kiedyś w TV leciał taki teleturniej "Kwark" i w czołówce leciał jeden z utworów Jarre'a Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Teleturniej to byl raczej "KWANT" jesli mnie pamiec nie myli. A nie nagrywal ktos z Was tego koncertu na kompa? Fajnie by bylo miec cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nozgul Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Hejka Muzyka znakomita, gdy jej slucham przypominaja mi sie czasy gdy jarre przezywal swoj rozkwit, a ja mialem pare lat :) Na temat wczorajszego koncertu w Polsce - Obawialem sie ze bedzie kiszka, i niekupilem biletow, a teraz zaluje!!!, koncert super, ludzie nazekaja ze to juz nie to co kiedys, moim zdaniem koncert udal sie idealnie, i to nie dlatego ze jarre zrobil super klimat "Solidarnosc", robotnicy, itd, ale poszedl jeszcze dalej, potrafi zrobic szol jakby nowoczesne, Hi-Tech :). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Po koncercie MJR stwierdził że polska publiczność była wspaniała, że rzadko kiedy ma okazje grać dla tak wspaniałej publiczności. Zauważyłem iż wielu zagranicznych artystów muzycznych tak twierdzi po koncertach... mówią tak tylko dlatego że muszą, czy też naprawdę polska publiczność ma w sobie to coś, czego inne nie mają? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jednym z klasyków jest też "Popcorn" coverowany już chyba przez wszystkich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jednym z klasyków jest też "Popcorn" coverowany już chyba przez wszystkich... 1616766[/snapback] Racja mechl!n :D To jest klasyk, a jego coverów to ze 3 worki płyt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 dla wszystkich zainteresowanych ponownym przesłuchaniem/obejrzeniem koncertu jest na emule TVRIP na dwóch płytach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 A jaka jakosc jesli mozna wiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) nie wiem jeszcze nie zacząłem sciągać :( Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Mimo wszystko dzieki za info, zaczynam sciagac. ;) -=EDIT=- Znalazlem info: Obraz: 544x304 (16:9), xvid, 1037 kb/s, 25 fps Dźwięk: mp3 vbr, 159 kb/s, 48 khz Rozmiar: 1457MB (2CD) Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Recall1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 pewnie dobra jak na dwoch plytkach, jaki sens ripowac w nedznej rozdzielce... niestety nie sprawdze bo mam poblokowane porty na emulu... a koncertu obejrzec nie moglem bo bylem na melanzu.,.. ale podobno niezle show :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ściągam sobie powoli klipy z koncertu w jakości hdtv i muszę powiedzieć, że sycą na całej linii :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 mi najbardzeiej podoba sie utwor randez vous (chyba tak sie to pisze). Grał go wczoraj na koncercie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Magnetic Fields a pozatym Jarre dawno nic nowego nie skomponował ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...