Niemiec Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 raf jak raf, ale bylo 2 takich co praktycznie glowy z nad matrycy nie wystawiali ;] POCA - jakies "sniadanie" temu miales innego avika z Severusem czy mi sie zdawalo?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Miałem, ale kurcze. Nie moge fajnego av znalezc :/ No no. Odchodziłem na siku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ... Dzięki za takie słowa - miła odmiana po "buraczanych" tematach ;] 1623749[/snapback] A długo możecie tak w kółko to samo powtarzać ? Z ciekawości pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Koledzy powiem wam tylko jedno bo akurat po raz trzeci w trzech różnych wątkach trafiłem na wzmianke ze nikt wam nie płaci za tą niewdzięczną i wyczerpujaca prace - przecież nikt was do niej nie zmusza na siłe Jak dla mnie to krótkie i logiczne :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...