C!@zzz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Posiadam sprzet: Asus A7V880 512DDR jakis no name ale ponoc niezly Sempron 2200+ Pixel View Geforce 6600GT 128/128 NeoTec 4202 420W I problem jest taki: Gdy podkrece procka o okolo 200Mhz moja ukochana gierka Counter Strike: Source tnie sie na amen po parunastu minutach grania. Myslalem ze te winna chlodzenia bo procek osiogal w stresie temp 60stopni wiec kupilem thermaltake vulacano 11 i teraz temperatrura w stresie zrobionym przez primie wynosi max 47 stopni. Jednak dalej gdy podkrece procka o okolo 200Mhz css sie zacina. Co jest tego powodem ?? ramik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 he na moim kompie source sie wogłle nie tnie ale jest 23fps... (ale tylko przez karte gdyby byla lepsza to ok by bylo) no i ja nie widze sensu podkręcać proca o "aż" 200mhz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ram :arrow: zobacz czy nie ma bledow w memtescie itp temp :arrow: cpu juz chlodniejszy ale jak sytuacja z nb czy gpu/mem? wentylowana buda? system :arrow: zabawa sterami/ wirek/ zasyfiony win. jak zachowuja sie inne aplikacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Mi się zdaje, że to prze ram... Sprawdź w memteście, lub skombinuj inny i włóż... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 temperatura dobra jak juz mowilem max 47 stopni sprawdzalem w sterresie reka radiator i jest tylko cieply obudowa nie wentylowana a gpu oscioga okolo 50-60stopni wirusow raczej brak memetesta kiedys robilem nie bylo bledow ps teraz sobie przypomnialem ze jesli wloczylem rozne opcje mojego geforca w biosie to znaczy jakies tam synchornizacje itp fast write to wtedy tez sie wywalało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 ram niewyrabia, zwieksz mu napiecie i poluzuj timingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Ale spróbuj teraz memetestem, mogły sie uszkodzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) nie podkrecaj proca o 200mhz :) nie zauwazysz roznicy Edytowane 1 Września 2005 przez matdys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 matdys wstrzymaj sie z pisaniem niepotrzebnych postow. dzis jeszcze jestem spokojny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a mi se jednak wydaje ze nie zablokowales PCI/AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 a ja myślałem że overclocking jest taki prosty :D myślałem ,że wystarczy podnieś fsb, i sprawdzić jaka temp w stressie.... oj oj oj musze się jeszcze duuuuuuużo naczuczyć ;) macie może jakiś faqu dla zielonych jak robić te wasze wszystkie porady :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 FAQ C!@zz nawet caly dzial jest z kilkoma dobrymi tematami o o/c :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...