Slayer Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Muszę zachować system, ale Norton nie dał rady. Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Power Quest Drive Image - może tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Przecież to nie ma różnicy czy system 32 bit czy 64 bit. Podepnij dysk do innego kompa na systemie 32 bitowym i tam zgraj obraz może ten Norton nie za bardzo działa na 64 bit chociaż powinien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Sprawdzę tego PowerQuest Drive Image, oby dał rady :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Z dyskietki/CD startowej będzie działał. U mnie bez problemu chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Sprawdzę tego PowerQuest Drive Image, oby dał rady :| 1627105[/snapback] Ghost 2005//9.0 jest połaczeniem ghosta i własnie PQ Drive Image Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Tyle, że po instalacji nie można go ani uaktualniać, ani tworzyć nowych imge-ów, bo niby brak jakiś wymaganych plików w systemie ( co jest możliwe- przecież to nie system 32 bit). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Uruchom ghosta w dosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Mam tylko problem- 2003 na XP 64 bit nie chce się wogóle zainstalować, więc dyskietki nie zrobię ( a na notebooku nie mam FDD), do 2004 nie mam seriala ( wcale nie proszę, bo wywaliłem już instalkę :P), 2005( 9.0) to jak już napisałem- nie chce za bardzo działać a i nie widze w nim opcji stworzenia jakiejś dyskietki czy bootowalnego CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Ale motyw- nic nie chce działać z XP-64 bit jak należy!!!! :o Kurde... :? A p.... System Restore pozostaje <_< Edytowane 1 Września 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Norton Ghost 2005 sam w sobie jest bootowalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...