Skocz do zawartości
RS

Jedzenia przy kompie ;]

Czy jesz posilki przed kompem ?  

1. 1. Czy jesz posilki przed kompem ?

• No jasne prawie zawsze !
      40
    • Hm zdaza sie czasem
      19
    • Nie no coty takim maniakiem niejestem
      4
    • niejadam w domu.... ;)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez przy kompie tez mi sie po schodach nie chce latać wte i spowrotem  :wink:

dokładnie zawsze o kazdej posiłek jak tylko to przy komputerku. szkoda czasi a przeciez jak super sie czyta posty gdy jakiś smakołyk w ustach no nie ??????

Zawsze jem przy komputerze(przed telewizorem np. ogladając film nie moge bo mam TV w komputerze :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie każdy posilek jem przy kompie :) Jak obróci się mojąklawe do góry nogami to się zawsze z niej wysypią resztki jedzenia :lol:

w mojej jest troche resztek piernika swiatecznego, wyczyszcze klawiszona dopiero przed swietami... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie zawsze jem przy kompie. Klawiaturę mam w niektórych miejscach poklejoną niewiadomo czym, ale co tydzień ją odkurzam, więc nie ma dużo okruchów. Chyba ją umyję na święta.

Czy was też wkurzaja okruchy na podkładce pod mysz - ja nienawidzę, jak mi sie okruch przyczepi do myszki i charuję o podkładkę. Niestety lubie paluszki, a one niesamowicie się kruszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie każdy posilek jem przy kompie :) Jak obróci się mojąklawe do góry nogami to się zawsze z niej wysypią resztki jedzenia :lol:

w mojej jest troche resztek piernika swiatecznego, wyczyszcze klawiszona dopiero przed swietami... 8)

Czasami z mojej klawiatury słychać takie małe głoskiki - NAKARM NAS !!! :lol: To bakterie które się tam zadomowiły :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasmi jem przy kompie [częściej niz w kuchniDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika] a czasami w "normlanych" [czyt.kuchnia] warunkach Dołączona grafika...

a jak już jem to jem schludnie nie upiększając całego biurka i kompa jedzonkiem :lol: buhahaha Dołączona grafika...

ma ktoś jaakąś wykałaczkę bo muszę resztki jajecznicy wygrzebać z klawiatury bo mi spacja nie wchodzi :wink: :lol: buhahahaha...

...

Kluski śląskie z roladą i kapustą Power !!! ... Jajecznica też Power !!! i Pizza !!! Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami śniadanie i kolacje, obiad jem raczej w kuchni razem z rodziną, przy kompie nie miał bym nawet zbytnio miejsca :|

Każde przekąski w ciągu dnia w domu to raczej przy kompie lub na łóżku czytając jakąć książke. Klawiatore mam czystą choć troche sie do niej wlało ostatnio soku ale działa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj znam ten ból, zwłaszcza że mam pokoj na poddaszu, a kuchnia na parterze - 32 długie schody w kazda strone :(

znam ten bol

tyle ze ja mam az 34 stopnie!!

co do zarcia to czasami mi sie zdaza wiekszy posilek zjesc przy kompie

ale jogurty biszkopty ciastka czy bulke z kielbasa to of koz przy kompie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi