arzachel Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Witam! Mam problem, przeglądałem forum ale niestety nie znalazłem odpowiedzi. Kilka dni temu kupiłem nowego kompa: proc AMD 3000+ 64bit, płyta Gigabyte K8N Ultra9 do tego dysk WD Caviar SE 200 GB WD2000JS 8MB cache Serial ATA-II, zacząłem instalować na tym WindowsaXP Pro (wersja podstawowa, bez SP). Instalator działał normalnie tzn. stworzył partycję, sformatował, skopiował pliki, potem nastąpił restart i zamiast kontunuowania instalacji systemu wszystko zaczęło się od początku. Nic nie pomogły zmiany kolejności w BIOSie i inne czary. Proszę o jakieś wskazówki (najlepiej pisane prostym językiem, bo nie jestem komputerowy wymiatacz) ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 NA poczatek to sobie zintegruj sp2 z instalka, bo w tej chwili to instalator nawet nie widzi calego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Miałem podobny problem SATA z dyskiem 80 GB jednak za którymś razem ruszyło - może coś odpowiednio w BIOS grzebłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...