Gość Harry Lloyd Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Zdecydowałem zaryzykować Airbites i w chwili obecnej mam bardzo mieszane uczucia. Polskie strony działają świetnie, błyskawicznie się wczytują, natomiast nie działają prawie żadne strony zagraniczne, a jak już to tragicznie wolno się wczytują, i z reguły sam tekst bez obrazków. Problem zgłoszony już telefonicznie, mam nadzieję że szybko rozwiążą. Zamówiłem też zewnętrzne IP. Edytowane 17 Listopada 2008 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Podaj linki do stron, które Ci się źle wczytują bądź wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Z innej bajki to wiesz może czy neta od nich można rozdzielić? Chciałbym jakiś routerek za pomocą którego kablem podłączę PC, a poprzez WiFi laptopa czy PSP, tylko czy oni wogóle to umożliwiają? Przy zewnętrznym IP chyba wogóle nie powinno być problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Najprościej do nich zadzwonić ale to nie powinno stanowić problemu. Chyba widziałem w cenniku nawet taką możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 na własną ręke (router z natem) można i przez kilka lat nie krzyczeli o to ;) Inna sprawa, to że po rezygnacji z umowy nie wyłączyli mi neta i mam za free 3mb/s :P A jak sie pomajstruje z mac adresami to nawet więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) Od dłuższego już czasu zmienił się provider. Teraz jest nim Internetia (może tylko nazwę zmienili - nie wiem, nie znam genezy). Dla nas klientów jest tylko lepiej bo teraz w tej samej kwocie mam 4x szybszy net. Czyli za 59zł 8 Mbit. Potwierdzam idealne działanie tej sieci. 8Mb. Z sieci ściąga regularnie po 1MB/s - nic nie zawiesza, nie rozłącza. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 w jaki sposób sprawdzić czy jestem w zasięgu internetia ? czy ta mapka internetia. określa zasięg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zadzwoń i podaj adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...