ziombka Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) kanał #tweak w sieci polnet :) Edytowane 26 Grudnia 2005 przez ziombka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Bylem- pusto i nie liczylbym na tlumy. Poprostu jestem zdania, ze forum to forum i niewiele osob potrzebuje jeszcze kanalu na dodatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombka Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Pusto bo zaglądnąłeś i poszłeś. jak ktoś zaglądnie 9i zostanie to kanał w końcu się rozkręci. Myślisz że każdy kanał zaczynając jest pełny??? jak bardzo chcesz to mogę postawić 20 botów - będzie mnóstwo osób. Wydaje mi się ze jak trochę osob zaglądnie i zostanie - wkrótce będzie więcej osób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Nie czuje potrzeby aby wlazisc i pozzostawac afk. Poprostu chcialem sprawdzic czy sie cos rozkreca. Wcale nie chodzi mi o stawianie botow, zle mnie rozumiesz. Poprostu wciaz jestem zdania, ze to pomysl niezbyt trafiony. Zeszta temat juz byl:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 jakis czas temu istanial kanal #tweak w tej samej sieci i tez byl niewypalem <_< to, ze kse ma kanal to nie oznacza, ze tweak tez ma miec <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombka Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 ja nie mówię tutaj o kse ani o żadnych innych serwisach, tylko wydaje mi się że to nie jest najgorszy pomysł, zresztą to się okaże czy coś wyjdzie czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Na wmiare normalne tematy jest Osla. Na kapke mniej jest testowe. Boje sie pomyslec jakby wygladal rozkrecony kanal tweak'a. Spammerzy, flood, debilne teksty... moze troche przesadzam... ale tylko troszke imo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Wszystko zalezy... Pamietam, ze jak ktos zalozyl na polchacie pokoj "tweak.pl", to nieraz dalo sie z kims pogadac na poziomie. Oczywiscie nie biore pod uwage mojej listy ignorowanych userow, bo ich wypowiedzi nie roznily sie niczym od tych na forum. Ale jest szansa, ze nie chce sie takim instalowac mIRC'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziombka Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Skoro tak przedstawiasz poziom użytkowników forum to faktycznie chyba lepiej nie zakładać kanału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) pomysl niewypal. forum to forum. Nasza ogromna ksiega w ktorej mozna pisac nowe rozdzialy i przegladac juz spisane. a taki kanal... to pusty czat. okazjonalnie moze sie zjawi pare osob ale ogolnie to nigdy nie zadziala :D edit pfhehe... ale mi sie napisalo :-P phizolificznie Edytowane 8 Września 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A mowilem wczesniej, ze dlugo sie to nie utrzyma. W tym przypadku nie ma potrzeby tworzenia kanalow na IRCu, forum doskonale spelnia swoje zadanie i w zupelnosci wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Na wmiare normalne tematy jest Osla. Na kapke mniej jest testowe. Boje sie pomyslec jakby wygladal rozkrecony kanal tweak'a. Spammerzy, flood, debilne teksty... moze troche przesadzam... ale tylko troszke imo :| 1639074[/snapback] Żebyś wiedział… założyłem sobie tak o dla zabawy jakiś czas temu kanał #tweak.pl na IRC-Necie (np.: lublin.irc.pl) i to co się działo to szkoda gadać… Floody, spamy, i bardzo „ciekawe” teksty pod adresem moim jak i szeroko pojętej administracji forum, w skrócie nic przyjemnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Żebyś wiedział… założyłem sobie tak o dla zabawy jakiś czas temu kanał #tweak.pl na IRC-Necie (np.: lublin.irc.pl) i to co się działo to szkoda gadać… Floody, spamy, i bardzo „ciekawe” teksty pod adresem moim jak i szeroko pojętej administracji forum, w skrócie nic przyjemnego. 1639460[/snapback] a tu nasza kochana* moderacja czuwa nad wszystkim, niczym oko wielkiego brata analizuje kazdy znak wklepany w forum i krzewi buractwo :D :D :D *wykluczajac Pana od ktorego dostalem nieslusznie 10% :lol: Edytowane 8 Września 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) ja nie mówię tutaj o kse ani o żadnych innych serwisach, tylko wydaje mi się że to nie jest najgorszy pomysł, zresztą to się okaże czy coś wyjdzie czy nie 1639036[/snapback] wyszlo juz dawno, kanal jest na ircnecie... nie wiem czemu wszyscy tak chca zakladac kanaly na polnecie... tam nei ma takich fajnych bajerow jak gwizdniecie komos nicka czy kanalu bo wszystko jest rejstrowane... co do #tweak na ircnecie: 10:38 -!- Irssi: #tweak: Total of 28 nicks 15 ops, 0 halfops, 8 voices, 5 normalwiec chyba pomysl wypalil ;> Edytowane 9 Września 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 mkl: taaaaaaa ale jak jest jakas afera to #tweak nie ma nic wspolnego z serwisem tweak.pl. Mardok zalozyl #tweak.pl i byl spokoj dopuki jakies buractwo zaczelo wchodzic i robic bajzel. Okazalo sie ze to ekipa z #tweak. I co wiecej pisac... lamers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 mkl: taaaaaaa ale jak jest jakas afera to #tweak nie ma nic wspolnego z serwisem tweak.pl. Mardok zalozyl #tweak.pl i byl spokoj dopuki jakies buractwo zaczelo wchodzic i robic bajzel. Okazalo sie ze to ekipa z #tweak. I co wiecej pisac... lamers 1640023[/snapback] a birdman :> wiem, wiem to kanal "ktory zalozyl kiedys wielki i wspanialy birdman", a przynajmiej tak kiedys napisal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 moim zdaniem to kanał niema szansy się jakoś rozpowszechnic bez widocznej informacji na forum :) przeciez malo kto zaglada do tego działu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 a birdman :> wiem, wiem to kanal "ktory zalozyl kiedys wielki i wspanialy birdman", a przynajmiej tak kiedys napisal :D 1640760[/snapback] bo tak bylo... tylko admin zresetowal serwer i mi sesje wcielo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...