andrewb Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Posiadam karte Geforce 2 400Mhz z tv Out. Jak zlikwidować czarne ramki na TV. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Widze, że jesteś nowy. Na dzień dobry dvie uwagi. 1. Nie ten dział. To popwinno być w sprzet, modyfikacje, podkręcanie 2. Używaj opcji szukaj, a może znajdziesz odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 co to takiego "Geforce 2 400mhz" :?: :?: :?: nigdy nie slyszalem o takim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Posiadam karte Geforce 2 400Mhz z tv Out. Jak zlikwidować czarne ramki na TV. Z góry dziękuję. Po pierwsze posiadasz GF2 MX 400 Po drugie sa do tego odpowiednie programy(nie potrafie jednak powiedziec jakie) Po trzecie-nie to forum Po czwarte- WITAMY w naszych szeregach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Programy - TVTool http://www.nvidia.pl/cgi-bin/get.pl?ftp://...nne/tvtool.zip& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewb Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Dzięki za informacje. Fakt - jestem nowy na forum, druki fakt ta karta to GEFORCE 2 MX 400. Była bardzo późna godzina i coś mnie przymuliło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Dzięki za informacje. Fakt - jestem nowy na forum, druki fakt ta karta to GEFORCE 2 MX 400. Była bardzo późna godzina i coś mnie przymuliło. witam hmmm... coś cie przymuliło :wink: :lol: buuhahaha ciekawe co ? 8O ... :wink: obz cie nie pryzmulilo przy podkrecaniu ! :wink: ... cođ sie z forum stalo bo nie ma polskich znakow i literki sa pozamieniane, chyba ze to u mnie ale w word'ie wszystko wporzadku!!! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 1. Nie ten dział. To popwinno być w sprzet, modyfikacje, podkręcanie Po drugie sa do tego odpowiednie programy Własnie, że jest to dobre forum, to problem czysto softwarowy. I rozwiązanie chyba jest w samych sterownikach nowych z serii 4x.xx jest możliwośc usuniecia tej ramki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A jak nie, to niemcy zrobil taki program, nazywa się Bodajże TV tool, służy do obsługi tv-outów w kartach niewidy; dużo lepszy niż to co NV zapewnia w swoich sterownikach, i jest tam taka opcja, ale jak masz chip tv chronotel 7007 to nie bardzo to wyjdzie, albo ramka, albo powiększony obraz tak, że nie cały widać na ekranie, chyba że w nowej wersju TV toola wmyślili coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 O fuck, Axcel już napisał, umknęło mi :-/ sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zainstaluj sobie TV tool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...