Skocz do zawartości
andrewb

GEFORCE 2 400MHz

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam karte Geforce 2 400Mhz z tv Out. Jak zlikwidować czarne ramki na TV. Z góry dziękuję.

Po pierwsze posiadasz GF2 MX 400

Po drugie sa do tego odpowiednie programy(nie potrafie jednak powiedziec jakie)

Po trzecie-nie to forum

Po czwarte- WITAMY w naszych szeregach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za informacje. Fakt - jestem nowy na forum, druki fakt ta karta to GEFORCE  2 MX 400. Była bardzo późna godzina i coś mnie przymuliło.

witam Dołączona grafika

hmmm... coś cie przymuliło :wink: :lol: buuhahaha ciekawe co ? 8O ... :wink: obz cie nie pryzmulilo przy podkrecaniu ! :wink: ...

cođ sie z forum stalo bo nie ma polskich znakow i literki sa pozamieniane, chyba ze to u mnie ale w word'ie wszystko wporzadku!!! 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nie ten dział. To popwinno być w sprzet, modyfikacje, podkręcanie

Po drugie sa do tego odpowiednie programy

Własnie, że jest to dobre forum, to problem czysto softwarowy. I rozwiązanie chyba jest w samych sterownikach nowych z serii 4x.xx jest możliwośc usuniecia tej ramki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak nie, to niemcy zrobil taki program, nazywa się Bodajże TV tool, służy do obsługi tv-outów w kartach niewidy; dużo lepszy niż to co NV zapewnia w swoich sterownikach, i jest tam taka opcja, ale jak masz chip tv chronotel 7007 to nie bardzo to wyjdzie, albo ramka, albo powiększony obraz tak, że nie cały widać na ekranie, chyba że w nowej wersju TV toola wmyślili coś lepszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi