mieciop Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) hmm mój nienajgorszy i ma 59 MaxTcase 1704479[/snapback] Twój jest rewelacyjny, gdzie tam mój do twojego, tez maż FC to potrafisz z niego wycisnąć siódme poty. Edit: moznaby zrobic jakąś ankietę by wiedziec jaki wplyw ma Tcase, moze cos w tym jest. Edytowane 17 Października 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Procesory maja rozna temperature TCase, z tego zo mi wiadomo sa to wartosci 55, 57, 59, 61, 63. Z mojego doswiadczenia wynika ze ma to duzy wplyw na OC 55 - 8 procesorów na 100 zrobilo 2.7GHz 57 - 4 procesory na 10 zrobily 2.7GHz 61 - wszystkie procesory robily bez problemu 2.7GHz Jak oznacza AMD TCase i na podstawie czego to nie mam pojecia, ale wydaje mi sie ze na podstawie uzytego krzemu. To są wyniki podkręcania e3 czy e6? czy jednych i drugich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja tez mam 59* max temp i robie SP16 na 3 Ghz, na codzien 2830 na 1,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Miałem tez takiego co na wc robił 3.14ghz i miał 59 :unsure: 1704498[/snapback] Na Wc na ok 3200 dało sie w windzie siedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 To są wyniki podkręcania e3 czy e6? czy jednych i drugich? 1704545[/snapback] E3 i E6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Aha, a jak to wygląda w przypadku samych e6? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Moze ktos zapodac linka do tego programu MaxTCase bo nie moge go nigdzie znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Moze ktos zapodac linka do tego programu MaxTCase bo nie moge go nigdzie znalezc... 1704954[/snapback] http://www.thecoolest.zerobrains.com/forum...wtopic.php?t=83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Chcesz powiedziec ze po zdjeciu czapki temperatura spadla o 12 stopni ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Chcesz powiedziec ze po zdjeciu czapki temperatura spadla o 12 stopni ?? 1705418[/snapback] Tak, takie sa roznice. Edytowane 27 Października 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja czekam już tylko na Sonic Tower i zobaczymy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 na XS hardocorowcy polecieli te proce na 1,8V i żyją :D nawet podobno niezle znosza takie napiecia. i robia kolo 3ghz - a jajo jest takie ze maja nizsza temperature przy 1,8V niz 530-ki przy 1,5V :lol: ale tamten temat puchnie w oczach i juz mi sie nie chce sledzic generalnie wtopilem z tym procem bo kupilem do niego asrocka dualSATA a on dopiero po vmodzie daje 1,55 :lol: dlatego katuje mojego starego mobilka - ostatnie pi stabilne 14.52 na powietrzu (kocham te chlodne jesienne noce ;)) pojawiaja sie juz kolejne rewizje opterków - CABYE 0532 i 0536 - lepsze od cabge gorsze od cabne. zdaje sie ze cabne 0528 zdarzaja sie w 148 i 150 boxowych - moze dzisiaj troche poczytam to zdam jakas krotka relacje dla wszystkich ktorym sie nie chce tego walkowac :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 na XS hardocorowcy polecieli te proce na 1,8V i żyją :D nawet podobno niezle znosza takie napiecia. i robia kolo 3ghz - a jajo jest takie ze maja nizsza temperature przy 1,8V niz 530-ki przy 1,5V :lol: ale tamten temat puchnie w oczach i juz mi sie nie chce sledzic generalnie wtopilem z tym procem bo kupilem do niego asrocka dualSATA a on dopiero po vmodzie daje 1,55 :lol: dlatego katuje mojego starego mobilka - ostatnie pi stabilne 14.52 na powietrzu (kocham te chlodne jesienne noce ;)) pojawiaja sie juz kolejne rewizje opterków - CABYE 0532 i 0536 - lepsze od cabge gorsze od cabne. zdaje sie ze cabne 0528 zdarzaja sie w 148 i 150 boxowych - moze dzisiaj troche poczytam to zdam jakas krotka relacje dla wszystkich ktorym sie nie chce tego walkowac :D pozdro 1705796[/snapback] Nie jestem przekonany do napięc typu 1.8v dla athlona 64 lub opterona to moze sie skończyć płaczem i zgrzytaniem zębów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Moje poczatki :) http://img386.imageshack.us/my.php?image=snap22oj.jpg http://img403.imageshack.us/my.php?image=snap30uw.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Moje poczatki :) 1707518[/snapback] to sa ciekawe cyferki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Moje poczatki :) 1707518[/snapback] Zapodaj SuperPi 16m i pokaz tez okno ramow w cpu-z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Moje poczatki :) 1707518[/snapback] Skąd wyrwałeś taką fajną sztukę 1,4V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Gdzie w Polsce mozna kupic te procesory (opteron 144 lub 146 S939)? Ktory dystrybutor ma je w swojej ofercie? Niestety, zrodla typu luks_pl odpadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a czemu??? jesli daje rachunek/fakture i gwarancje to nie rozumiem w czym luks_pl rozni od jakiegokolwiek innego polskiego dystrybutora? nawet lepiej bo kuma 5x tyle co pierwszy lepszy sprzedawca w jakimkolwiek naszym sklepie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Gdzie w Polsce mozna kupic te procesory (opteron 144 lub 146 S939)? Ktory dystrybutor ma je w swojej ofercie? Niestety, zrodla typu luks_pl odpadaja. 1707785[/snapback] Co to znaczy źródła typu luks_pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zrodla typu ibiz faktury nie daja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Zrodla typu ibiz faktury nie daja. 1708749[/snapback] Nie żebym się czepiał... To na jakiej zasadzie to działa? Brak faktur=brak działaności brak działności = brak legalności ale pewnie ma wujka w skarbówce :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a tam legal czy nie legal, ważne że gwarancja jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 jakto przeciez luks juz w wakacje zapewnial ze na dniach otwiera LEGALNA dzialalnosc -sklep faktury itp -wiec mamy juz koniec pazdziernika i jako SLOWNY czlowiek na pewno od dawna moze wystawiac f vat . chyba ze jest inaczej wtedy jego slowa nie sa nic warte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Jakby wystawial faktury to by bylo cool. Jestem w takiej sytuacji, ze na zakupiony sprzet musze miec papier. Takze sorry winetou jesli luks faktur nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Zapodaj SuperPi 16m i pokaz tez okno ramow w cpu-z 1707555[/snapback] http://img403.imageshack.us/my.php?image=snap12df.jpg Co do ramu, to dopiero zaczynam nad nim pracowac :D Wszystkie wskazowki mile widziane !!! Edytowane 19 Października 2005 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) jakto przeciez luks juz w wakacje zapewnial ze na dniach otwiera LEGALNA dzialalnosc -sklep faktury itp -wiec mamy juz koniec pazdziernika i jako SLOWNY czlowiek na pewno od dawna moze wystawiac f vat . chyba ze jest inaczej wtedy jego slowa nie sa nic warte 1708832[/snapback] Lancer (18-10-2005 21:08) czesc! mam pytanie wystawiasz faORT: ORT: ORT: ktury? ibiz (18-10-2005 22:35) jeszcze nie Luks moze daje, ale ibiz nie, ale z tego co wiem to Luks+ibiz=spolka. Edytowane 20 Października 2005 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibizpl Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Hejka, najpierw co do FVAT - w końcu dostaliśmy regon, jeszcze wizyta w US, ZUS i będziemy wystawiać fakturki już zupełnie normalnie. Muszę doczekać się jeszcze EUR NIP bo bez tego jakikolwiek import nie jest możliwy, jak to zwykle u nas taki nip rózni się od "zwykłego" polskiego literkami PL na początku ale wyczekać swoje na papier trzeba. Teraz trochę o opteronach - w końcu pojawiła sie reszta towarzystwa i aktualne ceny ( wersje oem ): Opteron 146=849 zł Opteron 148=1169 zł Opteron 150=1649 zł Opteron 170=2049 zł Opteron 175=2525 zł Trzeba przyznac że na tle X2 ceny nie wypadają za różowo, ale nad 146 albo 170 ( jak ktoś ma budżet ) można się zastanowić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Zrodla typu ibiz faktury nie daja. 1708749[/snapback] 1. ale dla osob fizycznych nie ma faktur, wiec gdyby nawet Ibiz mial mozliwość wystawiania Faktur byle Ixsiński nie dostanie faORT: ORT: ORT: ktury, tylko firma. 2. Ibiz jako gwarancje daje list przewozowy , pamietam kupilem kiedys procka u niego . Edytowane 20 Października 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 1. ale dla osob fizycznych nie ma faktur, wiec gdyby nawet Ibiz mial mozliwość wystawiania Faktur byle Ixsiński nie dostanie faORT: ORT: ORT: ktury, tylko firma. ... 1709194[/snapback] Ale przeciez zwykle sklepy daja faktory nawet dla osob fizycznych :roll: pozdrawiam Sorry za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...