AndyN Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 http://www.twojepc.pl/news10666.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jaki zonk! :DDD a ten blok co jest na grafie chlodzi tez pamieci czy nie?!? bo jakos nie widze zeby chlodzil.. jesli nie on to co je chlodzi? :D oprocz tego ze miejsce zajmuje to wszystko to nie wiem czy to bedzie wydajne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 No żeczywiści dziwadło. Dla schłodzenia chipu takie coś to przesada. Ile to miejsca zajmuje. Jestem ciekaw czy to wogąle jest wydajne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Przeciez to jest chlodzenie thermaltake'a :> Gdzies to widzialem na fotkach z ostatnich targow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 no niezle te chlodzonko wyglada, ale z wydajnoscia to pewnie bedzie kiepsko tak mi sie wydaje. nie wierze ze takie 'gowienko' bedzie lepsze niz jakies slaby bloczek i zwykle w/c... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 he aa mi w przeciwienstwie do was sie podoba :D hehe fajna konstrukcja upchneli wszystki na karcie :D fajny bajetek :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 glupota.... na co to komu?... ciekawe ile to wazy i czy PCi wytrzyma :D zamiast takich dziwolagow mogliby zrobic dobre firmowe AC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Zastanawia mnie jedno - ile kropelek wody plynie w tym ukladzie :?: Slowem - bzdurny pomysl, aczkolwiek bardzo efektowny (nie mylic z efektywny) :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Zastanawia mnie jedno - ile kropelek wody plynie w tym ukladzie :?: Slowem - bzdurny pomysl, aczkolwiek bardzo efektowny (nie mylic z efektywny) :idea: 1650129[/snapback] Chodzi Ci o pojemność układu? Tak naprawdę z tego zdjęcia ciężko wywnioskować o komponentach tego WC (bloczek, chłodnica, pompka, średnica węży) a przez to o jego wydajności. Ale x800xl to nie jest jakaś grzałka(?) AFAIK pojemność układu ma wpływ na jego pojemność cieplną, ale czy na temperatury? I jak ułożyć te węże żeby się nie zaginały? Dla mnie osobiście to demo tego co wymyślili z chyba małymi szansami na rynkowy sukces Edytowane 15 Września 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Miejsca to zajmuje pelno, wody jest moze ze 70-100 ml... a ten kawalek miedzi co ma za zadanie chlodzic wode to nie wiem czy sobie radzi.. =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wydajnosć chłodzenia wodnego opiera sięna tym, że powierzchnia chłodnicy jest większa niż powierzchnia radiatora w AC, ten układ nie ma sensu bo można radiator o podobnej powierzchni umieścić wprost na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Kolejny chwyt marketingowy według mnie - bajer i nic wiecej. Tak samo jek te całe chłodzenie ciekłym metalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 O_o wielkie to i pewnie mało daje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Bezsensowne, juz lepiej załozyc beqoiiet polar na karte i dac jakis nadmuch, na pewno bedzie bardziej wydajne, bo i wieksza powierzchnia i lepiej wszystko, a ciszej, bo nie wierze, aby ten wentyl był super cichy, a zawsze jest pompka. Juz nie mowie o bloku i dolozeniu tego do wc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 HP zdecydowanie by się lepiej spawdziło i do tego wydajne HP wcale nie musi być z miedzi - z alu też powstał jeden z najwydajniejszych cooleów na procka.... XP120 chyba?? (poprawcie jeśli się mylę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...