Dr_Zoidberg Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Mam okazję kupić dość tanio (300 PLN) poserwisowego Asusa A7M266-D - na 2 procesory Athlon MP. Gość z serwisu twierdzi że wymieniana była tylko kość BIOS-u. Sądzicie, że warto się w coś takiego pakować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Pytanie tylko po cholerę Ci dwuprocesorowy system ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 no, bo ani tego nie wykorzystasz, a placic jeszcze za drugi procek? Lepiej miec jeden a lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Po co? Raz - kumpel kupił dwuprocesorowego Tyana w zeszłym tygodniu (Mein Fuehrer, nie możemy dopuścic do powstania luki kopalnianej*). Dwa, zobaczyłem jak u niego się DivXy kompresują, a on jednocześnie gra w morrowinda... *) QUIZ: Z jakiego filmu to cytat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Taaak - tylko do takiej zabawy oprócz procków musiałbyś dodać z 512 ramu - przelicz czy taka zabawa się opłaca ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Płyty poserwisowe sa po przejsciach. A sprawcami sa ludziska z tweaka:) Ja bym sie powaznie zastanowil!!!. A tak powaznie mozesz sobie taka kupic jak bedzie sprawna a nie spodoba Ci sie to jeszcze na allergo mozesz ja sprzedac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Jak za 300 zl to i ja bym zaryzykowal, dwuprocesorowy system od zawsze byl moim marzeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Tylko pamietaj ze MPki sa drogie, a XP-ka trzeba zmodowac zeby dzialal jako MP ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 đ§Đ co to jest !!! 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 đ§Đ <--- a CO to jest???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 300zl plytka a drugi procek i przydalo by sie wiecej ramu :D bo 256 do 2 prockow to troche malo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 300zl plytka a drugi procek i przydalo by sie wiecej ramu :D bo 256 do 2 prockow to troche malo :D Drugi procek dostane prawie za free (ktoś z rodziny bedzie zmieniał sprzęt). 256 mogę wyciągnąć z Prolianta, tyle że buforowane :-( wiec nie wiem czy bedzie działać razem ze zwykłym (ale chyba nie)... No to w najgorszym razie czeka mnie zakup 256 MB ram (albo od razu 512). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja tam bym w takim wypadku bral. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 jak nie chcesz jej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> to ja chetnie ja wezme ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 w takim wypadku chyba bym ci poradzil brac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...