Skocz do zawartości
westsajd

Problem Z Plikami .cab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam problem z plikami cab. Gdy chce zainstalować np. jave lub sterowniki do drukarki która jest mi bardzo potrzebna (!) wyskakuje błąd 1335 związany z niemożnością przegrania pliku cab. Potem pisze coś że może to być związane z problemami z połączeniem do internetu lub cd-romem. Gdy instaluje drukarkę wywala się bodajże na instalowaniu Microsoft .NET Framework. Napisałem do pomocy technicznej HP i powiedzieli mi żebym ściągnął oddzielnie ten program i zainstalował ale przy instalacji także wyskakuje ten błąd :mad:

Co mam zrobić?

Działo się tak na windzie 2k, po formacie to samo, teraz wgrane jest xp i też to samo :/ Stery od płyty wgrane. Właśnie skanuje dysk hdd regeneratorem czy nie ma bad sektorów.

Na stronie M$ czytałem żeby w msconfig przestawić w boot.ini maxmem na ilość ramu ale nic to nie pomogło. Wyłączenie antywira też nie pomogło. Nie wiem już co robić :sad:

Dodam jeszcze że na innym kompie ta płyta, drukarka działa bez problemu!

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Memtest-86 - 2 testy (45min) - 0 błędów

Wczoraj przeskanowałem także dysk hdd regeneratorem - nie wykrył żadnych bad sektorów.

Edit

Wreszcie udało mi się zainstalować tego .NET frameworka i drukarke ale gdy chce zainstalować offica to znowu wyskoczyło to [ciach!]o :angry:

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej no bez jaj, nikt nie miał takiego problemu? Instaluje offica 2000 - błąd w przegrywaniu OFFICE1.CAB, instaluje offica 2003 - błąd w przegrywaniu jakiegoś tam pliku. Do tego wszystkiego doszły jeszcze błędy crc :angry:

To raczej nie pamięć bo gdy przełożyłem swojego kingmaxa do tego kompa to samo się dzieje.

:angry: :angry: :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi