westsajd Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Witam! Mam problem z plikami cab. Gdy chce zainstalować np. jave lub sterowniki do drukarki która jest mi bardzo potrzebna (!) wyskakuje błąd 1335 związany z niemożnością przegrania pliku cab. Potem pisze coś że może to być związane z problemami z połączeniem do internetu lub cd-romem. Gdy instaluje drukarkę wywala się bodajże na instalowaniu Microsoft .NET Framework. Napisałem do pomocy technicznej HP i powiedzieli mi żebym ściągnął oddzielnie ten program i zainstalował ale przy instalacji także wyskakuje ten błąd :mad: Co mam zrobić? Działo się tak na windzie 2k, po formacie to samo, teraz wgrane jest xp i też to samo :/ Stery od płyty wgrane. Właśnie skanuje dysk hdd regeneratorem czy nie ma bad sektorów. Na stronie M$ czytałem żeby w msconfig przestawić w boot.ini maxmem na ilość ramu ale nic to nie pomogło. Wyłączenie antywira też nie pomogło. Nie wiem już co robić :sad: Dodam jeszcze że na innym kompie ta płyta, drukarka działa bez problemu! Edytowane 25 Września 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Sprawdz pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Memtest-86 - 2 testy (45min) - 0 błędów Wczoraj przeskanowałem także dysk hdd regeneratorem - nie wykrył żadnych bad sektorów. Edit Wreszcie udało mi się zainstalować tego .NET frameworka i drukarke ale gdy chce zainstalować offica to znowu wyskoczyło to [ciach!]o :angry: Edytowane 28 Września 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ej no bez jaj, nikt nie miał takiego problemu? Instaluje offica 2000 - błąd w przegrywaniu OFFICE1.CAB, instaluje offica 2003 - błąd w przegrywaniu jakiegoś tam pliku. Do tego wszystkiego doszły jeszcze błędy crc :angry: To raczej nie pamięć bo gdy przełożyłem swojego kingmaxa do tego kompa to samo się dzieje. :angry: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...