virtuomaniak Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ostatnio nie mam komórki i mam takie pytanie, czy istnieje takie coś że można połączyć komputer z kartą SIM? Aby można było odbierać smsy wysyłać itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 nokia card phone? w chyba w cdaction byl kiedys opisywany taki czytnik co sie wtyka karte i mozna mieszac [; ale smsow wysylac sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Szkoda :( A da się odbierać ? :| no ale jednak bym wolał to i to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Kup sobie jakis telefon, moze byc przeciez tani, a nie wymyslasz... ;] Edytowane 28 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Chcę kupić ale dopiero za pare miechów :) a teraz coś by się przydało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 To kup sobie byle jaki, byle pisac esy i dzwonic, ew. odbierac polaczenia ;];] Taki bez zadnych bajerow ;] Po co Ci cos, czego nie bedziesz mogl zabrac ze soba do kieszeni? ;] Kup sobie jakis fon do 100 zl i bedziesz szczesliwy ;] Przy tym nie utrudnisz sobie zycia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ja mam alctala one touch club the best na wszelki wypadek [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Siemens we Wrocku robi cos takiego dla Ery, ale nic więcej powiedzieć nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Hmm no nic czyli nie da się tak zrobić ;/ lipka Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ja ostatnio stracilem tel w pralce i doszedlem do wniosku ze nie potrzebny mi super wypasiony telefonik ;) Kupilem za 90 zl siemensa sl45i w idealnym stanie = pelen komplet czyli stacja dokujaca, sluchawki itd. Teraz smsy wysylam z kompa, terminarz itd mam spiety z komuterkiem :) Telefon mozna dowolnie modyfikowac przez zmiane software - wgrywam patche nowe softy zmieniam grafe - ogolne zabawy co niemiara :) Dodatkowo tel ma mp3 i obsluguje karty mmc :) - kupilem sobie 512 mb i czytnik pod usb z pendrive :) Dlatego jezeli nie potrzebujesz bajerow takich jak polifonia kolorowy wyswietlacz kup cos taniego - zawsze jak kupisz nowy tel ten tani komus sprzedasz, podarujesz. Ja wymienie go dopiero na cos z symbianem - ale pod warunkiem ze ten tel bedzie sie miescil w kieszeni i nie bedzie kosztowal majatku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 jak TY chcesz smsy wysyłać za pomocą karty czy komputera? .. które z nich ma antenę ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Do odczytu sms,ksiazki tel oraz zdejmowania pin-u itp.. wystarczy programator 'phoenix' z allegro za 30-40zl Edytowane 29 Września 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 @PelzaK No przecież z tym kablem musiałabyć antena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 A nie prościej zamiast kombinować jak koń pod górę, kupić poczciwą nokię 3210, albo jakiś inny stary telefon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Jak juz kilka osob polecało: 3210, ewentualnie 8210 (ja sam posiadam 8210, kiedys szalałem z telefonami, ale jakos mi przeszło). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Eeeee no bez przesady, takiej cegiełki to ja nie chcę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 3210 to cegielka ? Wg mne to jeden z lepiej wyprofilowanych telefonow. Wielkosc jest w sam raz, przyciski sa takie jakie byc powinny - zyc nie umierac. Wole ja od 3310 ktora jest jakas taka pekata. Zreszta to ma byc tel tymczasowy wiec co za roznica ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Cegla, czy nie, da rade pisac esemesy i dzwonic... Nie wybrzydzaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dobra ale odbiegacie od tematu, ja nie pytam się o fon, tylko czy da się tak podłączyć, jeśli nie to temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 3210 to cegielka ? Wg mne to jeden z lepiej wyprofilowanych telefonow. Wielkosc jest w sam raz, przyciski sa takie jakie byc powinny - zyc nie umierac. Wole ja od 3310 ktora jest jakas taka pekata. Zreszta to ma byc tel tymczasowy wiec co za roznica ? 1675962[/snapback] A 8210 to nadal jeden z mniejszych telefonow ;) A dziala moim zdaniem rewelacyjnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Cegla, czy nie, da rade pisac esemesy i dzwonic... Nie wybrzydzaj ;] 1675970[/snapback] Popieram, do "odswietnego" uzywania telefonu wystarczy cegla za 20zl... (z drugiej srony nie taka cegla, KIEEEDYS.... to byly cegly :lol: :lol: :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 miał ktoś z was 2110 ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A 8210 to nadal jeden z mniejszych telefonow ;) A dziala moim zdaniem rewelacyjnie :) 1676310[/snapback] Nie licząc oczywiście tej wadliwej serii którą sprzedawała idea :) (dla niewtajemniczonych - wyświetlacze leciały masowo :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Dobra ale odbiegacie od tematu, ja nie pytam się o fon, tylko czy da się tak podłączyć, jeśli nie to temat do zamknięcia. 1676166[/snapback] chcesz sie bawic w takie rzeczy... to zrób tak bo na pewno będzie to tańsze rozwiązanie niż zakup takiego urządzenia o jakim myślisz... kup sobie np. jakiegos Eryka t28 za 40 zł i do tego kabel za 10 wydasz na to 50 zł i możesz sobie korzystać z tela poprzez kompa... jak juz tak bardzo chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...