Skocz do zawartości
virtuomaniak

Połączenie Karty Sim Z Pc

Rekomendowane odpowiedzi

To kup sobie byle jaki, byle pisac esy i dzwonic, ew. odbierac polaczenia ;];] Taki bez zadnych bajerow ;] Po co Ci cos, czego nie bedziesz mogl zabrac ze soba do kieszeni? ;] Kup sobie jakis fon do 100 zl i bedziesz szczesliwy ;] Przy tym nie utrudnisz sobie zycia ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio stracilem tel w pralce i doszedlem do wniosku ze nie potrzebny mi super wypasiony telefonik ;)

Kupilem za 90 zl siemensa sl45i w idealnym stanie = pelen komplet czyli stacja dokujaca, sluchawki itd.

Teraz smsy wysylam z kompa, terminarz itd mam spiety z komuterkiem :)

Telefon mozna dowolnie modyfikowac przez zmiane software - wgrywam patche nowe softy zmieniam grafe - ogolne zabawy co niemiara :)

Dodatkowo tel ma mp3 i obsluguje karty mmc :) - kupilem sobie 512 mb i czytnik pod usb z pendrive :)

Dlatego jezeli nie potrzebujesz bajerow takich jak polifonia kolorowy wyswietlacz kup cos taniego - zawsze jak kupisz nowy tel ten tani komus sprzedasz, podarujesz.

Ja wymienie go dopiero na cos z symbianem - ale pod warunkiem ze ten tel bedzie sie miescil w kieszeni i nie bedzie kosztowal majatku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3210 to cegielka ? Wg mne to jeden z lepiej wyprofilowanych telefonow.

Wielkosc jest w sam raz, przyciski sa takie jakie byc powinny - zyc nie umierac. Wole ja od 3310 ktora jest jakas taka pekata.

Zreszta to ma byc tel tymczasowy wiec co za roznica ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3210 to cegielka ? Wg mne to jeden z lepiej wyprofilowanych telefonow.

Wielkosc jest w sam raz, przyciski sa takie jakie byc powinny - zyc nie umierac. Wole ja od 3310 ktora jest jakas taka pekata.

Zreszta to ma byc tel tymczasowy wiec co za roznica ?

1675962[/snapback]

A 8210 to nadal jeden z mniejszych telefonow ;)

A dziala moim zdaniem rewelacyjnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cegla, czy nie, da rade pisac esemesy i dzwonic... Nie wybrzydzaj ;]

1675970[/snapback]

Popieram, do "odswietnego" uzywania telefonu wystarczy cegla za 20zl...

(z drugiej srony nie taka cegla, KIEEEDYS.... to byly cegly :lol: :lol: :lol:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ale odbiegacie od tematu, ja nie pytam się o fon, tylko czy da się tak podłączyć, jeśli nie to temat do zamknięcia.

1676166[/snapback]

chcesz sie bawic w takie rzeczy... to zrób tak bo na pewno będzie to tańsze rozwiązanie niż zakup takiego urządzenia o jakim myślisz... kup sobie np. jakiegos Eryka t28 za 40 zł i do tego kabel za 10 wydasz na to 50 zł i możesz sobie korzystać z tela poprzez kompa... jak juz tak bardzo chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi