KamiKaze boski wiatr Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Tez jestem zadowolonym klientem wujka Sama :) 3maj tak dalej i zycze dużo dobrych klientow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 No ja tez nie powiem zebym nie był zadowolony z zakupu bloku u Sama. ChoC wtedy to jeszcze nie było promocji, ale zasdowolony jestem. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 no i koniec Revolucji :) mam nadzieje, ze czesc z Was kupila taniej czesci do WC... ceny juz wrocily do swoich poziomow (stalych)... czy bedzie kolejna promocja, czy beda kolejne obnizki... zobaczymy w nastepnym odcinku :) dzieki za wsparcie i za czynny udzial w promocji ;) a teraz? a teraz czas na urlop :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 ciekawe czy konkurencja dopsuje sie i też skończy promocje czy na złość pozostawi niższe ceny jeszcze jakiś czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Konkurs jeszcze trwa - zostało niecałe dwie godzinki do końca - więc kto nie brał udziału niech nie zwleka - jest o co walczyć!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Co prawda wyslalem zgloszenie do konkursu o 23:59... ale mam nadzieje, ze sie jeszcze liczy :P Co prawda^2 strzelalem w jednym pytaniu ;] ale to tylko 4fun :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Heheh ja sie zgłosiłem do konkursu od razu pierwszego dnia ale nie wiem czy dobre odpowiedzi dałem, bo liczenie finów to była masakra! A kiedy zostaną ogłoszone wyniki konkursu? Edytowane 23 Października 2005 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Najpuźniej w środę będzie już wiadomo kto stał się szczęśliwym posiadaczem bloczka i innych nagród :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Wszystkich niecierpliwie czekających na wyniki losowania zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 wygralem barwniczek ;] jeszcze bloczek u fierro' a chlodnice i pompe jakos sie skombinuje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 a nagrody wysla realitynet czy mod-planet? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Realitynet - jak tylko wszyscy zwycięzcy się zgłoszą do mnie i podadzą swoje dane teleadresowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) Oooo wygrałem barwnik!!! heheh jak sie ciesze ... tak naprawde jeszcze nigdy w moim życiu nic nie wygrałem!!! EDIT: a można by sie zapytac ilu urzytkowników brało udział w konkursie i ilu podało prawidłowe odpowiedzi? Edytowane 25 Października 2005 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Niemiec, czy był gdzieś kiedykolwiek jakiś konkurs w którym nic nie wygrałeś? (to zresztą chyba pytanie retoryczne :-P ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Chłopak potrafi się ustawić... ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 e bo Sam jutro ma wyslac mi zamowione czesci to i wygranego airtrapa moze wyslac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 W takiem razie wyślij mu bezpośrednio maila z kopią do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 aaaa ja sie ciesze z airtrapa ;] @nazir123 cosik chyba moj meil ne chce dojsc do Ciebie... moze jakies na gg sie z toba skontaktowac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Jak by co to GG: 1908435 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 Niemiec, czy był gdzieś kiedykolwiek jakiś konkurs w którym nic nie wygrałeś? (to zresztą chyba pytanie retoryczne :-P ). 1718740[/snapback] byl ;] na benchmarku, pc-labie itp nic nie moge trafic :P Chłopak potrafi się ustawić... ;-) 1718770[/snapback] trzeba sobie jakos w zyciu radzic ;] W takiem razie wyślij mu bezpośrednio maila z kopią do mnie. 1718948[/snapback] wy jakies maile rozsylaliscie?? ja sie sam z Samem moge dogadac ;] szkoda, ze u fierro nei ma jeszcze wynikow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 No i sa wyniki konkursu na Jet-pc :) wszyscy zainteresowani moga je znalezc TUTAJ. A ja znow cos wygralem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A kiedy zostaną rozesłanne nagrody z Revolucyjnego konkursu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A kiedy zostaną rozesłanne nagrody z Revolucyjnego konkursu? 1725296[/snapback] jak tylko otrzymam pelna liste wygranych z adresami i zyczeniami o kolorach barwnikow! (PROSZE NIE pisac do mnie w sprawie konkursu, zajmuja sie tym odpowiednie osoby w wyznaczonych serwisach ;) liste zyczen do nich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 W praktyce brakuje mi tylko jednego adresu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 pewnie mojego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 właśnie zamowilem se w zeszłą sobote wieczorem pare zeczy w tym sklepie i w poniedzialek dostałem od nich e-maila i do dzisiaj nie dostalem paczki co jest :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 właśnie zamowilem se w zeszłą sobote wieczorem pare zeczy w tym sklepie i w poniedzialek dostałem od nich e-maila i do dzisiaj nie dostalem paczki co jest :cry: 1725496[/snapback] dzis jest sobota ;) reszte na PW... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 w soboty poczta dostarcza przesylki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 w soboty poczta dostarcza przesylki :P 1725585[/snapback] Ale trzeba wysłac do 14.00 bo potem zamykają :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ja na nikogo nie narzekam ale tez cos dlugawo czekam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...