miras19 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witam! Chciałbyw właśnie wykasować historie w google nie w tej belce tylko na stronie i nie wiem jak to uczynić! Już próbowałem programikami jak CC cleaner i MRU blaster i nic nie pomaga! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 koszystaj z firefoxa tam wszystko da sie usunąć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a moze wyczyscic formularze? jezeli nie w tej belce tylko na stronieznaczylo tyle ze nie w pasku adresu przegladarki tylko w edit'cie formularza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Usuń pliki cookie i temporary internet files a także zawartość zachowywanych formularzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Wiem co to znaczyło i dokładnie o tym mówiłem. 1680145[/snapback] Raczej nie wiesz. Same ciasteczka nie wystarczą, miły kolego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Dzieki forumlarze pomogły wcześniej już usuwałem ciasteczka i nic więc od formularzy zalerzy ;) Co do tego że mam zmienić przeglądarke, to mam ich 3 opere FireFoxa no i IE tylko że załozoną na niego nakładke Maxthona! I jak narazie najlepsza :wink: Dzieki i Pozdrowienka temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Excray, nie idź w zaparte. Napisałeś, że usunięcie TYLKO cookies (twój 1szy post) starcza, co jest bzdurą. Teraz dopiero podałeś poprawne rozwiązanie problemu, notabene nie twoje, bo już wcześniej koledzy je przytaczali. eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Usuń ciasteczka (Cookies). 1680027[/snapback] Widać, żeś nie wart mojego czasu. PS. Polecić lekarstwa na sklerozę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) ja to czyszcze tak ! proste wydaje sie najlepsze ! roziwjam belke na google i najeżdżam myszką na jakiś wyraz z historii i wciskam delete- przytrzymuje i wszystkie sie kasuje w 3 sekundy Edytowane 3 Października 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...